Arama sonuçlarınız

1. sibelocal

Eski Foça - Yeni Foça Yürüyüşü (03 Ağustos 2008)

Ynt: Eski Foça - Yeni Foça Yürüyüşü (03 Ağustos 2008) Değişik bir proje olmuş.. Ben de senelerdir Yenifoça'lıyım (yani okumadığım ve çalışmadığım zamanlarda).. Araba kullanmayı o yolda öğrendim, bisikletle, otostopla, zabıta kamyonetinin kasasında filan gibi pekçok alternatif şekilde o yolu...

2. sibelocal

Çatal Dağı Lastik Test / Sofular Sahil Gezisi ( 27 Temmuz 2008)

Ynt: Çatal Dağı Lastik Test / Sofular Sahil Gezisi ( 27 Temmuz 2008) Valla "kuçunun" havası değişmiş yeni lastiklerle çok yakışıklı olmuş güle güle kullan Hakancım :) Selmacım sen önceki hafta da senin Megane ile offroad yapmıştın zaten Mert sayesinde (ya da Mert yüzünden mi demek lazım :P )...
  3. sibelocal

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Avcı arkadaşlara soruyorum: Avcılığın spor sayılması neden sizin için bu kadar önemli? "Avlanıyorum, yasal olarak da buna hiçbir engel yok, öldürdüğüm hayvanlar için vicdanen de bir rahatsızlık duymuyorum, zaten doğal hayatı korumak için başka aktiviteler (kışın...

4. sibelocal

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Çok değil, daha 200-300 yıl önce kölelik - yani insanların başka insanlara SAHİP olması- insanların çoğu tarafından doğal karşılanıyordu ama bugün artık kölelik kavramının ne kadar ilkel, yanlış ve berbat olduğunu kabul ediyoruz di mi? Umuyorum (ve inanıyorum) yine...
  5. sibelocal

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? selam bahadırefe, hoşgeldin.. ben insanın tüm zincirin en üstündeki predatör olduğunu düşünmüyorum, ben öyle değilim, benim doğamda öyle birşey yok :) bu şekilde düşünenleri, mesela seni aksine ikna etmek gibi bir çabam da yok, herkes özgür iradesiyle istediği...

6. sibelocal

Karadeniz Etrafında Dönme Planı

Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı Geçenlerde tamamen tesadüf eseri, Jules Verne'in İnatçı Keraban isimli romanından haberdar oldum. Romanı ele geçirip okumak henüz nasip olmadı ama konusu muhteşem, netten alıntılıyorum: Bir ramazan günü Hollandalı tüccar Van Mitten ile uşağı Bruno...

7. sibelocal

Mağaracılar Hakkında

Ynt: Mağaracılar Hakkında Bence mağaracılıkta edindikleri ve/ya geliştirdikleri becerileri hayatlarını kazanmak için kullanmalarında hiçbir mahzur yok.. Baca temizlemek, cam silmek, dublörlük yapmak mağaracıları alçaltmaz, veya sahte mağaracı haline getirmez diye düşünüyorum. Keşke ben de...
  8. sibelocal

Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert ve Mehmet canlar, başınız sağolsun, Allah sizlere sabır ve dayanma gücü versin..
  9. sibelocal

Bozdağ’a, Kar Tutsun Diye 150 Bin Karaçam Dikilecek

Ynt: Bozdağ’a, Kar Tutsun Diye 150 Bin Karaçam Dikilecek O zaman Bozdağ adını değiştirmek gerekecek :) Ağaçlandırmayı uygun sıklıkta yaparlarsa aralarında off pist snowboard yapmak için çok güzel ortamlar olabilir. Bekleyelim görelim...

10. sibelocal

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Zevk için hayvan öldüren (yani katleden) herkesin birgün bir aksilik sonucu doğanın merhametine kalmasını, ve hayvanlardan esirgedikleri merhametin kendilerinden de aynen esirgenmesini tüm kalbimle temenni ederim.. :) Hani, ara ara çıkar ya gazetelerde, "yaralı ayı...

11. sibelocal

İzmir Bozdağ'da Snowboard

Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard Bozdağ da güzel ama madem Burdur'da okuyorsun senin asıl yönün Davraz olmalı bence ;)
  12. sibelocal

İzmir Bozdağ'da Snowboard

Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard Geçen sene gruptan haberleştiğimiz İzmir'li bir arkadaşımız tesisleri çok övmüştü ayrıca tesis yöneticilerini de, ama maalesef geçen sezon bize nasip olmadı Bozdağ'da kaymak.. Umarım bu sene gidebiliriz. Konuya ilişkin birşeyler ele geçirirsem burada...

13. sibelocal

2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007) Ekleyin listeye, NoRiskNoFun :) Görüşmek üzere sevgiler..
  14. sibelocal

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Doğada kendi halinde yaşayıp giden masum ve savunmasız hayvanları, hele de ne etlerine ne derilerine ihtiyacınız yokken, ateşli silahlar marifetiyle katletmek neden ve niçin spor sayılsın diye düşünüyorum ben de.. Bu dünyayı paylaştığımız hiçbir başka canlı türü...
  15. sibelocal

Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Mert Kiğılı'nın (Deep) Doğum Günü Kutlu Olsun Amiiiin :)

16. sibelocal

Mont Blanc'i Kırmızıya Boyayacak

Ynt: Mont Blanc'i Kırmızıya Boyayacak Evet, Fransızların olaya pek Fransız kalmadığını görmüş olduk.. :D Aşağıdaki haber NTV'den: Fransız Alplerindeki Mont-Blanc dağının zirvesini kırmızıya boyamak isteyen Danimarkalı sanatçı gözaltına alındı. CHAMONİX - Şili kökenli 43 yaşındaki Marco...
  17. sibelocal

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont ben de değişen plan uyarınca sedat paşa'dan elden teslim alıcam.. sedatçım ne zaman uygunsun yarın akşam istiklal tarafında olucaksan haber versene ya da ne zaman o taraflarda olacaksan??
  18. sibelocal

Ey Ahali, Keeway'i Nasıl Bilirsiniz?

Keeway Focus 150 namlı makinadan bir adet almak ve de şehir içinde tepe tepe kullanmak gibi bir fikrim var, değerli görüşlerinizi merak etmekteyim sevgili Gezenbilir ahalisi... Kullananlardan ciddi sorunlar yaşayan filan var mıdır? Nedir ne değildir olur mu olmaz mı ne dersiniz?

19. sibelocal

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? :D :D :D Turkcell kısmına aynen katılıyorum :)
  20. sibelocal

Türkiye Avrupa Haritasında İstenmiyor

Ynt: Türkiye Avrupa Haritasında İstenmiyor Bence de sallayın gitsin, hızla yaşlanan nüfuslarıyla sosyal güvenlik sistemleri 10-15 yıl sonra çatırdadığı zaman, Türkiye'nin Avrupa haritasındaki yeri konusunda daha değişik fikirleri olur ama o zaman da biz "naşşşş" deriz ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR