Arama sonuçlarınız

1. ssarp

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu deniz hanım hoşgeldiniz aramıza, umarım güzel vakit geçirirsiniz.

2. ssarp

Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)

Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011) videolar harika, derede oynamanın çok zevkli olduğunu biliyorum (bide keskin taşlar olmasa) etap bayağı bi uzundu galiba, hep farklı yerler görüyorum resim ve videolarda.
  3. ssarp

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bugün şaşmaza arabamın yanına uğradım, büyük ihtimal yarın çıkıyo. aracımın yapım görselleri aşağıdaki linkde. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-95-grang-cherokee-5-2-44115528/detay/

4. ssarp

Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011)

Ynt: Ankara Grubu Güzel Bir Pazar Gezisi Ardından (01 Mayıs 2011) çok güzel kareler, güzel bir gezi olmuş, gelemediğime üzüldüm :( Fatih lastik patlaması kötü olmuş geçmiş olsun sanada.
  5. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. doğru diyosun yalnız gitmemek lazım buda bana ders olsun, değilmi Metin

6. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. slm arkadaşlar, gezi planlamanız çok iyi oldu daaaaa dün akşam tek başıma bağlum taraflarında ufak bi kaçamak yapiim dedim, herşey iyiyidi dağ tepe gezdim, ancak dönüş yolunda yol kenarındaki su birikintisi iştahımı kabarttı ve geri dönüp bi deneyim...

7. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Tüm arkadaşlara günaydın, İyi hafta başları diliyorum herkese
  8. ssarp

95 Model Grand Cherokee (Ankara)

Ynt: 95 Model Grand Cherokee (Ankara) Merhabalar, aracın muayenesini zaman ayıramadığımdan dolayı yaptıramadım. araç şu an Ankara keçiörende.
  9. ssarp

95 Model Grand Cherokee (Ankara)

Ynt: 95 Model Grand Cherokee (Ankara) günceldir

10. ssarp

Ankara Akçaali Off-Road Etkinliği (17 Nisan 2011)

Ynt: Ankara Akçaali Off-Road Etkinliği (17 Nisan 2011) Sevgili arkadaşlarım, çok güzel eğlenmişsiniz tebrikler. Bensiz gittinizya Allah sizi affetmeyecek :):) Resimler süper olmuş "Foto Metin" farkı bu işte. Kocaeliden yarın dönüyorum Ankaraya, bidahakine bende vrım.

11. ssarp

Ankara Yenikent Piknik ve Off Road Turu (03 Nisan 2011)

Ynt: Ankara Yenikent Piknik ve Off Road Turu (03 Nisan 2011) Videoyu çeken Şevki abiye de teşekkürler. İyi eğlendik gerçekten. Ufak ama güzel bi parkurdu.
  12. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Şevki abi, başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

13. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hamdi abi, bu arada senin suziye bir küçük kardeş geliyor gibi. benim araçla takas yapacağım galiba. 91 model tek kapı ne dersin? suziki alayımmı? (1.6 düz vites)
  14. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hamdi abi, söylediğin iyi oldu sizlerden iyi olmasın Kocaeli ve Sapancada değerli arkadaşlarım var. onlara takılıp gitmeye çalışacağım, umarım gidebilirim. nerede ve ne zaman olacak bu yarışlar biraz bilgi veya link verebilirsen sevinirim.
  15. ssarp

Ankara Yenikent Piknik ve Off Road Turu (03 Nisan 2011)

Ynt: Ankara Yenikent Piknik ve Off Road Turu (03 Nisan 2011) güzel görüntüler, tekrar yaşadım o günü. teşekkürler amir bey

16. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben malesef Kocaeli ye gidiyorum C.tesi günü,Pazarda yokum. sizlerle takılmayı çok isterdim arkadaşlar,
  17. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hamdi abi bi uykuyu tutturabilsem gerisi gelecekte, tuturamıyorum. keçi,koyun,köpek bisürü börtü böcek saydım ama yine tuturamadım uykuyu :)
  18. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. eyvallah sağolasın :)

19. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. işten yeni geldim yorgunluktan bittim, saat 5 dendir ayaktayım, uyuyacağım galiba birazdan. iyi akşamlar diyeyim herkese..
  20. ssarp

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hoşgeldin özgür

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd