Arama sonuçlarınız

1. sibelocal

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Scuba dünyasına girmeye niyetlenen bir kişinin aklına takılacak potansiyel sorular sanırım dalış sertifikaları arasında fark olup olmadığı, birinin diğerine göre avantajları bulunup bulunmadığı, hangisinin "en iyi" olduğu vs vs... Türkiye'de en çok bu 3 sistem bilinmekteyse de, dünya çapında...

2. sibelocal

Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma

Ynt: Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma Yani ne yalan söyliyim, bir hafta öncesine kadar motoru off-road'a sokmak gibi bir fikir yoktu kafamda, dolayısıyla 198 kilo olmasını da pek kafaya takmamıştım, yatınca nasıl kaldıracağımı da pek sorun etmemiştim, zaten lastikler de öyle çok hard-core...
  3. sibelocal

Ynt: Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma Evet yaa 650 yattığı zaman tamamen yere paralel olmuştu, allahtan arkada da yan çanta demirleri var da motorun sağını solunu ezmeden çizmeden atlattık vartayı.. Eee ben bu motoru kendim kaldıramıcam mı yani şimdi?? Eğer Sedat'ın Kartepe'de önde...

4. sibelocal

80 Saatte 2000 km. Gezi, Dalış, Deniz...

Ynt: 80 saatte 2000km. gezi,dalış,deniz... demekki neymiş; tatilin veriminin süreyle alakası yokmuş.. bana o 3 günlük tatil, pek çok uzun tatilimden daha fazla ruhsal dinlenme sağladı.. aynı hisse ben haftasonu için gökçeadaya gidip geldiğimizde de kapılmıştım zaten ama o başlı başına bir konu...
  5. sibelocal

Gezenbilir.com Buluşması - Sütlüce (31 Ağustos 2006)

Ynt: Gezenbilir.com Buluşması - Sütlüce (31 Ağustos 2006) bu perşembe (31 ağustos) 19:30 nasıl? çok mu erken? ondan sonra ben 11 eylül akşamına kadar katılamam izinde olucam ( = istanbulda olmıcam :) )

6. sibelocal

Temel Dağcılık ve Kamp Malzemeleri

Ynt: Temel Dağcılık ve Kamp Malzemeleri haa bir de, listede tirbuşon da yok sanki ;D bu arada, tirbuşon'un doğru yazılışını bilmediğimden kıllanıp tdk sitesinden baktım, gönül rahatlığıyla kullanabiliriz bundan sonra hehe..

7. sibelocal

Temel Dağcılık ve Kamp Malzemeleri

Ynt: Temel Dağcılık ve Kamp Malzemeleri Vita ve Ice temel malzemelerin mükemmel bir listesini yapmış sağolsunlar.. bu durumda ben kadınlara yönelik bir ek liste önereyim; kampta bunların eksikliği kampçı hatunu ciddi şekilde zora sokabilir ve kamp herkes için cehenneme dönebilir ;D -...
  8. sibelocal

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz ne? Levent selam, sitenizi ziyaret ettim, şimdiden iyi yolculuklar diliyorum size.. Oldukça kapsamlı bir gezi planı, eminim arkasında da epey araştırma var, çok keyifli olacak gibi görünüyor. Projenizin Trakya-Marmara-Batı Karadeniz etaplarında mutlaka tanışalım, hatta belki size...
  9. sibelocal

Yürüyüşe Hazırlık

Ynt: Yürüyüşe Hazırlık Kılık kıyafete ilişkin ekleme yapalım: Ben bütün çocukluğum boyunca en sağlıklı kıyafetin özellikle tenle direkt temas edecek iç kıyafetlerin pamuklu olması gerektiği elkinleri ile büyüdüm, uzun bir zaman boyunca da bu tip aktivitelerde sentetik bişey giymemek için...

10. sibelocal

Piknik ve Türkler

Ynt: Piknik ve Türkler Bence bu sadece eğitimle de ilgili birşey değil, çok daha derinde ters birşeyler var.. Adamın ormanlık alandan geçerken izmariti arabadan atmaması için ormanı sevmesi lazım, ormanı sevmesi için gidip ormanda vakit geçirebilmesi, mangal değilse de sandviçini götürüp...

11. sibelocal

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz ne? BMW F650 GS.. ben henüz araziye çıkarmadım motoru, bu ilk motorum ve daha 3000 km bile olmadı, önce biraz daha tecrübe edineyim, arazide motorun altında kalmayayım :D genelde kısa geziler için motorlayım ben de, arada da şehir içi - maltepe'de oturup tepebaşı'nda çalışınca...
  12. sibelocal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sağol Mert'çim, sen de gerçekten adın gibi bir adamsın, Mert adı çok yakışıyor sana 8)

13. sibelocal

Selam, Honda'da aldığım eğitimlerde, devasa koruma demirleri olan 125 cc'lik hafif eğitim motorlarını çeşitli tekniklerle kaldırırken içimden "hımmm, yerde yatan 200 kiloluk bir enduro olsa da aynı performansı gösterebilecek miyim acaba?" diye geçirmiştim ve maalesef bu sorunun cevabını görme...
  14. sibelocal

En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden?

Ynt: En sevdiğiniz enstrüman hangisidir neden? 1. Kesinlikle akordiyon. Aynı anda hem neşeli hem de hüzünlü bir moda sokar insanı, tek başına orkestradır adeta.. 2. Gitar, hele de eric Clapton'un elindeyse.. 3. Darbuka. Damarlarımızda akan asil trakyalı kanından mıdır nedir? Onsuz olmaz :) 4...
  15. sibelocal

Dağcılıkta Yorgunluğun Önlenmesi

Ynt: Dağcılıkta Yorgunluğun Önlenmesi bu çok nefis bilgilere ben de Zafer Yangın'ın güzel bir yazısını alıntı yaparak katkıda bulunayım, gerçi konu dağcılık değil motordu ama yorgunluk hep aynı nasılsa :) "Halk dilinde “Yorgunluktan öldüm!” cümlesi çok sık kullanılır. Acaba insan gerçekten...

16. sibelocal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar ! Bendeniz Sibel de şu üç günlük dünyada mümkün olduğunca iyi vakit geçirmek için yaşayan, doğasever, enerjik, çoğu zaman iyimser, çabuk gaza gelen, kendi halinde bir hatunum :D Ortam bence de süper, kurucuların ellerine sağlık.. Güle güle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR