Arama sonuçlarınız

1. S

Sirkülasyon Pompası Olmadan Suya Hareket Verilebilir Mi

Merhaba karavanı gezmek için almıştım ehliyetim kalmayınca üstüne dağdan tarla alınca oraya yerleştim bodrumda yasiyordum ama insanlardan bıktım dağda telefon bile çekmiyor artık kafam dinç geçici olarak bodrumdayım o sayede buraya giriyorum Maddi imkansızlıktan öte yapıp yapamayacağımı...

2. S

350 metre ileriden rica minnet alıyorum. Ama kışın dallar kopunca köyün elektriği saatlerce gidiyor Dağa yerleştik ama baya zor ve problemli tek başına olunca illa yanında birisi olacak
  3. S

o pompalara bi bakim kendim elektrikciyim amacım hiç elektriksiz pompasız bir sistem olur mu diye fikir almaktı otobüslerin kahve makinalarında kullanılan pompalardan da bağlayabilirim malûm kış yaklaşıyor en yakın Köy 7 km uzakta büyük araç iyi ama ısıtmak dert gerçi bu bile ufak geliyor :)

4. S

Araç sabit hale döndü sobayı sök tak kolay aslında ama artık dağda yaşıyorum o yüzden bu otobüsler büyük olduğu için soba ne kadar yanarsa yansın sabaha karşı buz kesiyor kışın önlemini simdiden alıp hazırlık yapmam lazım
  5. S

Araç sabit hale döndü sobayı sök tak kolay aslında ama artık dağda yaşıyorum o yüzden bu otobüsler büyük olduğu için soba ne kadar yanarsa yansın sabaha karşı buz kesiyor kışın önlemini simdiden alıp hazırlık yapmam lazım

6. S

hayır soba da ısıtmaya devam edecek yemek de yapicam yerini değiştiririm ama boru sistemine göre

7. S

İsuzu karavanimda geçen sene biraz üşüdüm perde vb. Çözümlerle ısınmayı az da olsam başardım saç soba kullanıyorum Aklımdaki çözüm şu sizlerden konu ile fikir ve çözüm rica edicem Saç sobanın içine Bakır boru dondurcem çıkışlarını 403 otobüslerden çıkan yan kalorifer peteklerine bağlayıp...
  8. S

MAGIRUS DENEYİMLERİM.

sizde diyorsunuz 2.8 turbo onlar çeker ve calisir ben düz turbosuz motor için dedim Yan motor tabii ki kusur değil ama biz tamirciler için kusur nefret ediyoruz işçiliğinden cidden zordur ve yapmak istemeyiz şöyle ki ducatonun baskı balata değiştireceğin sürede 4 tane sprinter baskı balata...
  9. S

MAGIRUS DENEYİMLERİM.

Yan motor araçlar tamirciler ve piyasa tarafından sevilmez eski 98 vb. 2.5d düz motorlar zaten mazot düşmanı ve çekmez artı şanzıman aks işçilikleri çoktur önden çekiş nedeniyle Piyasa tabiri ile ekmeğini yemiş araçlardır dökük denk gelir toparlayamazsın sanayileri gezin her yerde hurdaya...

10. S

MAGIRUS DENEYİMLERİM.

Bir tamirci olarak magirustan karavan olmaz Neden olmaz öncelikle makaslar daima sert ve arkalar çift teker olduğu için çok çırpıyor karavanın içinde sağlam bardak çanak kalmaz ve uzun yol performansı yoktur özellikle o bildiğiniz eski magiruslardan asla olmaz sonra çıkan m2000 olsun m14...

11. S

Karavan'a Ilk Adım

en çok ses motor kapağından gelir onların içerdeki genelde biz tamirciler geçmedikçe izalasyonları iptal ederiz öncelikle onu sök çok iyi kaplama yap bildiğin izocam bile işini görür çok ciddi ürünlerde mevcut. ortada duran kaloriferi sök normal kalorifer borusu ile daha biçimli tercihen yatma...
  12. S

Karavan'a Ilk Adım

o arabada orjinalde abs yok bildiğim kadarıyla tüvtürk abs şartı koşuyor dikkat etmenizi öneririm emekleriniz boşa gitmesin

13. S

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

zaten aracın beynindeki programdan kapatılıyor vw eskiden beri sabıkalı firmadır birçok konuda tr de adblue sistemi dpf sistemi çalışan araç yok nerdeyse hepsi iptal ediliyor
  14. S

hafif ticari grubunda benzinli araç yok tr de
  15. S

Otobüs Karavan Ruhsatı Artık Olmuyor Mu

uğraşmadım inanılmaz sigorta vb masraflar çıkıyor dağda yerime çektim şimdi içinde yaşamaya başladım. karavanla uğraşanları devlet yolunacak kaz görüyor

16. S

Motokaravan Ruhsat Panelvan

1 tavan izolasyonu önemli kaplamayı kendin çıkarıp yapabilirsin yoksa hamam gibi olur içi tavan havalandırma takmada problem yok zaten ruhsatla alakası yok tercihen camlı van alın hem yolcu hem yük konusunda polisin eline çok daha az koz verirsiniz 5+1 7+1 şeklinde devlete ben bunu kuralına...
  17. S

o iş bende 1 saat gibi bir sürede dpf egr vb tüm problemler iptal ediliyor zaten piyasada adblue iptal edilmemiş araba yok gibi dizel partikül filitresinin en ucuzu 8000 tl şu anda tercihen alacağınız araba en fazla euro 3 olsun 4-5 alırsanızda iptal yöntemi ile euro 3 e düşürtün işlem...
  18. S

Karavan'a Ilk Adım

öncelikle tse nin istediklerini okuyun acaip acaip durmadan kural değiştiriyorlar sonra 1 tüvtürke gidip onlarla konuşun geri kalanı olur gider

19. S

Aracım 3000 Deviri Geçmiyr

turbo basınc valfi intercoller radyatörü belki turbo westgate valfi başka birşey çıkmaz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri