Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster Led Kapı Eşiği
Aşağıdaki linkteki ilan sahibi turuncu ledli olanını yapabildiklerini söyledi bilgilerinize.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dacia-duster-isikli-led-kapi-esigi-2-prc-109022246/detay/
Aracına geri görüş kamerası uygulaması yapan var mı?Sizce tamponu mu delip takılmalı yoksa plakalık üstüne mi takılmalı?Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Sayın OFLEE öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi bir seçim yapmışsınız. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle mahsuru yoksa aracı ne kadara aldığınızı söyler misiniz?
Ynt: Duster Kış Lastiği
http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=7356
Arkadaşlar yukarıdaki siteden lastik alan var mı?Fiyatları piyasaya göre uygun gibi geldi.Merak ediyorum lastiklerin tarihleri eski midir?Kaç günde elimize ulaşır?Saygılar...
Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması
Arkadaşlar,değerli yorumlarınız ve bilgileriniz için teşekkür ediyorum.Öncelikle aracımda sunroof yok.Henüz servise gitme fırsatım olmadı.Az bir ıslaklık vardı ama canımı sıktı açıkcası.Su giderlerini ve sağ ön yolcu kapısının içindeki...
Merhaba Arkadaşlar,
Aynı okulda çalıştığım Duster sahibi arkadaşım geçen sabah okula geldi.Duster' ın ön yolcu koltuğunun altındaki döşemenin komple su olduğunu söyledi.İndim baktım hakikaten aracın ön yolcu koltuğu alt döşemesi ve sağ arka alt döşemesi sular içindeydi.Aracı...
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri
benim Duster ın da direksiyonu sağa özellikle de sola çevirip aracı kaldırırken ya da araçla sola dönerken genellikle ön taraftan bir yerden tak diye ses geliyor.Bayram sonrası servise gideceğim lakin alt takımla ilgili olabileceğini düşünürken direksiyondan...
Kaner Bey elinize sağlık güzel bir çalışmanızı daha paylaşmışsınız.Bu sistemi araca bir alarm sistemi ile beraber mi monte ettiniz yoksa cam kaldırma modülleri alarm sistemi olmadan da araca monte edilebiliyor mu?Kolay gelsin, iyi çalışmalar diliyorum.
Ynt: Duster Şamandıra ve Gösterge Değişimi
Bugün servile konuştuğumda 02.2011 tarihinden önce üretilen "Duster" larda yakıt göstergesi sorunu olabiliyormuş.02.2011 tarihinden sonra üretilen araçlarda bu soruna neden olacak parçalar iyileştirilmiş.Servisin ifadesi bu şekilde.Geçen gün aynı sorun...
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
Depoyu tık sesine kadar doldurduktan sonra %80 şehir içi %20 şehir dışı toplam 629 km yol yaptım.Işık yandı tekrar aynı pompadan tık sesine kadar tekrar doldurdum ve 40,8 litre motorin aldım.Basit bir denklemle...
Ynt: Duster Şamandıra ve Gösterge Değişimi
Şöyle izah edeyim.Aracımın deposunu doldurdum.İlerleyen kilometreler göstergeden normal olarak bir diş eksildi.Sonra epey zaman eksilme olmadı göstergede ve bir gün birden gösterge yarım deponun altına indi.Yani birer birer eksilmesi gereken gösterge...
2011 model Laureta 4x4 aracımın yakıt göstergesindeki tutarsızlıktan dolayı servise gittim.Aracın şase numarası ile sisteme girdiler ve aracın şamandırasının ve yakıt göstergesinin değişeceğini söyleyip parça sipariş ettiler.Şamandırayı ve göstergeyi değiştiren arkadaşlar oldu mu ve yakıt...