Arama sonuçlarınız

1. atlvlk

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08- Neriman, Mustafa Avcı (...

2. atlvlk

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Hasan bey tebrikler.Cok guzel bir arac cikmis ortaya.Tabi ustalari da kutlamak gerekir ama siz de tum revizyonlari olmasi gerektigi gibi orjinal parcalar ile yapmissiniz. Aslinda belli yasin ustundeki araclara karsi genelde olumsuz onyargim olmasina ragmen...
  3. atlvlk

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

4. atlvlk

Land Rover Discovery mi Jeep Country mi?

Ynt: Land Rover Discovery mi Jeep Country mi? Bilgiler icin tesekkur ederim.. Aslinda Tuncayin CJ si oldukca cekici ama off road amacli hazirlanmis olsa da gerektiginde esim ve oglumun da binebilecegi bie araci tercih ederim herhalde. Yuksel bey'in Xj si de oldukca cekici.Off road icin...
  5. atlvlk

Land Rover Discovery mi Jeep Country mi?

Ynt: Land Rower Diskovery mi Jeep Country mi? Ben de jeep off road amaci ile dusunuldugunde XJ ile land Rover Defender arasinda kaliyorum... Sizin actiginiz konu vesilesiyle ben de arkadaslarin fikrini almak istedim; Off road icin 1998-2000 XJ 4.0 jeep mi?, 1999-2001...

6. atlvlk

Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... Hoşbulduk Teşekkürler,

7. atlvlk

Range Rover 3.0 td ?..

Ynt: Range Rover 3.0 td ?.. Evet 2004 oncesi araclarin saftlari ucretsiz degistiriliyor.
  8. atlvlk

Range Rover 3.0 td ?..

Ynt: Range Rover 3.0 td ?.. Benim aracımda basamak mevcuttu.Hangi servise sordunuz? 1150 tl makul bir rakam.
  9. atlvlk

4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım

Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım Vallahi Tuncay çıktım bile galiba.. :) Önce Uğur beyin bahsettiği tanışma gezisine bir katılayım.Sonra bakacağız. ;D

10. atlvlk

4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım

Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım Konu biraz eskimis ama gorunce ben de paylasmak istedim; 1993 Ehliyet Yas 18.Doldurur doldurmaz aldim. :) 1993 1993 Tempra SX A Gumus gri 0km. 1994 1994 Opel Vectra 2.0GLS Beyaz 0km. 1995 1995...

11. atlvlk

Range Rover 3.0 td ?..

Ynt: Range Rover 3.0 td ?.. Aracınız hayırlı olsun.Keyifle kazasız kullanmanızı dilerim. RR L322 için benim aracımda da bulunan tek tip fixed yan basamak var.Ön kısmında entegre paçalıkları bulunan arkaya doğru yuvarlanarak biten bir tasasımı var.Alt bölümünde kaplama çıtası mevcut.Mutlaka bu...
  12. atlvlk

Range Rover 3.0 td ?..

Ynt: Range Rover 3.0 td ?.. Range Rover L322 oldukça kaliteli bir araçtır. Yukarıdaki mesajımda da anlatmaya çalıştığım gibi istisnai durumların dışında mekanik ve elektronik sorunlar ancak diğer markalarda olduğu kadar potansiyel problemdir. tugsan75 arkadaşımızın bahsettiği iç mekan kalite...

13. atlvlk

Range Rover 3.0 td ?..

Ynt: Range Rover 3.0 td ?.. edaghan arkadasimiz RR 4.4 ve 3.0td6 teknik verileriyle ilgili biraz yanlis bilgi vermis. RR 4.4 de 3.0 td6 da BMW den aldiklari motorlari kullanir. 4.4 Benzinli model 286PS guc uretir(BMW x5 de de bu motorun verdigi guc aynidir.2004 ten sonra 320PS olmustur) 3.0...
  14. atlvlk

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... Hosbulduk Ugur Bey Tesekkurler; "Off-Road Tanisma Etkinligi"ni heyecanla bekliyorum. Iftar Bulusmasina da katilmayi cok isterim.Katilmabilme durumum zaman acisindan netlesince listeye hemen ismimi ekleyecegim. Tekrar Tesekkurler...
  15. atlvlk

Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

Ynt: Şile Sahil Yolu Keşif Gezisi (3 Şubat 2008) Çok keyifli bir gezi olmuş,insanın orada olası geliyor... Bu arada ben Saroz Erikli sahilde hiç off road tecrübem olmamasına rağmen bir cesaretle oldukça yumuşak ince kuma (baya plaj kumu) girip de nasıl batmadım şaşırıyorum .Üstelik aracın...

16. atlvlk

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... Heyecanla bekliyorum... Teşekkürler.
  17. atlvlk

Forumda gerçekleştirilen buluşmaları fotograflarını keyifle inceledim. Havalar çok soğumadan ramazandan sonra benim aracım gibi standart araçların da katılabılecegi daha ziyade gezı ve piknik amaçlı bir buluşma düzenleyelim arzu ediyorum. Fakat bu tip buluşmalarla ilgili pek bir tecrübem...
  18. atlvlk

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Atilla Volkan ( 2004 Range Rover Vogue 3.0TD6 )Istanbul/Atasehir

19. atlvlk

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar, İsmim Atilla Volkan, 34 yaşında ve mimarım. Siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen 2-3 aydır üyeyim. 2004 Model Range Rover Vogue 3.0 td6 araç sahibiyim. Bundan sonra soft off road gezilerinde ben de mümkün olduğunca bulunmak istiyorum. Tüm üye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri