Arama sonuçlarınız

1. O

Satılık CJ8

Ynt: Satılık CJ8 Çok iddialı ve dikkat çekici bir rengi varmış aracınızın gerçekten çok hoş..

2. O

Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı)

Ynt: Satılık Wrangler Kasa CJ 5 Jeep (JeeP XJ Takaslı) böyle yakışıklı ve beğendiğim cj5 ler hep aşırı pahalımı olmak zorunda :-\ şakayla karışık 14 bin tl teklif ediyorum ;D
  3. O

1979 Model yapılı CJ-5

Ynt: 1979 Model yapılı CJ-5 Vallahi çok güzel araba hemde siyah tam istediğim :) yapılı ve masrafsız... şöyle 15 bin civarı olsa hemen alırdım gerçekten çok yakışıklı maşallah.. Umarım kendisini sevecek biri alır..

4. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? işte o ilk ilanla bende ilgilendim, sahibi bana kaportada çürükler olduğunun onun dışında masrafı olmadığını söyledi ama sanırım sürekli ağır arazide kullanılmış bir araç ve epeydi satılmamışsa ustalar daha iyi bilir sanırım bakıma ihtiyacı var
  5. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? bunlar sizin yaşadıklarınız mı yoksa sağdan soldan duyduklarınız mı? nasıl bir araca sahiptiniz? evet o direksiyon boşluğu konusu ve yolda gezme durumu benimde kafamı kurcaladı ilgilendiğim iki araç sahibi de direksiyonda kesinlikle boşluk olmadığını söyledi.. atılgan...

6. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? sanırım daha önce bir cj5 sahibiydiniz.. deneyimlerinizi anlatır mısınız neden soğudunuz bu araçtan neler yaşadınız ne kadar süre ne şartlarda kullandınız vs...

7. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Ustam masrafı zaten yapılmış bir cj5 almayı düşünüyorum yani 7-8 milyara alıp bir 7-8 milyar masraf edip şeklinde değilde zaten ustalar ve bilen kişilerce toplanmış temiz uygun fiyatlı bir cj5 düşünüyorum. ayrıca sanırım babam zaten bir zj alacak ama benim amacım cj5...
  8. O

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Adım Uygar Makina mühendisliği öğrencisiyim. 22 yaşındayım ve sanırım en genç üyenizim... Umarım birkaç ay sonra cj5 i olan en genç üyeniz olurum... :) Hoşgeldim.. :)
  9. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Merhabalar.. Öncelikle yaklaşık bir haftadır siteyi takip ediyorum tüm konuları dikkatli bir şekilde olabildiğince okumaya, öğrenmeye çalıştım. Uzun uğraşlar sonucu :) siteye üye oldum kendimi tanıtarak başlayayım. Adım Uygar 22 yaşında makina mühendisliği öğrencisiyim. (doğrusu makine dir...

10. O

cj5 lerin fiyatları ne kadar olmalı?

Ynt: cj5 lerin fiyatları ne kadar olmalı? cj5 lerin fiyatları ne kadar olmalı :) yapılı bir cj5 arayışında olan biri olarak bu soru tam benim sorum şu aralar... 15 civarı full yapılı bir araç buldum, birde bu sitede de ilanı olan 16,5 lik bir araç var ati79 adlı atılgan abinin arabası... bu...

11. O

1979 model cj 5

Ynt: 1979 model cj 5 sonunda üye olabildim siteye :) sahibinden üzerinden konuşmuştuk atılgan abi ilk mesajımı da buraya yazayım dedim, bir üniversiteli genç olarak bende cj5 lere merak sarmış durumdayım ve daha acemi olduğumdan ilk aracımın büyük oranda yapılı olması gerektiğini düşünerek ilk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri