Arama sonuçlarınız

1. L

Duster Led Kapı Eşiği

Ynt: Duster Led Kapı Eşiği Aşağıdaki linkteki ilan sahibi turuncu ledli olanını yapabildiklerini söyledi bilgilerinize. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dacia-duster-isikli-led-kapi-esigi-2-prc-109022246/detay/

2. L

Duster Geri Görüş Kamerası

Aracına geri görüş kamerası uygulaması yapan var mı?Sizce tamponu mu delip takılmalı yoksa plakalık üstüne mi takılmalı?Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
  3. L

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! Geçmiş olsun.Servis su alan yeri belirleyip problemi çözdü mü acaba?Su almasının sebebi olarak ne dediler?

4. L

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=92505.0 :-[
  5. L

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Sayın OFLEE öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi bir seçim yapmışsınız. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle mahsuru yoksa aracı ne kadara aldığınızı söyler misiniz?

6. L

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bu site ile ilgili bilgisi olan ya da bu siteden alışveriş yapan arkadaş yok mu?

7. L

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=7356 Arkadaşlar yukarıdaki siteden lastik alan var mı?Fiyatları piyasaya göre uygun gibi geldi.Merak ediyorum lastiklerin tarihleri eski midir?Kaç günde elimize ulaşır?Saygılar...
  8. L

Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması

Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması Arkadaşlar,değerli yorumlarınız ve bilgileriniz için teşekkür ediyorum.Öncelikle aracımda sunroof yok.Henüz servise gitme fırsatım olmadı.Az bir ıslaklık vardı ama canımı sıktı açıkcası.Su giderlerini ve sağ ön yolcu kapısının içindeki...
  9. L

Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması

Merhaba Arkadaşlar, Aynı okulda çalıştığım Duster sahibi arkadaşım geçen sabah okula geldi.Duster' ın ön yolcu koltuğunun altındaki döşemenin komple su olduğunu söyledi.İndim baktım hakikaten aracın ön yolcu koltuğu alt döşemesi ve sağ arka alt döşemesi sular içindeydi.Aracı...

10. L

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Sayın Nhcteam ve Ümirerkan değerli fikir ve bilgileriniz için teşekkür ederim.

11. L

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Qashqai Platinium jant ve lastik Duster a uyar mı sizce.Ölçüsü 215/55/18
  12. L

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri benim Duster ın da direksiyonu sağa özellikle de sola çevirip aracı kaldırırken ya da araçla sola dönerken genellikle ön taraftan bir yerden tak diye ses geliyor.Bayram sonrası servise gideceğim lakin alt takımla ilgili olabileceğini düşünürken direksiyondan...

13. L

Dacia Duster; Otomatik Cam Kaldırma Modülü

Teşekkür ederim Kaner Bey.
  14. L

Dacia Duster; Otomatik Cam Kaldırma Modülü

Kaner Bey elinize sağlık güzel bir çalışmanızı daha paylaşmışsınız.Bu sistemi araca bir alarm sistemi ile beraber mi monte ettiniz yoksa cam kaldırma modülleri alarm sistemi olmadan da araca monte edilebiliyor mu?Kolay gelsin, iyi çalışmalar diliyorum.
  15. L

Duster Şamandıra ve Gösterge Değişimi

Ynt: Duster Şamandıra ve Gösterge Değişimi Bugün servile konuştuğumda 02.2011 tarihinden önce üretilen "Duster" larda yakıt göstergesi sorunu olabiliyormuş.02.2011 tarihinden sonra üretilen araçlarda bu soruna neden olacak parçalar iyileştirilmiş.Servisin ifadesi bu şekilde.Geçen gün aynı sorun...

16. L

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Arkadaşlar "e bay"dan bu çerçeveden alan var mı?Teslimatta ve araca uyumda bir sıkıntı var mı acaba?
  17. L

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Depoyu tık sesine kadar doldurduktan sonra %80 şehir içi %20 şehir dışı toplam 629 km yol yaptım.Işık yandı tekrar aynı pompadan tık sesine kadar tekrar doldurdum ve 40,8 litre motorin aldım.Basit bir denklemle...
  18. L

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Güle güle kullanın gerçekten çok yakışmış.

19. L

Ynt: Duster Şamandıra ve Gösterge Değişimi Şöyle izah edeyim.Aracımın deposunu doldurdum.İlerleyen kilometreler göstergeden normal olarak bir diş eksildi.Sonra epey zaman eksilme olmadı göstergede ve bir gün birden gösterge yarım deponun altına indi.Yani birer birer eksilmesi gereken gösterge...
  20. L

2011 model Laureta 4x4 aracımın yakıt göstergesindeki tutarsızlıktan dolayı servise gittim.Aracın şase numarası ile sisteme girdiler ve aracın şamandırasının ve yakıt göstergesinin değişeceğini söyleyip parça sipariş ettiler.Şamandırayı ve göstergeyi değiştiren arkadaşlar oldu mu ve yakıt...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR