Arama sonuçlarınız

1. Muammergult

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum yok abi yaa :(( daha karavan alamadım.. hala okuyorum.. acıktan yani 3 yılım kaldı.bu 2 ci unıversitem..bunun yanında işe girdik işte de calısıyorum abi..para biriktiriyorum ki dha guzelini daha iyisini alayım diye..bu aralar...

2. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum sagol levent abi..umarım (herkez) herkes hayalindeki karavana sahip olur, hayırlısıyla... :)
  3. Muammergult

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) tamam oguz abi dikkat ederim nu dediklerine :d yusuf abi sagol bu arada :D tesekkurler..hosbulduk...

4. Muammergult

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hosgorduk abi :)
  5. Muammergult

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hosbulduk abi :)

6. Muammergult

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hee..efet abi pardon orasını yanlıs yazmısım :D:D 3 yasımda geldik antalyaya yane 16 yıldır ailemle yasıyorum diyecektim..ben yuvarlamayı severim de..ama bu yuvarlama mantıksız olmus pardon :D:d

7. Muammergult

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İsmim Muammer Gültekin...1990 dogumluyum :D karavan heycanım 10 yasımda basladı ve ölünceye kadar da devam edecek..almanyada dogdum.3 yasımızda antalyaya yane turkiyeye eksin donus yaptık..aslen eskisehirliyiz ama 20 yıldır antalyada yasıyorum ailemle..liseyi 3...
  8. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum tamam cok tesekkur ederim aslanahmet/Hakan abi.. cok sağol.. bunları detaylı bir sekilde okuyacagım... tamam taiga/Haldun abi..dediklerinize dikkat edecegim..verdigiiniz yorumlar için cok tesekkurler...
  9. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum tamam insel abi..efet ve saol kelimelerini kullanmam..sadece el alıskanlıgı yani yoksa Tükcemi cok seviyorum..

10. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum sayın oguz sevim abim.. bende diyorum ki karavan ismini duymak bile mutlu ediyor beni..birde siz degerli abilerim anlattıgında oturup sabahlara kadar okuyasım geliyor..dinlemek guzel oluyor..insan sevdigi seyler hakkında...

11. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum evet insel abi..nedense tum yazdıklarım degilde sadece o ufacık kelimeye takılmıssınız..nede guzel karsı saldırıya geciyorsunuz.. emin olun sizden daha iyi sahip cıkıyorumdur turkcemize..ben Yazarım bu arada..bir kitabım var...
  12. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum 5-25000 tl arası olsun genç işi eğlenceli olsun. Bu mu geleceği emanet edeceğim Türk gençliği. efet bu turk gencligi..hobileriyle hayalleriyle gercegi birlestirerek zamanını hızlı kullanıp iyi işler yapmayı planlayan turk...

13. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum efet haklısınız abii..google denen bi dunyayı bulan arama motoru var onumuzde..ama benim zamanım yok suan bi unıv i bitirdim ve baska bi unıv de okuyorum ve bu yıl tekrar girip tekrar bi unıv okuyacagım..elimden geldigi kadar...
  14. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum yaybek abi panelvan da olur camper de olur her sey olur fark etmez..yeter ki bi genc içinde mutlu olacak eglenecek hos bi karavan olsun yeter..fazla bi amacım yok yarısmalara katılmayacagım nede olsa :D sadece içinde iyi vakit...
  15. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum zihni sinir ne demek bilmiyorm.. efet aklımda ki seyleri yazmıstım zaten..siz dediniz istedigin ozellikleri soyle bende soyledim..celisen seyler olabilir elbette..zaten hayallerin hepsi gercekliklerle celismez mi..o yuzden en...

16. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum slm yaybek abi..yaa 2 yıllık bi unıv maceram vardı onu alttım geldim tekrar aranıza :D sukurler olsun kavusturana..karavanlar 6 yasımdan beri hayalimdi zaten..suan calısmayada basladım okulumda bitti.insallah sayenizde bi...
  17. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum 10.000 - 20.000 ytl arası bi karavan arıyorum..yardımcı olurmusunuz lutfen !!!
  18. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum hımm güxelmmiş..

19. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum hımm anladım tesekkur ederim bilgileriniz için..
  20. Muammergult

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum bundada su kayıt var karavan olarak kullanılabilir mi acaba. uygunmudur bi yardımcı olur musunuz Plakası: 34PL083 Markası: FORD Modeli: 1988 Sahip Belge Tarihi: 07.09.2005 Tescil Birimi: TUZLA Renk 1...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri