Arama sonuçlarınız

1. TERRANO 1.

Bir Teardrop Ta Ben Yapıyorum..

Ynt: Bir Teardrop Ta Ben Yapıyorum.. buda proje.. ;D ;D ;D

2. TERRANO 1.

Ynt: Bir Teardrop Ta Ben Yapıyorum.. devam.
  3. TERRANO 1.

Evet uzun bir aradan sonra foruma açtığım ilk konu bu haftasonu başladığım offroad tipi bir teardrop yapımı ile ilgili olacak.. aslında şöyle garaja kapanıp sessizce yapmak gibi bir niyetim vardı ama... sizlerle paylaşmadan duramadım.. konu hakkında benden çok daha fazla tecrübesi olan...

4. TERRANO 1.

26 Mayıs 2013 Ömerli/ballıca Göl Kenarı Aile Pikniği

Ynt: 26 Mayıs 2013 Ömerli/ballıca Göl Kenarı Aile Pikniği rotamız aynen geçerli telsizler CB FM 21 de semaverde çay herdaim hazır bana değer verip gelen herkese tanrı misafiri muamelesi yaparım.. daha ne diyeyim gönüller bir olsun gerisi boş.....
  5. TERRANO 1.

26 Mayıs 2013 Ömerli/ballıca Göl Kenarı Aile Pikniği

Aileler ile birlikte bir piknik programı yaptık... istanbul ve izmitten gelecekler için ideal bir yerde tem kurtköy gişelerinden çıkıştan sonra 14-15 km mesafede ömerli baraj gölü kıyısında ailece pazar pikniği..... gelmek isteyen herkes listeye adını eklesin şimdiden iyi eğlenceler... işte...

6. TERRANO 1.

İstanbul'da Hafif off-road ve piknik yeri

Ynt: İstanbul'da Hafif off-road ve piknik yeri erkan demirci 0535 555 66 06 ;) ;) ;)

7. TERRANO 1.

neden niva ya biniyoruz???

Ynt: neden niva ya biniyoruz??? buraları gezebilmek bu manzarayı seyredebilmek köy kahvesine selam verip girmek ve sıcak çayı içerken köylüye hal hatır sormak için.. (köylü bizi hep kendinden bilir çünkü bizim v8 motorlarımız kocaa 34 inç tekerlerimiz. olmaz garibandır biraz 4*4 lerin...
  8. TERRANO 1.

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Ynt: 4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular lada niva.... sürekli 4 çeker H/L Vites içerden kumandalı orta diff kilidi.... arazi kullanımını herkesin denemesi lazım asfaltta yarışmak amacında olmayanlar için süper yol tutuş. rus klasiği konforsuz ama fonksiyonel ve sağlam...
  9. TERRANO 1.

İstanbul'da Hafif off-road ve piknik yeri

Ynt: İstanbul'da Hafif off-road ve piknik yeri hafta sonu bekleriz... http://nivaturkiye.com/nivaForum/index.php?topic=5879.0

10. TERRANO 1.

Ynt: neden niva ya biniyoruz??? ŞUNUNLA GEÇEMEDİĞİM YERLERİ NİVAYLA GÜLE OYNAYA GEÇİYORUM.. ALTINDAN ÜSTÜNDEN GELEN SESLER BİLE NİNNİ FORMATINDA.. ALLAH NİVAYA BİNMEYİ HERKESE NASİP ETSİN...

11. TERRANO 1.

NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM?

Ynt: NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM? iyi bir 5 ileri şanzıman abartmadan prof bir yükseltme tavana sepet 2 adt yeni tip ön koltuk taban saçlarında çürük temizliği ve izolasyon motor kondisyon kontrolü diff lerde ve akslarda kontrol elektronik ateşleme seti biraz niva aşkı biraz...
  12. TERRANO 1.

neden niva ya biniyoruz??? buyrun: http://www.youtube.com/watch?v=_WfKT760w6s

13. TERRANO 1.

Ynt: NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM? piyasada satılan bu 250 300 arası satıyorlar...
  14. TERRANO 1.

Ynt: NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM? tavan bagajına bağlı krom profil iskelet üzerine 5 mm siyah pleksiglass ve 4 adet dodge park lambası
  15. TERRANO 1.

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları harika bir duster videosu daha zirveler duster ı bekler................. http://www.youtube.com/watch?v=fqIPsVqxxf4

16. TERRANO 1.

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları ben bunu beğendim http://www.youtube.com/watch?v=7qIxsgmACBs
  17. TERRANO 1.

Ynt: NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM? var arkalar 4 cm kestamid yay geti , önler alt salıncak üstüne 2,5 cm flanş üst rotil üstü kestamid halkalı (resimde soldan 2. ) (orj.yükseltme kitinin bire bir kopyası 14 inch mengels janta pirelli fs 40 14*195*85 mt lastik (şu an türkiyedeki...
  18. TERRANO 1.

lada niva motor hakkında

Ynt: lada niva motor hakkında sahibinden ilanlarındaki beygir gücü'yse eğer bahsettiğiniz tamamen ilan sahibinin atması fabrika verileri sabittir.. tarihçe: Lada Niva veya VAZ-2121 (Rusça: Лада Нива, Niva (нива) Rusça "mısır tarlası") Sovyet/Rus otomobil üreticisi firması AvtoVAZ tarafından...

19. TERRANO 1.

EFSANE

Ynt: EFSANE öncelikle merhaba farkında iseniz bu cevaben yazılmış bir yazı küçük bir hatırlatma yapayım dedim yani doğal bir cevap hakkı amacım tartışma başlatmak değil konuda lada başlığı altında zaten herkes araç tercihinde kendine göre haklı saygım var. ama birbirimizi bu tercihler yüzünden...
  20. TERRANO 1.

EFSANE

NİVA sının kıymetini bilmeyenler... nivayı küçük gören amerikancılar devri kapandı diyenler (bindiği araç listedeki işlerden hangisini yapmış?) BUYRUN EFSANENİN BAŞARDIKLARI... Fransa ve İngiltere arasındaki Manş Denizi altına inşa edilen tünel inşaatında 45 araçlık bir Niva filosu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri