Arama sonuçlarınız

1. G

Sportage'im Siyah Duman Çıkarıyor - Atıyor ?

Ynt: Sportage'im Siyah Duman Çıkarıyor - Atıyor ? valla baya duman atıyo.km konusunda da haklı olabilirsiniz.bu araçlarda motor rektefe kaç paralara çıkıyo var mı bilginiz?yoksa bunu satıp başka arazi mi almalıyım?18 19 bin liraya alınacak en iyi arazi nedir sizce?

2. G

Ynt: Sportage'im Siyah Duman Çıkarıyor - Atıyor ? araç 120000 km de.orjinal km olduğunu tahmin ediyorum.servise götürmedim alırken.
  3. G

merhaba.sitenizde yeniyim.2000 model sportage kullanıyorum.fakat şu an iki dert var başımda ve çözemiyorum.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.birincisi aracım çalıştırırken çok fena siyah duman atıyor.bunun çoğu arazi aracında ve dizel araçta olduğunu duydum.fakat sadece çalıştırırken değil...

4. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbuldum teşekkür ederim
  5. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar.ben de yeni üye oldum.güzel bi site gezebildiğim kadarıyla.eskişehirliyim.kia sportage kullanıcısıyım.nikon d60 fotoğraf makinem var fotoğraf çekmeyi severim.sanırım doğa gezileri yapıyosunuz.mümkün olduğunda katılmayı isterim.şimdilik burda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri