Arama sonuçlarınız

1. mesut körklü

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? tayfun bey bravo, feroza ancak bu kadar güzel anlatılabilir ,sevgilerle .sevdiklerinizle saglıklı günler diliyorum.

2. mesut körklü

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Cevdet bey resimlerinizi yeni farkettim ,bütün kareler birbirinden güzel ,gözünüze saglık, ömrünüz bereketli ve sevdiklerinizle saglıklı bir yaşam dilerim.
  3. mesut körklü

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? arkadaşlar hepinize merhaba.Kemal kardeşim sorunu çözmüşün sevindim.elimde bir kitapçık var,verdiği bilgilere göre üç ayrı buji öneriyor.CHAMPION RC7YC4,RC8YC4: NIPPONDENSO K20PR-U11:K22PR-U11: NGK BKR6E-11 BKR6E-11. Buji tırnak aralıgı 1.0: 1.1 mm...

4. mesut körklü

Feroza Servis Tamir ve Bakım Klavuzları

Ynt: Feroza Servis Tamir ve Bakım Klavuzları geçmişolsun saglıklı bir ömür diliyorum.
  5. mesut körklü

Feroza Servis Tamir ve Bakım Klavuzları

Ynt: Feroza Servis Tamir ve Bakım Klavuzları Ersan bey bilgiler için çok teşekkürler emek vermişiniz sag olun copilota,da selamlar saglıklı kalın.

6. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? İsmail kardeşim benzinli şehir içinde 100km 12 litre .uzun yolda 10 litre .90 km sablit sürat.lpg şehir içinde 44.00 T.L.lpg yakıtla200 km şehir dışındada biraz daha iyi.benim aracım 97 model enjektörlü ,karbratörlü araçlarla fazla bir farkı yok.brc en iyisi...

7. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Tayfun bey nasılsınız. beylerbeyi buluşmasında benim aracım benzinli idi .sizlerden ayrıldıktan hemen sonra lpg taktırdım çok memnunum .sizinde öyle bir düşünceniz vardı tatbik ettinizmi.sızdırmazlıktı,fenii muayene,ruhsata işletmekti,biraz koşturma ve masrafa...
  8. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? kemal kardeşim aracını kazasız belasız kullanmanı dilerim ,arıza büyük bir ihtimalle kililerdedir.birarkadaşım söküp takarken yaylarını kırmişti. senin aracındada öyle bir sorun vardır herhalde,saglıcakla kal.
  9. mesut körklü

Gezen Ferozalar Beylerbeyi Sarayı - Üvezli Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Gezen Ferozalar Beylerbeyi Sarayı - Üvezli Gezisi (21 Mart 2010) Edirneli arkadaşım dogru soylüyor.mayıs ayında o bölge geceleri soguk olur pansiyona eyvallah.çadır çok zor.haziran ayı başlarında olursa daha uygun.İgneadaya gidiş ,evrencik,sergen üzerinden demirköyden igneada yoluçok...

10. mesut körklü

Gezen Ferozalar Beylerbeyi Sarayı - Üvezli Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Gezen Ferozalar Beylerbeyi Sarayı - Üvezli Gezisi (21 Mart 2010) sevgili kardeşlerim bu gün salı ben çamuru özledim.çok güzel bir gündü tertipliyen ve katılan herkese teşekkürler.

11. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?
  12. mesut körklü

13. mesut körklü

14. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? salih Dalcı kardeşim hoşbuldum allaha emanet.
  15. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Çok teşekkür ederim görüşmek dileğiyle.

16. mesut körklü

Pirinççi - Kemerburgaz Off-Road Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: Pirinççi - Kemerburgaz Off-Road Gezisi (14 Mart 2010) resimler çekimlerdeki görüntür çok güzel,aranızda olmayı çok isterdim ,inşeallah gelecek sefer gözlerinizden öperim.arkadaşlar ukalalık gibi algılamayın.Ferozaların fotil başlarında ve şaftında gresorluklere gres bastırmayı ihmal...
  17. mesut körklü

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? 1 ) Salih DALCI/İstanbul-Zeytinburnu/1993 Feroza EL2 2 ) Ayhan ERBAY/KOCAELİ-KARAMÜRSEL 1993 Feroza EL2 3 ) İsmail elikçioğlu/istanbul-G.O.Paşa 1993 Feroza EL2 4 ) İsmet ÖZ/İstanbul-Kadiköy/1991 Feroza EL2 5 ) İsmail KUMAŞ/Zonguldak-Merkez/1994 Feroza SX...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri