Arama sonuçlarınız

1. EPOKA

Defender Parça

Selam arkadaşlar 1-2 ay önce aldığımız 87 model benzinli defenderin sağını solunu toplamaya çalışıyoruz ancak elektrik aksamında bir parçaya ihtiyacımız var onu nerden temin edebileceğimiz konusunda yardım ederseniz sevinirim.aranılan parça sinyal kolu uzun kısa yaparken uzunda durmuyor...

2. EPOKA

çeki demiri

Selam arkadaşlar lr defenderin arkasındaki çeki demiri ruhsata işletilebilirmi?yani orjinalinden var olan kilitli çeki demiri kitapçıkta çeki demiri diye geçiyor ancak elektrik tertibatı yok bir fiş ilavesiyle ruhsata direk işletmek mümkünmü?veya nasıl bir mümkünatı var bilgisi olanlar...
  3. EPOKA

Aynı Aracın Satılık İlanlarında ki Fiyat Farkı

Ynt: satilik arac... Fark abes ancak bence 1 ile 2 yer değiştirmiş 21 doğru fiyattır.bizde yeni aldık 87 benzinli bir land 11.000 tl ancak bizimki 5 kapı yani epey zaman nette bakındık sen yeni bakınmaya başladıysan daha nelerle karşılaşacaksın..........

4. EPOKA

Ruhsat Bilgisi

Ynt: Ruhsat Bilgisi Arkadaşlar internet vergi dairesinden zaten sorguladım 2580 cc görünüyor kayıtlı olan bu ancak ben bu motor hacminin yanlış yazıldığı kanaatindeyim araştırdığım kadarıyla 2500 benzinliler 2495 cc kayıtlı görünüyor.bunu merak ettiğimden yardımlarınızı istedim 2580 cc...
  5. EPOKA

Ruhsat Bilgisi

Ynt: Ruhsat Bilgisi tşk.bu yanlışlığı düzeltmemiz lazım.

6. EPOKA

Ruhsat Bilgisi

Ynt: Ruhsat Bilgisi Aracı sivilden aldık daha önce kamudan alınmış fotolarını koyacağım ama 2580 bana acayip geldi 2495 veya 2998 veya 3495 gibi 2500 -3000-3500 cc motorlar ruhsatlarda 3-5 cc düçük görünüyor 2580 cc?alakasız bir hacim geldi bana daha ruhsat işlemlerini yapmadan bu konuyu...

7. EPOKA

Ruhsat Bilgisi

Merhabalar 87 model 110 luk benzinli 4 silindir 2500 cc defender satın aldık ancak ruhsat üzerinde motorhacmi ve gücü satırları boş internet vergi dairesinden sorguladığım kadarıyla motor hacmi 2580 cc görünüyor bu konuda bana yardımcı olurmusunuz.böyle bir motor hacmi varmıdır? motor hacmi kaç...
  8. EPOKA

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar ben hasan doğa ve deniz tutkunuyum her yönüyle bu iki tabiata aşığım.saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri