Arama sonuçlarınız

1. pierrecardin

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Bir de şu BFG'leri 300 ün altında satan kredi kartına taksit yapan, hatta olmuşken ücretsiz kargoya veren birilerini bulsaydık... ::)

2. pierrecardin

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Kesinlikle katılıyorum aracın yakışı 100 den sonra geometrik olarak artıyor. Bende uzun yolda 100 ü pek geçmemeye çalışıyorum. Bir depoyla 850-900 km yi buluyor.
  3. pierrecardin

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi Hocam o nasıl çamur öyle. Siz saplanmamışsınız resmen balıklama dalmışsınız çamura. :) Çıkarma nasıl oldu? Kolay oldu mu bari? En korktuğum şey arazide kötü bir saplanma. Genelde yalnız veya çocuklarla çıktığım için endişe ediyorum. İşin kötüsü gittiğim...

4. pierrecardin

Silecek Fiskiye Su Sızdırma

Ynt: Silecek Fiskiye Su Sızdırma Hiç rastlamadım ya da dikkatimi çekmedi. :-\
  5. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği 29 psi olunca da araç çok ezik duruyor. ;) 102 endeksli olunca nasıl bir dezavantaj oluyor?

6. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Nokian'ın da 215/70/16 AT lastiği varmış. Duyan Bilen gören fiyatını tahmin edebilen?

7. pierrecardin

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Lastik satan yerler almıyor mu bizim lastikleri? Bizimkileri verip üstünü tamamlayıp yeni lastik alamaz mıyız?
  8. pierrecardin

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Fotoğraflardan birinde gösterilen lastik 205/65 R16 mı Ben mi yanlış gördüm?
  9. pierrecardin

2-3 Kasım Pazar Beykoz Beyoff Off Road Trial Yarışı

Ynt: 2-3 Kasım Pazar Beykoz Beyoff Off Road Trial Yarışı Lastik standı da varmış. :(

10. pierrecardin

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Memnun.

11. pierrecardin

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Merak etmeyin zaten fiyatı baya bi zamlı geleceğinden bizimkilere bişey olmaz :)
  12. pierrecardin

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Fiyatlardan haber gelincede paylaşalım.

13. pierrecardin

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları +1
  14. pierrecardin

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Hocam uzun yolda 7,2 çok çok fazla. Dediğin gibi ya seninle ya da araçla ilgili bir açıklaması olmalı.
  15. pierrecardin

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Duster ve boğaz...

16. pierrecardin

Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Patlayan lastik önlerden biri ise sanırım onu da arkaya almak gerekir yanılıyor muyum?
  17. pierrecardin

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? 215/70/16 BFG ya da başka lastik takan arkadaşlar sanırım stepneyi değiştirmiyorlar. Acaba lastik patlasa (BFG biraz zor patlar ama) ne yaparlar. Stepne nin 215/65 olması bir sıkıntı yaratmaz mı? Buna bağlı olarak...
  18. pierrecardin

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Arkadaşlar kış lastiklerinden Toyo GSi5, Yokohama Geolander I/T, Goodyear UG SUV için neler söyleyebilirsiniz?

19. pierrecardin

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Sakıncası yoksa tepe lambalarını nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyiz? Bir de farların tip ve özelliklerini paylaşırsanız çok seviniriz.
  20. pierrecardin

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Böyle bir yosun bağlamış ne bileyim bir küflenmiş edası var yeşil yeşil :-)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri