Arama sonuçlarınız

1. kadirdemirel

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Eren, hoş geldiniz.. yararlı paylaşımlar dilerim..

2. kadirdemirel

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İhsane, çok teşekkür ederim, aranızda olmak beni de çok mutlu ediyor. Burası adeta bir okul gibi.. Hergün yeni şeyler öğreniyorum..
  3. kadirdemirel

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben de biraz kendimi tanıtayım. Gazeteciyim. Daimi sarı bası kartı sahibiyim ve ayrıca diş hekimiyim. Haberciliğin dışında gezi yazıları yazarım. Gezmeyi görmeyi tanımayı ve gördüğüm yerlerin fotoğrafını çekmeyi çok severim. Nikon D80 makinem...

4. kadirdemirel

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah halil)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Daily Camper - Halil Çaydaşı (seyyah Halil) Halil bey tebrik ederim. Karavan dünyasına katılmaya hevesli birisi olarak heyecanla takip ettim yaptıklarınızı. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Üstelik İveco oluşu bize yeni ufuk daha açıyor. Ducato, Jumper...
  5. kadirdemirel

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar herkese merhaba. İzmirli olan arkadaşlarla bağlantı kurabilirsek, görüşüp, tanışma imkanı yaratabilirsek iyi olur diye düşünüyorum. Karavanını kendi yapmış İzmir'de yaşayan kimler var aramızda?

6. kadirdemirel

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Atilla bey tebrikler. Ben aranıza yeni katılıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Ben de karavanla yatar, karavanla kalkar oldum bu forum sayesinde. Nasıl ifade edilir bilemiyorum. Bir şaheser olmuş bu çalışmanız. Yaptıklarınızı gördükçe hem...

7. kadirdemirel

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Değerli üstatlar, KARSAN minibüsler J9-J10 için görüşünüz nedir? Minibüs oluşları, boylarının uzunluğu karavana çok uygunmuş hissini uyandırdı bende. Bu nedenle sizlerin görüşünü almak istedim. Ducatoların fiyatı uçmuş gitmiş. Burada...
  8. kadirdemirel

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42) Vehbi bey tebrik ederim büyük iş başarmışsınız. Ben daha aranıza yeni katıldım. Şimdilik sadece okuyorum..
  9. kadirdemirel

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Çok güzelmiş Karavanınız. Güle güle gezin keşfedin ve eğlenin..

10. kadirdemirel

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Çok yararlı bir konu olmuş. açanlara emeği geçenlere çok teşekkür ederim

11. kadirdemirel

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Ben de aranıza yeni katıldım. Çalışmalarınızı vaktim olduğu ölçüde takip etmeye çalışıyorum. Atilla bey sizin azim ve çalışkanlığınızı görüyor ve takdir ediyorum. Ben henüz birinci sınıf öğrencisi bile sayılmam. Siz profesör...
  12. kadirdemirel

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Gezenbilir'in değerli üyeleri. Ben Kadir Demirel, 30 yıllık gazeteci, 27 yıllık diş hekimiyim. Son yıllarda gazetelerde ve internet gazeteciliğinde, "Gezgin" adı altında doğa ve kent haberleri yazmaktayım. Gittiğim, gezdiğim, gördüğüm ve değerli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri