Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford Ranger hakkında bir kaç soru
eski kasa rangerlerin yakıt pompası yeniler gibi değil o yüzden rahat olun illa eurodiesel kullanma zorunluluğunuz yok normal diesel hatta zorda kaldığınızda yağ bile koyabilirsiniz sıkıntı çıkartmaz motodaki titremeye gelince ateşleme sistemi ve kzıdırma...
Ynt: SİTE İÇİNE SATILIK FULL DONANIMLI DEFENDER 1988-LPG'li
erdoğan bey mümkünse öndeki at nalını tekrar bülent bey e gönderirseniz memnun oluruz onun özel bir yeri var
selamlar
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
:) aha da buraya yazıyorum ikinci bir rengi deneyecek kadar o araba sende kalmaz sen bu canavarı bitir gelir alırlar senden sende kıramazsın verirsin gider... :D
Ynt: ranger yükseltme
torsiyon ve makas ayarıyla 265/75/16 MT lastik benim aracıma problemsiz oldu ancak rangerler için ideal ölçü 31 inç diye biliyorum aracı en az yoran lastikler bu ebatlarmış ayrıca herhangi bir değişiklik yapma ihtiyacı olmuyor diye biliyorum
Ynt: vitaraya explorer makinesi takmak
benim bildiğim kadarıyla bu aracların hepsi otomatik vites... ancak komple bir değişiklik yapılırsa farklı bir vites uydurulabilir ama astarı yüzünü geçer muhtemelen
Ynt: 2003 Ranger 4X4 XLT Hakkında Bilgi?
turbo üzerinde oynama yaparak büyük kanatlı pervane taktılar. böyle olunca turbodan giren hava basıncı ve performans ciddi oranda arttı olayı dengelemek için gaz ayarını kıstılar biraz :) sonuç gerçekten çok güzel oldu aracı uzun zamandır kullanıyor ve...
bu arada başka bir başlığa yazmıştım aslında ama 2007 model eski kasa ranger kullanıcısı bir dostumuz yaptığı bir değişiklikle aracında nerdeyse %30 yakıt tasarrufu sağladı.
eğer bulunduğunuz yerde ranger konusunda tecrübeli usta varsa sorunu çözer ama birde iyi tarafından bakacak olursak :) rfw takılı kaldığı için aracınızı 4*4 e geçirmek için durmak zorunda kalmazsınız :D
Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak?
eski kasa ranger kullanan bir arkadaşımız turbo üzerinde yaptığı ufak bir değişikle aracın yakıt sarfiyatı konusunda çok ciddi bir düşüş sağladı şehir içi 800 km gibi performans alıyor şu an aracından...