Arama sonuçlarınız

1. S

Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs)

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) .

2. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) .
  3. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Arka çeki demirinin imalatına başladım birkaç güne kadar biter vakit buldukça yapıyorum.Amacım hem çeki demiri hem de arka tamponu korumak.

4. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Devam
  5. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Devam

6. S

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) Birkaç foto.

7. S

Geçen yıl aldığım 2. el japonyadan ithal 2007 model otamatik vites, koltuklar aynalar ısıtmalı klimalı aradığım herşey var, jimnyme 1" superpro get ve bf goodrich 215 75 15 atr lastik taktım.Amacım yol ve arazi %50 gibi kullanmak.Alt koruma sacı yolda geliyor.Tavan sepeti hazır benim imalatım...
  8. S

Satılık Suzuki Samurai (Kıbrıs)

Ynt: Satılık Suzuki Samurai (Kıbrıs) Araç satılmıştır.
  9. S

Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme

Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme Bir şey daha sorayım fren hortumları falan uzatma istiyor mu?

10. S

Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme http://www.bits4vits.co.uk/store/index.php?act=viewProd&productId=3

11. S

Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme İngilterede buldum ordan da alınabilir.1.5 inç lik.Güney kıbrıstada 2 inçlik var.Buralardan halledecem heralde.Çünkü 215 -75 -15 bf atr lastik aldım daha elime gelmedi ama .Benimde amacım %50şehir ,%50 offroad.
  12. S

Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme Türkiyede orjinal get bulmak mümkün mü?

13. S

Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme Tekerleğin aşağıya sarkmasında sorun olmuyor yani.
  14. S

Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme Yaptığınız 3 cm lik get yükseltmesi ile amortisörlerin boyu yeterli oluyor mu?kısa gelmez mi acaba?
  15. S

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Ağır offroad amacım yok bu araçla ama hafta sonları gezi ,av ve model uçak dolayısı ile araziye girmem gerekiyor.Ayrıca hazırlanmış samurai var canım çekince onu alıyorum.Ağır işlerde onu tercih ediyorum ta ki satılana kadar.Jimny yolda gidişinde size büyük...

16. S

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. Bende bfgoodrich alıyorum ama çarparmı diye şüphem vardı.Anladığım siz taktınız ve kesinlikle çarpma filan yok mu?Herhangibir başka işlem yaptınız mı? Bir başka sorum da eğer get ile 5 cm yükseltme yaparsan amortisörler değişme ister mi?
  17. S

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki G.Vitara-1999) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  18. S

Jımny'e 30x9.5/15 Federal Lastik Takmak ?

Ynt: Jımny'e 30x9.5/15 Federal Lastik Takmak ? http://www.1010tires.com/TireSizeCalculator.asp?action=submit Bu program çok güzel.

19. S

Jımny'e 30x9.5/15 Federal Lastik Takmak ?

Ynt: Jımny'e 30x9.5/15 Federal Lastik Takmak ? http://www.type2.com/library/tires/kabayo.html Bu linke bakarsanız taplo halinde birşeyler yazıyor.
  20. S

Jimny Yükseltme ?..

Ynt: Jimny Yükseltme ?.. Eğer bu kitlerden alınsa 2" lik komforlu tipte lastik çapını da fazla büyütmeden mesela 28" yolda gidişi ne kadar bozulur.Kullananlar daha iyi bilecek yardımcı olurlarsa sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
latteiced2

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri