Arama sonuçlarınız

1. CAFEIN

4.0 Estate Modeli

Vermiş olduğum istatistik bilgilerde hiç yalan yoktur . Ankara'da ikamet ediyor . Günlük olarak Yaşamkent Bilkent arasında kırk km yol yapıyorum. Eşkişehir yolu üzerinde bulunan M Oil den LPG alıyorum. Şuan fiyat 2.31. 100TL lik yakıt ile en az 180 km yol yapıyor . 90 litrelik tank var 170...

2. CAFEIN

4.0 Estate Modeli

Bende aynı aracın 2001 modeli var . Ankara'da günlük olarak kullanıyorum . İlk yıl benzin ile kullandım km 0.85 kuruş yakıyordu . Son bir yıldır BRC marka LPG kiti taktırdım ve bu şekilde şehir içinde kullanıyorum . LPG ile km başına tüketimi 0.55 kuruş . Son derece memnunum. Yorum yapan...
  3. CAFEIN

Ankara'da Land Rover Özel Servis Veya Usta Tavsiyesi

Tavsiyeleriniz için Teşekkürler. Kayalardan usta tavsiyesi istediğinizde bahsettiğiniz gibi iyi niyetle öneride bulunuyor. Fakat dediğiniz gibi kuşkuyla yaklaşmak iyi araştırmak lazım .En hafif tabirle böyle yazıyorum. Çok çok daha ağır sözleri fazlası ile hak edenler var ama gereksiz görüyorum...

4. CAFEIN

Ankara'da Land Rover Özel Servis Veya Usta Tavsiyesi

Arkadaşlar Ankara'da ustalık,fiyat ,kalite,dürüstlük,güvenilirlik açısından tavsiye edeceginiz memnun kaldığınız ve kesinlikle kapısından dahi geçilmeyecek memnuniyetsizliklerinizin bulunduğu usta ve özel servisleri paylaşırmısınız.Araçlarımızı kime emanet etmeliyiz ? Tapatalk kullanarak...
  5. CAFEIN

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Yaklaşık 18 ay aracımı benzinle kullanmıştım.Lpg sistemleri hakkında olumlu olumsuz bir çok yorumun olması benim karar vermeme mani olmuştu . Onbeş gün evvel BRC markasının Sequent Plug and Drive olarak adlandırdığı Lpg dönüşüm kitini Ankara Mavi Denizler isimli ana bayisinde taktırdım . Şuana...

6. CAFEIN

Genel bildirilere göre Td5 motorlar her yüz kilometrede ortalama 15 litre dizel yakıt tükettiyor. V8 motorların ise Lpg ile ortalama her bir km de 0.50 0,55 kuruşluk yakıt sarfiyatı var.Bu degerleri göz önüne alarak karar verecek olursak benzinli motorların ve araçların bakım maliyetleri daha...

7. CAFEIN

Yeni alınmış bir aracın daha iyi olması için yapılmış bir harcama yoksa hiç birini yapmaya mecbur değildik kimine göre lüzumsuz bir israf kimine göre keyf için yapılan bir yatırım.Malum bu tür arabaları seviyor beğeniyor isek bazı ekonomik külfetleri göze almalı peşinen kabul etmeliyiz.Zevkler...
  8. CAFEIN

Ben geçen hafta prins ile konuştum 5500 lira fiyat verdiler ve memnun kalacağımı söylediler yakıtın 85 kuruştan 50 kuruşa inecegi yönünde tahmin verdiler.Land ustası bence lpg taktırma böyle kullan bir yandan tasarruf yaparken diger yandan başka masraflar açacak dedi.Kafam bu sebeple karıştı.Siz...
  9. CAFEIN

Burada daha evvel yapmış olduğum yorumlarda da belirttigim gibi ben bir arazi aracından bir sedan araba gibi performans beklemiyorum elbette.Lakin bana olması gerekenden daha hantal gibi gelmişti.Hatta acaba arızamı var diye gösterdim bana gayet iyi olduğunu söylediler.Bu aracların dizellerini...

10. CAFEIN

V8 için herhangi bir çip yazılım güncellemesi vs uygulamasına imkan olmadığı yönünde görüş bildirdiler.Araca başlamışken orası burası derken motor rektefiye dahil olmak üzere ciddi bir bakım ve yenilemeye gitmiş olduk.Benim beklentim dahilinde performansında hissedilir oranda bir degişiklik...

11. CAFEIN

Sayenizde akıl tutulması yaşıyorum beyler burası nasıl bir forum anlayamıyor.Zararın neresinden dönersek kardır.İşiniz gücünüz rast gelsin.Selametle kalın. D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. CAFEIN

Bu pencereden bakacak olursak tüm dünyada milyonlarca Land kullanıcısının ahmak olduğunu söyleyebiliriz.Ki ben böyle düşünmüyorum.Kimi tüketici araç alırken birinci önceliği ekonomik olması sonra ikinci elde kolay alınır satılır olması vs gibi kriterlerdir.Bir takım azınlık grubu vardır ki...

13. CAFEIN

Sürekli inşaat yapmamızın ana sebeplerinden birisi buradaki imar rantının paylaşımından herkesin sonderece memnun olması.Çalışmadan yıllaca sanayicilik yapan bir yatırımcıdan misli misli fazla para kazanıyorlar.Bunu gören ve sanayici olmanın sıkıntılarından bıkmış sermayedarlarda bizde bu işe...
  14. CAFEIN

Ben bu konuda size katılmıyorum.Biz ülke olarak kazançtan degil tüketimden vergi alarak vergi topluyoruz. Bu sebeple adil bir vergi düzenimiz yok .Bu ülkenin kazanımları adil paylaşım olsa herkese daha fazla gelirden pay düşer ama düzen öyle değil.Hem bu ülke hemde bu millet fakir degil bence...
  15. CAFEIN

Toyota konusunda size katılıyorum gerçekten çok uzun ömürlü ve sorunsuz araçlar.Land Rover parça ve bakımları konusunda bende sizin düşüncelerinize yakın bir eleştiride bulundum ustalara.Usta bu modeli eskimiş fiyatı göreceli olarak ucuzlamış araçların parça fiyatlarının aracın fiyatı ile...

16. CAFEIN

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. CAFEIN

Belki bunları yapmaya mecbur bile degildik fakat aracı bakıma alınca hadi orası hadi burası derken iş biraz tahminimizin ötesine gidiyor.Yapılan harcamaların mutlak faydası olacaktır.Tabi aracı satarken bu harcamalar oranında üstüne koyarmı ? Sanmam . Olsun neticede canımızı emanet ediyoruz...

18. CAFEIN

Piyasadaki ustalar bu kadar ahlaksızmı yada sizler ekseri böyle insanlarlamı karşılaştınız beyler.İnsan laf olsun diye motoru açıp cilalayıp takarmı hiç en azından ben olmayacağına inanıyorum.Aracın performansından memnun olmadığım ve aracı tüm yönleri ile iyileştirme arzusunda olduğumu...
  19. CAFEIN

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd