Arama sonuçlarınız

1. ufukoztrak

Gezenbilir 1. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007)

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007) Çok güzel bir etkinlik olmuş. Keşke katılabilseydim :(

2. ufukoztrak

Kişisel Galeri (Leyla AYYILDIZ) 29 Ekim 2009 Cumhuriyet Kutlamaları

Ynt: Kişisel Galeri (Leyla AYYILDIZ) 29 Ekim 2009 Cumhuriyet Kutlamaları Bende trafik madurlarından birisiyim. Malesef bende çekemedim. Ama geç kalmamda birazda öğlenki kortejinde payı vardı ;D
  3. ufukoztrak

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Fotoğraflar çok güzeller. Tebrik ederim. Paylaşım için teşekkürler

4. ufukoztrak

Yedigöller

Ynt: Yedi göller Her zaman gitmek isteyipte gidemediğim bir yer. Fotoğraf için teşekkürler.
  5. ufukoztrak

Kişisel Galeri (cj7v8) - Sami Karmutoğlu

Ynt: Kişisel Galeri (cj7v8) - Sami Karmutoğlu Fotoğraflar çok güzel. Baktıkça insanın gezesi geliyor. Paylaşım için teşekkürler.

6. ufukoztrak

Yamuk Kadraja Son!

Ynt: Yamuk Kadraja Son! çok başarılı bir şeye benziyor. Acaba nereden bulabilceğimiz konusunda bilginiz var mı?

7. ufukoztrak

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2 çok eğlenceli bir etkinliğe benziyor paylaşım için teşekkürler...
  8. ufukoztrak

Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz

Ynt: Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz Bu fotoğraflara bakınca insanın hem içi parçalanıyor. Hemde gidip yapası geliyor. ;D
  9. ufukoztrak

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Çok güzel bir organizasyondu bence. Emeği geçen herkese teşekkürler. Beni o güzel CJ sine misafir kabul eden Tuncay abi ye ayrıca teşekkür ederim =) 500 den fazla fotoğraf çektim zamanla siteye aktaracağım onlarıda.

10. ufukoztrak

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) atılımcı Listesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa...

11. ufukoztrak

Jeepleri Tankla Eziyorlar

Ynt: Jeepleri Tankla Eziyorlar Bu jipleri böyle görünce oturup ağlayasım geliyor güzelim jipleri yerden yere vuruyorlar... :-[

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
latteiced2

Çevrimiçi üyeler

Geri