Arama sonuçlarınız

1. V

L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) turgay bey sizin bu tavan barlarınız için tavan delindi mi acaba ? nerden temin ettiniz ?

2. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot muhtemelen ralliart remap yapıyordur çünkü beyni söküp servis gönderiyo gibi sözler okudum forumlarda... aynısını yapan mapper bir arkadaş var ... hali hazırda 3-4 adet l200 e yapmış kendisi.. zaten mantıklı olanda budur çünkü sadece yakıt basıncıyla oynayarak optimum bir ayar...
  3. V

95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu kayseriye gelince yanınıza uğramak isterim valla :) ellerinze sağlık :)

4. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot box ürünleri çoğu dizel araca uygulanır temel çalışma prensibi mazot basıncını arttırmak üzerine.. ralliart lı l200 ler içinse muhtemelen 178 beygir upgrade map ide uygulanarak olabilir ... üzerine bide box olursa tadından yinmez :D
  5. V

Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.

Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım. Ralliart yazılımı dışardan temin edebileceğimiz bir bağlantı kurdum... yakında konusunu açıp detaylı bilgileri paylaşırım üzerine detaylıca konuşurz .. L200 cüler olarak sayımız artarsa amerikada çok favori olan "Group Buy" yöntemiyle uygun fiyatlı...

6. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot güzel haberlerimm var herkese .... araçlarımıza uygun birebir orjinal ralliart remap ini buldum... 1200-1300 tl civarında bir fiyat istiyor.. tabi adetli alırsak fiyat pazarlığı yaparız yazılım konusunda bununla yetinmedim birde üzerine box taksak ne olur diye sordum... şaka...

7. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot mert bey arkalara standart 16 jantları takıp bi deneme yapmak lazım :) açıkçası yerler ıslakken yarım gaz verip faint le aracın arkasını rahatlıkla koparabiliorum :) 136 beygirde bu kadar aktivite varsa 170 + sını düşünemiyorum :)
  8. V

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu gerçekten saygılar hayal etmesi bile güzelken yapılması mükemmel :)
  9. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Mert Bey Remappingle motor avans ,yakıt, IAT vs gibi birçok ayarı değiştirebilirken boxlarla sadece yakıt basıncı yoluyla güç alabiliyoruz yani dediğiniz gibi remap üzerine box uygulaması var ... hatta TRde birkaç yakın arkadaşım renault megane 3 coupe lerinde kullanmaktalar...

10. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot bu arada bu tarz pickupların long bed olarak gelmesinin sebebi devletin çıkarttığı aks mesafesinden dolayı vergi dilimini değiştirme amacını bertaraf etmektir. yani daha uzun araç daha az vergi :)

11. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Turgay bey bu yeni aracıda en iyi şekilde yapacağınıza şüphe yok :) Mert bey dediğiniz gibi özellikle arkadan itişli araçlarda drive train loss dediğimiz yani motorda daha doğrusu krankta ortaya çıkan gücün tekerlere gelene kadar verdiği kayba verilen addır.... performans...
  12. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Tekrardan merhabalar herkese Şnorkel sisteminin muhtemelen altta incecikte olsa bi su tahliye deliği vardır. biz honda type r larda kullandığımız şnorkel tarzı camın ön ızgarasının içinden geçen bir filtre kitinde su emme riskine karşı haznenin altında incecik bir tahliye...

13. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot gerçekten bu işler birazda şans işi :) ama sanırım racechip aranan kan olacak :) özelliklede sizin veridğniz sitedeki post'u okuyunca aslında ben yaklaşık 8-9 senedir bu işle ilgilenmekteyim fakat daha çok benzinli motorlar üzerine yoğunlaşmıştım... öyleki iş kendi honda...
  14. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot An itibariyle siparişi veriyorum :) Tek aklıma takılan konu sitelerinde otomatik düz vites farketmez demeleri sanırım benim otomatik aracımdada bir sıkıntı olmaz
  15. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot mert bey ikigün önce aracınızı evin sokagında görünce detaylara tekrardan hayran kaldım... bullbarından diferansiyel rengine kadar çok kombine bir araç :) sadece offroad dodikleri istiyor sanırım :) racechip le ilgili tecrübelerinizi merakla bekliyorum bugün itibariyle...

16. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot bu kadar emek hayalgücü ve yaratılıcılığa saygı duymak lazım :) tebrikler ellerinize sağlık :)
  17. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Çaylak bir l200 cü olarak en iyi setupları belirlediğimiz bir liste yaspsak çaylaklara yol göstermesi açısından Örnek vermek gerekirse En iyi yukseltme yöntemi : Amortisör Alternatif Yükseltme Yöntemi : Ön amortisör altına takoz En uyumlu aftermarket yazılım : Racechip...
  18. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Geri dünüşünüzü merakla beklioum valla :)

19. V

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) drakebox gibi soketlimi acaba racechipte ? Mert bey çok yakın oturuyoruz sanırım bende suadiyedeyim müsait olduğunuz birgün ayaküstü laflamak isterim .. aklımda olan birçok parçayı kullanmaktasınız ve bu yüzden tecrübeli bir kişiden bilgi...
  20. V

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) Selamlar Bende 2011 L200 4*2 aldım.. Drakebox olayını aşırı şekilde merak etmekteyim.. Umarım kısık ayarda sorunsuz çalışıyordur. Ustalardan cevap bekliyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri