Arama sonuçlarınız

1. O

Düşük Devirde Tekleyerek Çalışma

Yaklaşık bir aydır aracım 1. ve 2. viteste, düşük devirde iken hareket halinde tekleyerek çalışıyor. Her zaman olmuyor.ara ara tekrarlıyor.Problemin sebebi olarak aklıma gelenler.1-Bujiler (Buji +Buji kablosu 20 bin km önce değişti) 2-lpg enjektörleri 3-Lpg filtresi.(10 bin km önce değişti)...

2. O

Vitara Hakkında Bilgi

Ynt: Vitara Hakkında Bilgi (unutmuşum) Aracınızda güzel görünüyor.hayırlı olsun, kazasız günler .
  3. O

Vitara Hakkında Bilgi

Ynt: Vitara Hakkında Bilgi Reno brodvay arabamı satıp, şimdiki aracımı aldığım da kasislerde zıplama vb.problemleri yaşamıştım.Bir çok rpoblemin çözümünü buradan öğrendim.Zamanla herhalde birazda aracıma alıştım. önceki aracınız daha seri ve konforlu olabilir,bence Yeni arcınızdan...

4. O

Soğuk Havalarda Donan Kapı Kilidi

Ynt: Soğuk Havalarda Donan Kapı Kilidi İyi dilek, temenni ve Güzel söz bedava hocam,Selamımı aldınya , Problem henüz çözülmedi.fakat ne yapmam gerektiğini biliyorum. 1-Kilide su gitmeyecek. 2- olmadı; Kilit sökülüp yapısı uygun ise üzeri ''sıvı plastik'' ile kaplanacak (Sıvı plastik tabiri...
  5. O

Ynt: Soğuk Havalarda Donan Kapı Kilidi Sabah 08.de kapı kilidini kontrol ettim ,Problem devam ediyor. Gün içinde yeniden basınçlı hava Vd 40 ayrıca sıvı gresi önerileriniz doğrultusunda (anahtar deliği dahil) kilidin içine uyguladım kapı kapanma sesi bile değişti. donacakmı sonucu göreceğim...

6. O

Ynt: Soğuk Havalarda Donan Kapı Kilidi Silikon sıpreyi tavsiye üzerine kapı ve cam fitillerine daha önce kullandım.Sıvı gresi kullanmadım deneyeceğim... Donmaya sebep olan suyun kapı fitillerinden olamayacağını, dış cam sıyırıcısı ile cam arasından giren suyun donmaya sebep...

7. O

Ynt: Soğuk Havalarda Donan Kapı Kilidi Kilidi sökmek için ;iç kapı döşemesi ve camı söktükten sonra sıra, kilidi sökmeye gelecek . Sökmek kolay ama tekrar takarken emin değilim.Kilit kapı sacı ile içteki ikinci bir sac arasında kısmen gizli. Bu gün en kolay olanı,Basınçlı hava ve VD 40...
  8. O

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara salih bey,İyi dilekleriniz için teşekkürler.
  9. O

Ynt: Soğuk Havalarda Donan Kapı Kilidi Emin bey;ve Zucchero(İsminizi Bilmiyorum) Basıçlı hava + VD 40 ve buz çözücü uygulaması mantıklı geliyor.ilk fırsatta yapacağım.sizler denedinizmi? Gres uygulaması;Toz tutma ve soğuk havalarda yagın yoğunluğunun artacağını (Artarmı bilmiyorum) düşünürsek...

10. O

Aracımın soğuk havalarda sadece ön yolcu kapısının kilidi donuyor.Diğer kapılarda problem yok. Kapı kolu normal çalışıyor.kapıyı açıp tekrar kapatınca kapı kiltlenmiyor,bir bardak sıcak suyu kapı açıkken kilidin olduğu yere dökünce normale dönüyor. Ne yapmamı önerirsiniz.Çözüm önerisi olanlara...

11. O

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Salih bey merhaba;1.6 vitara aracım ile fırsat buldukça dağlara bende gidiyorum. Tek araç olduğu için riske girmeden geziyorum.sizin g.vitara ile ilgili olumlu izlenimlerinizi zaman zaman takip ediyorum.ilerisi için Gönlümden 2004 -2005 g.vitara...
  12. O

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Güzel gezi,Güzel fotoğraflar.Ellerinize sağlık, Gidemeyenler,Gitmeyenler resimlere bakıp gönlünü gezdiriyor. benim gibi. Dikkatimi çeken 2004 g.vitaranın orjinal hali ile altının yerden yüksekliği 1.6 vitaralardan dahamı az? fotoğfafta sanki öyle görünüyor.

13. O

Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı???

Ynt: Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı??? ''Bazı markaların reklamının fazla olduğu fiyatlarınada reklam maliyetinin eklendiğini'' Tam sentetik,Yarı sentetik ve hipoidli gibi yağların sınıflandırıldığı,birçok yağın içeriğinin bu sınıflara göre aynı olduğu . En iyi korumanın tam sentetik...
  14. O

Suzuki Vitara Arazi Vitesi İçin Yardım!!!

Ynt: Suzuki Vitara Arazi Vitesi İçin Yardım!!! Geri gitmeyi ihmal etmeyin derim.Ben her seferinde arazi vitesinden çıkarken 3-5 mt.geri gidiyorum. sonra yola devam. Konunu n uzmanları öyle diyor.
  15. O

195.80r.15 Lastik İle 215.80.15 İn Yükseklik Veya Ne Farkı Olur

Ynt: 195.80r.15 Lastik İle 215.80.15 İn Yükseklik Veya Ne Farkı Olur Aracınızın yerden yüksekliği yaklaşık 2.cm (1.6 cm) artar.Performansı düşermi ? Aracınızı bilmiyorum.İki gün önce sanayide 99 md.standart jlx.de takılı gördüm,yükseltme yok. biraz kaba duruyordu. Bu sitede veya başka yerde...

16. O

Eksoz Emisyon Değerinin Hatalı Çıkması

Ynt: Eksoz Emisyon Değerinin Hatalı Çıkması Özetle sorumu tekrar yazıyorum. katalitik konvektör deki yada eksoz daki herhangi bir olumsuzluk emisyon değerlerinin hatalı çıkmasına sebep olur mu? aynı sıkıntıları yeniden yaşamak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  17. O

Eksoz Emisyon Değerinin Hatalı Çıkması

Aracımın sibop ayarı yaklaşık 15.000 km önce yapıldı,Bujiler+ buji kablosu yenilendi.Yağ+hava filresi vb.rutin işlemleri düzenli yaptırıyorum. Boğaz keleği 5.000 km önce temizlendi. Çekiş + kaçış süper!!!Yakıt LPG Sehir içi 11 lt/100 km Şehirler arası 9 lt/100 km , Peki problem nedir ? Vize...
  18. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yaş 48, Artık ava gitmiyorum.Ama bir bahane ile dağlara gitmeyi seviyorum. iki yıl önce 2001 suzuki vitara jlx aldım, bir yıldır sizleri takip ediyorum.Çok şey öğrendim. Selamlar.

19. O

Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor ''Çocuk kilidi'' Başıma gelmişti. Normal çalışan arka camlar yolculuk sonunda yarı açık kalmıştı.bozulduğunu düşünürken ,sanırım kolum değmiş kilitlenmiş.
  20. O

Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor Değişik zamanlarda araç ile ilgili ihtiyaçlarımı telefonla görüşerek kendisinden temin ettim. kargo ile gönderdi. Ön sağ cam motorunu 180. tl ye almıştım. Fiyatını araştırın derim. Forumda ''Çelebioğlu otomotiv'' olarak geçiyor.Bende...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Geri