Arama sonuçlarınız

1. S

Zalım J9 Arka Kapı Sorunu

Eski J9 kar isuzu motora geçene kadar çift kanattı ama gacırtı sesinden içinde durulmaz o yüzden fabrika değişikliğe gitti o aracın motoru uzun ömürlü alırsan şunu yapma şansın var kaportacı ustası eski J9 arka kapılarını yerine takabilir zor bir iş değil ölçüler aynı zaten

2. S

Uygun Fiyat Yeterli Isınma Hk.

Bu konuda cidden iyisin sanırım tekrar dağa geriye döncem alttan boru sistemini yapmalıyım semavere nasıl birşey yapmam lazım onu düşünüyorum resim var mı elinizde
  3. S

Mazotlu Isıtıcı Bakım Ister Mi?

Tamircisi olarak cevaplayayım bakımı falan yok arada çalıştır enjektör ağzı kurum yapmasın baktın kurum yaptı ateşlemiyor temiz hava giriş ağzına elinle kapatıp aç seri şekilde ateşleme yapar bazen emiş hattından mazot geç gelir onuda böyle çözersin

4. S

Halk Otobüsünden Karavan Olurmu?

Merhaba otobüs elektrikçisiyim isuzudan karavanım var takıldığınız bir nokta olursa yardımcı olurum zaten fiyat watt oranına göre 275watt ve üzeri panel alacaksınız otomatikman 24 volt olacak 24 volt aküden 12 de alabilirsiniz gerekirse araya çevirici koymaya gerek olmadan tesisatı çok iyi...
  5. S

Solar Şarj Cihazı Load Çıkışı

Anlatayım otobüs elektrikçisiyim o kutu 220 ac 12 DC çevirici onu takmadan load çıkışına bu ampülü takınca patlamaz çünkü 12 volt LED kullanılmış o armatürde içiniz rahat olsun öğlen sıcağı gibi dik açı2 güneşte paneliniz güçlüyse birçok aygıt load hattından çalışır deneme yanılma yapabilirsiniz...

6. S

Klasik Isınma Aracı; Odun Sobası

iyi fikir rüzgarda uçmaz mı kalın cam mı yaptınız

7. S

Rusya, Kuzey Kafkasya'da 12 Gun - Haziran 2018

yeni otobüsten karavan yapayım aklımda buralar Muğla taraflarında bir probleminiz olursa bir kardeşiniz var
  8. S

Sirkülasyon Pompası Olmadan Suya Hareket Verilebilir Mi

aynen dediğin gibi kalorifer borusu gezdireyim karavanın içinde
  9. S

mantıklı fikir bunun yerine devirdaimle yapmaya çalışıyorum her gece 40 lt su taşımak işkence olur :)

10. S

Her yanma sonrasında CO çıkar ama odunda miktar düşük olduğu için çok dikkate alınmaz zaten ne kadar uğraşsanızda havalı kapı vites kolu gaz pedalı ön havalandırma vb. Yerlerden taze hava girişi oluyor zaten kışın insan üşüyünce sizler de hak verirsiniz ki gözü hiçbir şeyi görmüyor bu yaz...

11. S

kömür zehirler odun birşey yapmaz
  12. S

5 lt benzin bütün ormandaki kuru ağaçları temizliyor daha önce döküm sobam vardı kuzine ısınamadım bu teneke sobaya geçtim birazcık ısındım ama esas derdim sabaha karşı olan soğuk uyandığım andaki sizde bilirsiniz o anı

13. S

evet baya saglam taş yünü yapmam gerekecek camları kapatma şansım yok cezaevi gibi olur hem yağmur yağarken şimşekleri izlemek zevkli Su ılık kalır o yüzden o tesisatı yapicam malum yüksek iç hacimli araç resim atamıyorum dosya büyük deyip duruyor sistem Haftaya gidicem bir sırayla...
  14. S

1 inç borudan yapicam sobaya u saç vidalar boruları üstünde tutabilirim en azından bizim arabalarda kullandığımız kalorifer hortumlarına uygun olur hem çıkma kalorifer peteklerini sisteme ekleyebilirim imbusat konusunda aydınlattığınız için teşekkür ederim
  15. S

18 lt lik turşu tenekelerinin kapakları tam soba borusuna denk geliyor tavanda yada boruyu nerden çıkaracaksanız oraya kaynatabilirsiniz yazında yada sobayı soktugunuzde eski kapağı takabilirsiniz en dogru baca çıkışı havalandırma kapaklarındandiir orda iZolasyon olmaz

16. S

18 lt lik turşu tenekelerinin kapakları tam soba borusuna denk geliyor tavanda yada boruyu nerden çıkaracaksanız oraya kaynatabilirsiniz yazında yada sobayı soktugunuzde eski kapağı takabilirsiniz en dogru baca çıkışı havalandırma kapaklarındandiir orda iZolasyon olmaz
  17. S

ilginize çok teşekkür ederim dışına sarmak daha kolay olacakkolay hep içine planladım bakırı daha cok ısınsın diye açık alevde erime ihtimali yüksek malum çıralı çam atınca benim teneke soba nar gibi kızarıyor soğuk havalarda imbusat sıcak hattına seri girmiyor sanırım bir ucu soğuk...
  18. S

Çok teşekkür ederim bilgi için bakır boruyu kıvırır kaynatırım sobanın içine

19. S

Karavanda Lastik Patlaması

Bir tamirci olarak lastik spreyi konusunda bir noktaya dikkat çekmek isterim. Yanak kestirirseniz sprey bir işe yaramaz kriko ve lastiği bulundurmanizda fayda var
  20. S

Çeki Demir Ve Topuz Bakımı Yardım

Topuz yaglanmaz sebebi ise yağ toz emer emdiği toz römork kafasını taktığınızda arada zımpara etkisi yapar aşındırır Aynı atv motorların zincirlerinin yaglanmamasi gibidir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri