Arama sonuçlarınız

1. TERRANO 1.

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... eski camlar bardak.. eski nivacılarda sj ci olmuş.. lastikleri bu dün bütün gece sabaha kadar darlık barajı ve civarında en ağır koşullarda ;D ;D ;D denedim... ok144 ve kumho mt ye karşı kesin galip... kulaklarını çınlattık gece yarısı... Tarık...

2. TERRANO 1.

lada niva motor hakkında

Ynt: lada niva motor hakkında 1600 KARBÜRATÖR 1700 KARBÜRATÖR 1700 TEK NOKTA ENJEKSİYON 1700 ÇOK NOKTA ENJEKSİYON gibi farklardan..... ;)
  3. TERRANO 1.

NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM?

Ynt: NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM? evet ben 37 senedir nivam 2 senedir kartallı... ;)

4. TERRANO 1.

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları şuna bakın o zaman... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fqIPsVqxxf4
  5. TERRANO 1.

LADA NİVA DT989 toplanıyor.

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. 1.5 yıl önce benim nivada aynen böyleydi.. tamponları bile yoktu 1 kat boya 4 çelik jant kabak lastik tırtık döşeme yanmayan farlar her yerinden yağ atan şanzıman öten diffler. 1.5 yılda hergün 2-3 saat tek başına azimli bir çalışma yaklaşık 4000 tl maliyet...

6. TERRANO 1.

NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM?

Ynt: NİVA YA ÖN CAM GÜNEŞLİĞİ NEREDEN BULABİLİRİM? ben benimkini kendim yaptım.... hazır da var 300 tl.

7. TERRANO 1.

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları BRAVO... BU MESAJIN ÜSTÜNE DAHA HİÇBİRŞEY SÖYLENMEMELİ biz hep söylüyoruz DUSTER 4*4 bir AiLE aracı diye..... ama duster ı olan arkadaşlar kızıyor.... aklın yolu bir...
  8. TERRANO 1.

Göçbeyli veya Ömerli'de Hafif Offroad Gezi Planı

Ynt: Göçbeyli veya Ömerli'de Hafif Offroad Gezi Planı GÜNCEL GEZİ PLANIMIZ.... BU TOPİCTEKİ HERKESİ BEKLERİM... SAYGILARIMLA buyrun Linkte http://nivaturkiye.com/nivaForum/index.php?topic=5825.0
  9. TERRANO 1.

4x4 Kia Besta Panelvan,a Yeni Nesil Turbo Dizel Motor

Ynt: 4x4 Kia Besta Panelvan,a Yeni Nesil Turbo Dizel Motor MİTSUBİSHİ TD4 56 kodlu Motoru tavsiye ederim...bu motor 1982 den 1991 e kadar olan pajero larda kullanılır. hundai h100,L300 panelvan daki motorun orjinal turbolu versiyonudur... benim teknemde var.... 5 yıldır kullanıyorum sıfır...

10. TERRANO 1.

1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası

Ynt: 1936 Stout Scarab - Bugünkü van'ların atası T1 BUS buna bakılarak düşünülmüş sanki....... bu aracı görmeyen wolkswagen T1 ile büyük tasarım hariaksı yapmış sanırsınız.... gerçekten v8 yakışmış arkasına

11. TERRANO 1.

4x4 toros olur mu? olur :)

Ynt: 4x4 toros olur mu? olur :) bir adet ön niva diff.. 11.43 ayna maruti daciayla aynı sayı bir adet dacia arka diff ve ana şanzıman (12 nin pick up versiyonu) 1 adet niva arazi şanzımanı. 1 adet niva ön şaft buna para harcıyacak bir deli gözler çakmak çakmak zehir gibi bir usta biraz sabır...
  12. TERRANO 1.

Anadolu yakasında bu günlerde bi gezi varmı acaba?

Ynt: Anadolu yakasında bu günlerde bi gezi varmı acaba? bekleriz... http://nivaturkiye.com/nivaForum/index.php?topic=5825.0

13. TERRANO 1.

İstanbul'a Kar Yağdı, Attım Kendimi Yollara

Ynt: İstanbul'a Kar Yağdı, Attım Kendimi Yollara sarı bir ormanda ikiye ayrıldı yolum, ikisinden birden gidemediğim ve yoldaki tek yolcu olduğum için üzgün, uzun uzun baktım görene kadar birinci yolun otlar çalılar arasında kıvrıldığı yeri; sonra öbürüne gittim, o kadar iyiydi o da, ve belki...
  14. TERRANO 1.

Ynt: İstanbul'a Kar Yağdı, Attım Kendimi Yollara buldozer yolu açtı zirveye çıktı nasuh mahruki ovada baston elinde kaldı gücünü bayağı kıskandık nivacılar olarak :)))))) duster ı aşağıda unuttular :))))) http://youtu.be/fqIPsVqxxf4
  15. TERRANO 1.

1.4 16v Chevrolet Kalos 94 bg ile 750 kg altı karavan çekebilirmiyim

Ynt: 1.4 16v Chevrolet Kalos 94 bg ile 750 kg altı karavan çekebilirmiyim aman dikkat 750 kg üstüne çıkmayın !!! http://www.youtube.com/watch?v=jGkG0fZbprk

16. TERRANO 1.

vallahi araba kullanmaktan resim çekemedim bu kadar.....
  17. TERRANO 1.

çıtır bir kar gezisi.... kaplumbağaya içim yanar ploneze her gidişimde.....
  18. TERRANO 1.

nivacı arkadaşlar yardım

Ynt: nivacı arkadaşlar yardım masraflar ilanda yazılı şimdiye kadar 4 niva topladım kendi ellerimle hemde. 4 ü de dağ bayır geziyor hala ve yapılanların yarısı yazılı ilanda.. herşey gönlünce olsun iyi geceler..

19. TERRANO 1.

nivacı arkadaşlar yardım

Ynt: nivacı arkadaşlar yardım arkadaşım benim arabayı eledin demek sebep neydi? görüştükmü?
  20. TERRANO 1.

Off Road Deyince Aklınıza Hangi Marka Gelir

Ynt: Off Road Deyince Aklınıza Hangi Marka Gelir Listenizde niye lada yok?????

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri