Arama sonuçlarınız

1. mu7y

Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran)

Ynt: Land Rover Arazi Şanzımanı (1.667 Oran) Hayırlı satışlar ;)

2. mu7y

Standart Tahoe`lar ile karıştırmayın.

Ynt: Standart Tahoe`lar ile karıştırmayın. Balıkesir kipanın her önünden geçişte bakıyorum bir türlü denk gelemedim şu canavarla ;D ;D Hayırlı satışlar dilerim.....
  3. mu7y

Discovery V8 e Snorkel Yapımı

Ynt: Discovery V8 e Snorkel Yapımı Harika olmus, duruşu, görüntüsü mutiş, elinize sağlık... Finali bekliyoruz :)

4. mu7y

Defender Koltuk Yardımı :(

Ynt: Defender Koltuk Yardımı :( RRC değil sanırım bu koltuklar.... Resimdeki koltuklar güncel kasa Vogue ve Sport koltukları yanlış bilmiyorsam...
  5. mu7y

Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ? ek olarak 300 tdi makineyi kırsal motorinle kullanabilirsiniz ;) Şahsen ben öyle kullanıyorum ;D

6. mu7y

2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi Hayırlı ugurlu olsun yenı aracınız. jantlar mat gri sanki daha güzel geldi gözüme ama tabiki siz bilirsiniz....

7. mu7y

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur Harika olmuş jantlar canavara güle güle kullanınız benim aklımdaki soru işaretleride gitti teşekkürler.......
  8. mu7y

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur Merhaba... Resimlerinizi bekliyorm almayı düşünüyorum bende jantlardan füme olarak, beyaz araçta nasıl duracak acaba...
  9. mu7y

Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız?

Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız? Cok şaşırdım gercekten 1500 devir turbo devreye giriyorsa bizim motorun tubosun geç devreye giriyor demektır çünkü yıllardır Td araçlar kullanıyorum turbo acma ve turbo devreye gırme sesını bılırım... 1500 baya erken geldi bana genede bilgi için...

10. mu7y

Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız? V8 hiç kullanmak nasip olmadı ama TD5 defender kullandım yerinde duramıyordu resmen.. 300 tdi'dan resmen 2 kat daha seri bir araçtı... 300 tdi turbo cok gec devreye giriyor 3 bin devir vardır sanırım turbo acma devir saati olmadıgı ıcın...

11. mu7y

Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız? Ahhh TD5 Ahhhh 8)
  12. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yeni lastikleriniz ve yükseltme kitinizi güle güle kullanmak nasip olsun... Görüntü cok güzel...

13. mu7y

Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS

Ynt: Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS :'( insallah tez zamanda satarsınız....
  14. mu7y

İşte Bizim "SERIES" ler

Ynt: İşte Bizim "SERIES" ler Yeni aracınız hayırlı ugurlu olsun.. Arka makaslarda sorunmu var yoksa arazının konumundamı kaynaklanıyor duruş şekli ?
  15. mu7y

Defender hakkında yardım lütfen

Ynt: Defender hakkında yardım lütfen Merhaba... aşadaki zipli olan not pad içindeki yazıyı eksiksiz olarak imzanıza yapıstırmanı yeterlıdir..

16. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Masallah diyelim nazarımız değmesin güle güle kullanın...
  17. mu7y

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Gece börek ararken Balıkesir de böyle araçları göremem aklımın ucundan geçmezdi gerçekten.... ;D ;D ;D Siteleri: http://www.smallbigexpedition.se/
  18. mu7y

Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler

Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler Bilgiler için teşekkürler... Klimanız güzelmiş ;D

19. mu7y

1974 Model Defender Fikir

Ynt: 1974 Model Defender Fikir Arac defender 90 değildir arkdaslar... Arac seriesIII 88' kasa bilginize...
  20. mu7y

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Merhaba.. Yurt dişi sitelerden ürün aldığımızsa sanırım en ucuzu kargo seçeneğini seçmek mantıklı keza ptt ile böyle elimeze ulasması muhtemeldır.. hızlı olanı seçersek şirketler devreye giriyor yanlış bilmiyorsam.... Mantık geç olsun güç olmasın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri