Arama sonuçlarınız

1. sibelocal

Gezenbilir Terkos Kemerburgaz Off-Road Gezisi (20 Mayıs 2007)

Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007) Nadir Abi ve diğer dostlar, Bu haftasonu da bana Yenifoça görevi bağladı annem, dolayısıyla size katılamayacağımdır. Herkese çok selamlar, çok keyifli off-road'lar diliyorum. Sevgiler..

2. sibelocal

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Selam yigido, Çok eğlenceli bir makine Gilera Runner di mi? Ben de istiyorum ama sıfır almak istiyorum, o da acaip pahalı. Sanırım daha ufak Çin işi bir scooter edinip onunla avunacağım :)
  3. sibelocal

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış Snowboard-turk grubundan Sayın Altuğ Tüfekçioğlu'nun konuya ilişkin detaylı bir bilgilendirme yazısı var: Bilgilendirme için kendisine çok teşekkürler.

4. sibelocal

Otomobil Farelerine SMS'li Tuzak!

Ynt: Otomobil Farelerine SMS'li Tuzak! Kolay kolay bulamayacağı bir yerine yerleştirmek lazım demek ki.. ya da motorda şööyle iyice derinlerde bi yere monte edilmeli, sökmesi epey bir vakit almalı :) detaylarını öğrenmek lazım konunun. boş bir vaktimde araştırayım dur hele.. 8)
  5. sibelocal

Arkadaşımız Sibel'in (NoRiskNoFun) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Sibel'in (NoRiskNoFun) Doğum Günü Kutlu Olsun sağolunuz dostlar, hep beraber inşallah :)

6. sibelocal

Arkadaşımız Sedat'ın Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Sedat'ın Dedesi Vefat Etmiştir Sedatçım başın sağolsun. Dedene Allahtan rahmet, kalanlara sabır diliyorum...

7. sibelocal

Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik...

Ynt: Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik... Cumartesi hava bulutlu ama sissizdi - görüş mesafesi yüksekti, tee Gavur Dağları görünüyordu. Pazar hafif puslandı, öğleden sonra kar başladı lapa lapa :) Pazartesi inceden kar yağışlı ve de sisli bir hava hakim idi.. Kar bu günlerin herbirinde gayet...
  8. sibelocal

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Monster 620 benim F650'den sonraki motorum olabilir, (yani 2009 gibi filan), oldum olası çok sevdiğim bi motordur kendisi.. Alper'in yorumlarını alalım tabi nasıl bi motordur huyu suyu nasıldır olur mu olmaz mı tavsiyeleri nelerdir?
  9. sibelocal

Ynt: Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik... Zigana süperdi fotoları ele geçirince hemen bir faaliyet raporu şeyedicem gençler :) Bu kadar dudak uçuklatıcı olmamakla birlikte, freeride adına Zigana'da yapılabilecek çok şey var. Heliski attraksiyonu yapanlar yerden göğe haklıymış yani.. (gerçi...

10. sibelocal

Ynt: Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik... buyrun :) http://www.youtube.com/v/Rd8AJdcnw4A.swf

11. sibelocal

Ynt: Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik... Bu sorunun cevabı (ya da çözümü - Türkçe ne güzel bir dil :) ) aşağıdaki linkte bulunabilir sanıyorum: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3573.0
  12. sibelocal

İnanılası gibi değil :o Rd8AJdcnw4A

13. sibelocal

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler vardı? Maksat Geyik! Ben askerliğimi Miami'de yapmıştım a dostlar.. O zaman askerlik iki yıldı.. Vardı çok değişik 4*4 araçlar, efendime söyliyim big foot'lar şunlar bunlar ama, ben genelde benim erlerin kullandığı GrandCherokee, Nissan...
  14. sibelocal

Ayvaini Mağarası

Ynt: Ayvaini Mağarası Dupnisa'yı bir şirket etkinliği olarak iki sene evvel ziyaret etmiştik: PATİKA tur ve Boğaziçi Üniversitesi Mağaracılık Klübü'nden arkadaşlar organizasyon ve rehberlik yapmıştı. Yaklaşık 3 hafta süren bir dağcılık mağaracılık temel eğitimi sonrası bir haftasonu Demirköy...
  15. sibelocal

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont sedatçım S beden bir tane de bana ayırır mısın? S ufak olmaz bana di mi?? tam mevsiminde geldi tebrik ederim :)

16. sibelocal

Nevşehir'de Balonla Seyahat

Tur düzenleyen şirketler ve de tur maliyetleri konusunda bilgisi olan var mı?
  17. sibelocal

Balayı Mekanı

Ynt: Balayı Mekanı Mesrucan bence riske girmeye hiç gerek yok, yakın çevreden bin kadar çift Maldivler'e gitti kimseden bir şikayet geldiğini duymadığım gibi fotoğraflarına bakınca benim bile evlenesim geliyo.. ;D Doğal güzellik pekçok çeşitli yerde olabilir ama amaç romantik takılmaksa hele...
  18. sibelocal

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları bu hafta kar yağışı olmayan bir kış sporları merkezi yok sanıyorum memleketimizde.. şu anda uludağ'da ve kartalkaya'da olan arkadaşlar, bütün kış beklediğimiz karın sonunda yağmış/yağıyor olduğunu müjdeliyor :)

19. sibelocal

Ayvaini Mağarası

Ynt: Ayvaini Mağarası Biz de iki sene önce Dupnisa'dan çok etkilenmiş ve çok istemiştik Ayvaini'ni, ama bir türlü organize olamadık, sonra da mağara suları müsait olmadı filan, kaldı gitti.. Çok kıskandım şimdi :) Neyse fotoları koyun da onlarla avunalım, teşekkürler şimdiden paylaşım için..
  20. sibelocal

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Şenol Bey merhaba, Motoru almadan önce Honda Güvenli Sürüş 1 ve 2 eğitimlerine katılmıştım zaten, herkese de tavsiye ederim, hocalar da eğitim de süper.. Bu yaz sonuna doğru 10000 km'yi tamamlayıp güvenli sürüş 3'e de katılmak istiyorum. F650'nin biraz ağır olduğu doğru...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
duster 1453

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR