Arama sonuçlarınız

1. Muammergult

Bisikletle çekilebilen Karavan

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan Bizim Mahalleye çok yakın bi Yerde bi BİSS126 buldum.. Sahibinden com da gordüm adam 2.250 tl istiyo.. araç 27.850 km'de.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-biss-orjinal-89056954/detay/ bu pi2010 u çeker mi acaba, rampada yokuşta...

2. Muammergult

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan - tornado57 abi micro karavanlara baktım da onlarda fazla micro yaa :D çok taka tuka gibi duruyorlar :D :D doğal enerjiyle halledebilirsem çok Mutlu olacağım lakin bunun zor olacağını soyluyorsunuz.. en kötü ihtimal bende bi BİSS126 alır keyfime bakarım o...
  3. Muammergult

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan - GokhanHizal abi gönderdiğin linkleri inceledim.. Urban Arrow Bikes hoş bir tasarım, günlük evinde kullanabileceğin çocuklarını bile gezdirebilecegin harika bi tasarımmış cidden.. diğer Sealander ~ Hem karavan hem tekne zaten sıradışı bir icat.. akıllı bi...

4. Muammergult

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan Anlıyorum Dostum.. zaten o gönderdiğim vidyoda adamlar fuar için yapmışlar ışıklı, led ekranlı, yanarlı dönerli :D =)) o anca gösteriş için kullanılabilir.. suzuki carry, peugeot falan değil benim derdim dostum. MotoKaravan istemiyorum, çekme karavan...
  5. Muammergult

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan Theomer Kardeşim, yaşın küçüklüğü sadece senin zihninin bi engeli. Sen hayal gücün ve çalışkanlığın ile istediğin hayatı sürebilecek bir Özgürlüğe sahipsin. :) Bununla birlikte Gonderdiğin linkleri inceledim. Onlar ''Teardrop Camper'' modeli.. Teadrop...

6. Muammergult

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan Adamlar 70 cc motora tıfıl motora karavan yaptılar. :D isteyince oluyor kendimiz yapsak olur da ben taka tuka bişey istemiyorum işte. kaliteli ve saglam birşey olsun ama kucuk istiyorum :) 70 cc Motor ve İnanılmaz Karavan Tasarımı...

7. Muammergult

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan Aynı adamı bende buldum dostum, bak adam senin dediğini yapmıs bile :D bak resimi paylasıyorum. bencede pek kullanıslı degil.. ben kışında içinde bulunacagım saglam ve kaliteli bişey istiyorum. pi2010 tarzında.. pino Karavan la arası iyi olan, yahut...
  8. Muammergult

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan abi peki bu Çinlilerin aleti buldum sanırım.. hatta baya da guzel yapmıslar.. :D ama bunda ocak, lavabo ve ısıtıcı yok bildigim kadarıyla :D :D pi2010 tarzında prof. birşey bulabilir miyiz çeşit olarak ? :D
  9. Muammergult

Ynt: Bisikletle çekilebilen Karavan Teşekkür ederim Albatrosses Kardeşim.. =)) Pi2O1O hakkında ufak bi araştırma yaptım ve şuan aklıma yattı. Aşağıda özelliklerini veriyorum. Abilerimden aracı değerlendirmelerini istiyorum, bu araca 10.000 tl eder mi ? =)) o fiyata daha iyisi alınır mı /...

10. Muammergult

Merhaba Karavana Gönül vermiş, GezenBilir Dostları Sevgili Abilerim, Bu siteye girip Karavan Hayallerim için ilk yazdığımda 18 yaşındaydım ve şuan 22 yaşına geldim ve Halen daha içimdeki Karavan Hayalleri ve çoşkusu ve isteği bitmedi, aksine katlanarak daha da arttı. =)) Son 3 yıldır tüm...

11. Muammergult

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum Size sormadan ve sizin bilgileriniz ışığında olmadan hiç bir Karavan almam abi.. =)) İşin doktoru sizsiniz, dışardaki insanlar satmak odaklı olduğu için güvenemiyorsun lakin siz tamemen Mutluluğum ve Hayallerim için bilgi ve...
  12. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum valla çok teşekkürler.. hepsi guzell.. =)) burdan anladıgım kadarıyla ben bi 20.000 tl biriktirirsen hayalime kavusurum.. :D tum bu karavanlar ı hafızama aldım ve araştırmalarınız için cok tesekkur ediyorum :) eger bilginiz...

13. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum hoş bulduk abi.. :) önerilerinizi heyecanla bekliyorum :) # 4.000 tl yi geçmeyecek ufak bi çekme karavan ve/veya # 10.000 - 25.000 tl arası eli yüzü düzgun içinde yaşanılabilir bi motokaravan .. :)
  14. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum Tekrardan Herkese Merhabalar !.. =)) 2008'de Gezenbilir.com a katılmıştım, En son Eylül 2009 ve Şubat 2010 yılında buraya mesajlar atıp, Karavan heycanımı paylaşıyordum.. O zaman yaşım 18'di, şimdi 21 oldum :p :D Demem o ki...
  15. Muammergult

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk abi =)) Özlemişim valla burayı yaa.. Havası suyu bi ayrı buranın.. İnsanın hayallerinin desteklenmesi ne kadar müthiş bişeymiş.. Teşekkürler Hepinize.. Eskiden açtığım konulara bi baktımda 15.000 - 20.000 tl ye Motokaravan arıyormuşum.. Bu arayışlarım...

16. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum Tekrardan Herkese Merhabalar !.. =)) En son Eylül 2009 yılında ve Şunat 2010'da buraya mesajlar atıp, Karavan heycanımı paylaşıyordum.. O zaman yaşım 19 du, şimdi 21 oldum :p :D Demem o ki bu 2 yılda çoğu kere Hayalim olan...
  17. Muammergult

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tekrardan Herkese Merhabalar !.. =)) En son Eylül 2009 yılında buraya mesajlar atıp, Karavan heycanımı paylaşıyordum.. O zaman yaşım 19 du, şimdi 21 oldum :p :D Demem o ki bu 2 yılda çoğu kere Hayalim olan karavandan beni uzaklaştırdılar ama ben yine içimdeki...
  18. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum efet abi haklısın saol..umarım herseyin hayırlısı olur...inşALLAH.. :)

19. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum cok tesekkur ederim abi cok saol..ins hersey guzel olur..ins hersey guzel olacak :) insan istedimi hersey olur :d
  20. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum yorumlarınız için cok tesekkur ederim abilerim..zaman ayırıp bana cvp yazmanız bile benim için bi mutlulukdur..allah razı olsun..ins sizinde hayalleriniz hayırlısıyla gerceklesir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri