Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Selim

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Evet Husky'nin yüksek irtifa çadırları da var ama arkadaşa normal kamp çadırı tavsiyesi yaptım. Eksi yönleri neler deyince Husky'nin 4 mevsim çadırlarını kastederek bunlar yüksek irtifada sorun çıkarabilirler demek istedim. Husky de her türlü çadır var ve hepsi de kalitelidir...

2. Ahmet Selim

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Ben hiç duymadım o markayı. Husky Campus den çok daha kalitelidir. Marka olarak kampçılık için Husky den şaşmayın.
  3. Ahmet Selim

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Aklıma yeni geldi sıcak havalarda kamp yapacaksanız havalandırmanın iyi olması açısından çadırın çift kapılı olması iyi olacaktır. Husky nin çift kapılı 3-4 kişilik modellerini tercih edebilirsiniz.

4. Ahmet Selim

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Husky kaliteli bir markadır. Fiyatları da çok uygundur. Eksik yönleri vardır ama yüksek irtifa dağcılığında eksik yönleri ortaya çıkar. Mesela sırt çantası ile aktivite yapıyorsanız ağırdır, hacmi de büyüktür. Aşırı sert esen rüzgarlarda polleri sorun çıkarabilir. Ama...
  5. Ahmet Selim

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Aracınızla gidecekseniz Husky Boyard alın derim. Çünkü 4 kişinin uyuyabileceği bir çadır. 2-3 kişi içinde oturabilir, yemek yapıp yiyebilir. malzeme koymak için içeride boş alanın kalması da çok önemli. Ağırlık problem değilse size marka olarak kesinlikle Husky öneririm...

6. Ahmet Selim

Bivaklar, Tek Kişilik Çadırlar Ve Ultralight Çadırlar

Bivak Nedir ? Bivaklar çok hafif kumaşlarda yapılırlar. Su geçirmez ve nesef alabilir kumaşlardan yapılanları makbuldür. Nefes alabilir kumaştan imal edilen bivaklar terleme yapmazlar. Çadırlardaki poller bivaklarda bulunmaz. Bulunsa bile bir adet baş kısmında bulunabilir. Bivakta sadece...

7. Ahmet Selim

İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Çadırınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Fermuar tutacaklarını şuna benzer şekilde sağlam bir iple değiştirmenizi öneririm. Zira fermuar tutacağı ipler kaliteli değil. http://farm7.staticflickr.com/6049/6234706542_0414095a81_z.jpg...
  8. Ahmet Selim

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Evolite Summit de güzel bir çadıra benziyor ama benim anladığım iki dezavantajı var. Birincisi bir kullanıcı çadırı tartmış 3 kilo gelmiş. Eğer sırt çantası ile aktivite yapıyorsanız tek kişilik çadır için 3 kilo ağır olacaktır. Bir de Evolite...
  9. Ahmet Selim

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Yağmurlu havada kullanmadım ama yağmur geçirmezlik değerleri çok yüksek. Karrimor bir İngiliz firması. İngiltere de bir Avrupa Birliği ülkesi. Dolayısıyla Avrupa Birliği standartları çerçevesinde üretim yapıyorlar. Ürünün su geçirmezlik değerleri...

10. Ahmet Selim

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Bir de iç tentesi tül olan çadırları almayalım. bu çadırlar yazlık çadırlardır. İçeri sürekli rüzgar girer. Soğuk havalarda donabiliriz. İç tente nefes alabilir kumaşlardan olmalı. Benim çadır Karrimor X Lite X 1. İki dezavantajı var. Birincisi...

11. Ahmet Selim

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Merhaba arkadaşlar. Belli başlı markaların tek kişilik çadırlarının özellikleri hemen hemen aynı. Tabiki Ferrino Bivy HL gibi bivak türü çadırları konumuzun dışında tutuyorum. İncelediğimiz tek kişilik çadırların artıları ve eksileri birbirlerine...
  12. Ahmet Selim

Cilimbing Technology Lumex Pro Kafa Feneri Alınır Mı ?

Merhaba arkadaşlar bana profesyonel kafa feneri lazım. Aradığım özellikler: Kırmızı ışık özelliği olsun istiyorum. Neden istediğimi ben de bilmiyorum ama kırmızı ışığı seviyorum. Sanırım gözü yormadığı için olabilir. Bir de yaklaşık 200 lümen gücünde olsun, uzak mesafeye iyi ışık versin...

13. Ahmet Selim

Kampta Isınma Problemine Bir Çözüm Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Şu başlıktan ilham alarak kış kamplarında ısınmak için yeni bir öneri sunuyorum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87036.0 Hemen hemen hepimizin kullandığı alüminyum veya çelik su şişeleri var. Matara da diyebiliriz. Bunların büyükleri 800 ml. civarında su...
  14. Ahmet Selim

Benzinli Ocakların Isınmak İçin Kullanılması

Ynt: Benzinli Ocakların Isınmak İçin Kullanılması botlarda birden fazla cinste kumaş ve deri kullanılıyor. mesela botun iç astarının kumaşı ısıya maruz kalınca hemen kuruyabilir. Fakat iç astarın hem altına botun ayağımızı acıtmaması için konulan pamuk, sünger, pamuklu kumaş vb. yumuşak ama...
  15. Ahmet Selim

Benzinli Ocakların Isınmak İçin Kullanılması

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün kampa gittim. Gece hava soğuktu, acıkmıştım da. MSR XGK EX ile yemek yaptım, üzerine de çay kahve içtim. Çay içerken ocağı kısabildiğim kadar kıstım. Hani üşüdüğünüz zaman ateşin başına oturup ısınırsınız ya, aynen onun gibi ocak sürekli hemen önümde yanıyordu...

16. Ahmet Selim

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ben kamp bıçağında şu iki özelliğe dikkat edin derim. Bıçağınızın çeliği çok sert olursa, esnek olmazsa küçük darbelerde ve kanırtmalarda bile bıçağınız kırılabilir. İkincisi ise alacağınız bıçak mutlaka full tank olsun. Yoksa zora geldiğinde inceldiği yerden kopabilir.
  17. Ahmet Selim

Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz?

Ynt: Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz? Sırt çantası seni yolda bırakabilir. İçini tıka basa doldurma, dikiş yerleri patlar. Fazla yük koyma, omuz askılarının çanta gövdesi ile birleştiği yerlerden kopar. Omuz askısındaki plastik kilitler de kopar. Kısacası ben bu...
  18. Ahmet Selim

Makalu İspirto Ocağı İnceleme Ve Test

Merhaba arkadaşlar Trangia ispirto ocağı alacaktım ama bulamadığım için Türkiye'de piyasaya yeni giren Makalu ispirto ocağı aldım. Bu ocak Trangia ispirto ocağının sanırım Çin'li bir çakması oluyor. Malzeme kalitesi de iç açıcı değil. Özellikle alev ayar kapağı ve ocağın içindeki iç duvar...

19. Ahmet Selim

Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi

Neden Tek Kişilik Çadır ? 3 kişilik bir çadırda soğuk bir havada tek kişi kalırsanız üşürsünüz. Çadırın iç hacmi çok geniş olacağından dolayı çadırı nefesinizle ve vücut ısınız ile ısıtmanız çok zor olacaktır. Bu nedenle eğer çadırda sadece siz kalacaksanız ve çadırı kışın da kullanacaksanız...
  20. Ahmet Selim

4 Mevsimlik Tek Kişilik Çadır Aranıyor!!!

Ynt: 4 Mevsimlik Tek Kişilik Çadır Aranıyor!!! ben karrimor x lite x1 aldım çok memnunum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Geri