Arama sonuçlarınız

1. abdullahtonbul

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) Puma motorlu kırat görücüye çıktı allah kazasız sürüşler nasip etsin

2. abdullahtonbul

Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT) takip
  3. abdullahtonbul

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Bu tam canavar olmuş insana keyif verir izlemesi bilee...

4. abdullahtonbul

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık Araç güzel olmuş yapanların ellerine sağlık....
  5. abdullahtonbul

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları deli makine bunlar

6. abdullahtonbul

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Gerçekten uçmuş alan insan araştırma yapsa çok daha temizlerini ihaleden değil elden alabilirdi...

7. abdullahtonbul

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Zaten her halükarda ihaleden çıkan bi aracı gönül rahatlığı ile sürmek için temiz bi bakıma almak lazım... Bu bakımda en az 10.000 bulur off roada uygun araç haline getirmek için
  8. abdullahtonbul

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri burada galiba bazı sorularınıza cavap bulabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54401.0
  9. abdullahtonbul

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri baya km yapmışlar birde düzgün kullanılmamışsa mutlaka motorda elden geçmeli alan için

10. abdullahtonbul

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Her halükarda sıkıntılı bir süreç ama defender hastası olan için değer :)

11. abdullahtonbul

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben de Trabzondan abdullah... doğada vakit geçirmek gibi zevk veren bir haz olduğunu düşünmüyorum...
  12. abdullahtonbul

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri O konuda bilgim yok ama sanırım mkehurdasana yakında düşer ihalesi...Araçlar Aliağada ihalesi ise malum Ankarada oluyor araçların 10 kadarına baktım baktım dizel idiler bunuda belirteyim..

13. abdullahtonbul

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Evet jandarmanın olanlar mavi daha diri duruyorlar, daha bakımlı bir kaç tanesinin km'si hatırımda 70 bin civarı idi... Ayrıca şu anda 35 araç var 3 tanesi tenteli....Oradaki görevli daha da gelebileceğini söyledi....
  14. abdullahtonbul

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bursaya kendi işim için gitmişken Aliağada vinç ihalesi olduğunu öğrendim ve gittim ancak vinç işime gelcek cinsten değildi... Fakat LR'ciler müjde ihaleye çıkacak araçlar sizleri bekliyor içlerinde diri olan araçlar çoğunlukta olmakla birlike turşu...
  15. abdullahtonbul

Mercedes G Hayranlarına

Bu araçlar tam arazi G-anavarı :) http://www.youtube.com/watch?v=H8hSqsBwBB4&playnext=1&list=PL335022B9582E78A6 http://www.youtube.com/watch?v=WGy8Oxl6ps0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ZF1TmC_tAbk&feature=related 3. partı hata veriyor...

16. abdullahtonbul

Mercedes G GİRESUN da

Ynt: Mercedes G GİRESUN da Arazi performansını yazarsanız çok memnun kalırım gördüğüm kadarıyla diff kilidi yok arazi de denemiş iseniz ishtiyaç duyuluyor mu ?? saygılar
  17. abdullahtonbul

Mercedes G GİRESUN da

Ynt: Mercedes G GİRESUN da Kazasız belasız hayırlı sürüşlerr...
  18. abdullahtonbul

Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards

Ynt: Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards Bu Mercedes G serisi tam hastalık yaklaşık 3-4 aydır takip ediyorum sizleri çok şeyler kazandırdınız bana hepinize teşekkürler bende artık bağımlısı oldum :)

19. abdullahtonbul

G fabrika'da boyle boyanirmis...

Ynt: G fabrika'da boyle boyanirmis... Tek kelimeyle mükemmel hitler tek iyiliği almanlara çalışmayı öğretmiş ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR