Arama sonuçlarınız

1. ...HadrieL...

FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

Tamam haber ederim. :)

2. ...HadrieL...

FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

Parkur hakkında hemen birkaç tanıdığımı aradım parkurda daha önceden çıkan offroadçular olmuş. Gerçekten zor bir parkur çoğu yer balçık çamur , eğimli ve kanallı gezi tarihine kadar parkura bir araçla çıkıp zevk alabileceğimiz bir parkur mu yoksa işkence olacak bir parkur mu sizlere ileticem. :)...
  3. ...HadrieL...

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog Katalogu bende alabilirsem çok iyi olur. :) krm_ozgen@hotmail.com teşekkürler. :)

4. ...HadrieL...

FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz !

Ynt: FAKOFF olarak 29 Ocak'ta İnönü Yaylasına çıkıyoruz ! Denizzzzz her gezi haberinde her buluşma haberinde neden benim aracım yok diye isyanlara biniyorum uleynnnnnnn.... :D
  5. ...HadrieL...

Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011)

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011) Burada bahsedilen FakOff şu kadar aracı kurtardı cümlesine bence kimsenin alınmaması gerekir. FakOff birkaç genç arkadaşın cesaret edip kurduğu yeni bir gruptur ve kendinden eski ve büyük bir gruba faydası dokunduğunu...

6. ...HadrieL...

Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011)

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011) İlk kez katıldığım gezide Fak-Off ve İsmail abinin farkını gördüm gerçekten. :) Tecrübe ve donanım herşeyi kolaylaştırıyormuş. :) Herkese teşekkürler :)

7. ...HadrieL...

Willys 6000 cc

Ynt: Willys 6000 cc Merhaba. Aracınız çok güzel çok beğendim. Acaba yüksek hacimli bir motoru ruhsata işletme şekli nasıl oluyor anlatabilirmisiniz? Bende bir cj3 almayı düşünüyorum fakat duyduğuma göre orjinalleri 4 silindir 1300 cc miş bense V8 4000 cc yada üzeri bir motor koymak istiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri