Arama sonuçlarınız

1. S

Otobüs Karavan Ruhsatı Artık Olmuyor Mu

Öncelikle bilgilerinden dolayı istanbultex arkadaşımıza teşekkür ederim ruhsat çıkıyor sadece sistemi değiştirmişler Aracın koltuk wc lavabo vb gereçlerini takıp mühendise proje çizdiriyoruz faturalarını kestiriyoruz daha sonra projeyi olduğunuz şehre yakın şimdilik belli TSE müdürlüklerine...

2. S

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

İsuzu m23 vb araçlara artık karavan ruhsatı verilmiyor diye bir bilgi dolaşıyor bu konuda bilgisi olan var mı
  3. S

Otobüs Karavan Ruhsatı Artık Olmuyor Mu

İsuzu m23 vb sınıf araçlara artık karavan dönüşüm ruhsatı verilmiyor mu bu konuda bilgisi olan var mı tam durum nedir

4. S

İsuzu Motokaravan Satılık

Özür dilerim resim atmayı unutmuşum

5. S

İsuzu Motokaravan Satılık

Merhabalar yeni aldığım tam derleyip toparlamaya başladığım isuzu karavanımı yurtdışı işi nedeniyle satmak zorundayım arabam 98 isuzu motoru şanzımanı ön takımı herşeyi çok iyi zaten kendim otobüs tamircisiyim 220 volt elektrik sistemi mevcuttur buzdolabı aydınlatma sistemi herşeyi ile çalışır...

6. S

Motokaravan Almayi Dusunuyoruz.onerileriniz..

soruyu şöyle size sorayım kaç kişi olacaksınız boy ortalamınız nedir nerelerde ağırlıklı kullanacaksınız olmazsa olmazlarınız yada konfor merakınız hangi boyutta 2. arabanız var mı yada gezi harici karavanı hayatınız içinde kullanacakmısınız çekme karavanı uzun süreli park edecek yeriniz var mı...
  7. S

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Valla bende isuzu var o bile bazen dar geliyor uzun soluklu yaşamda ne kadar büyük o kadar iyi hele uzun boylu iseniz arabada dik durabilmek yada geniş yatak çok önemli konforlar haline gelebiliyor
  8. S

Motokaravanda 7-24 Yaşam

Valla bende isuzu var o bile bazen dar geliyor uzun soluklu yaşamda ne kadar büyük o kadar iyi hele uzun boylu iseniz arabada dik durabilmek yada geniş yatak çok önemli konforlar haline gelebiliyor

9. S

Uzun Soluklu Karavan Yaşami Için Öneriniz

Benim karavanım da böyle birşey en sonunda aldım

10. S

Esnek Solar Panelleri Sudan Ucuz

böyle bir fiyat var made in china sitesinde ne diyorsunuz
  11. S

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

anladığım kadarıı ile bu işten bişe çıkmaz 5.000 lira almak varken 700 liraya bize sigorta yapmazlar öyle olsa 150.000 liralık kamyonet geçen aslında src k1 gibi evrak istenmesi gereken doblo connect vb araçlarda düzenleme yaparlardı sigorta halkı yolmak için bir yöntemdir 650 liralık 2.el...

12. S

merhabalar uzun bir aradan sonra en sonunda hayalimi gerçekleştirdim isuzu dan yapma motokaravan aldım içinde biraz eksikleri var onları halledip temizlemeye çalışıyorum şimdilik bodrum akyarlarda ince işlerini bitirip muğlaya götürme planlarım var takıldığım en büyük konu enerji problemi 1 kva...
  13. S

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

önemli bir konu aslında bende bütün karavanlara sıradan baktığım için görüyorum olmadık fiyatlarla karavan satış ilanları var
  14. S

yer kendimin adapte olamama korkusu ile sabit birşey koymak istemiyorum o yüzden çekme karavanda yaşamayı planladım ev yada konteyner için en azın 20.000 bütçe ayırmam lazım içini döşemek zaten bi o kadar çekme karavan içi dolu 10,000-20,000 bandında bayada güzeller

15. S

gülü seven dikenine katlanır amacım köy yaşamına adapte olabilmek için karavanı kullanıcam betonun içine gömülüp kalmak istemiyorum bana kalsanız çadır bile kurarım ama köylüler delirtir o zaman da beni :)
  16. S

Aman..kimse Kendi Çekme Karavanını Yapmasın.!

arabanızın bagajına ve arka koltuğuna yarıya kadar su dolu bidonları koyup kullanırken fren yapmayı deneyin römork freninin önemini o zaman direk anlayacaksınız
  17. S

webasto yakıt yakmaz tam yükte 24 saatte 2 litre anca yakar kendim otobüs kamyon tamircisi olduğum için çok tamir ettim ama fikirler güzel

18. S

prefabrik aklımda olan tercihlerden ama önce köy yaşamını bir denemem lazım yapabilecekmiyim ondan sonra kararımı vericem prefabrikte de hatunlar herşeyi içine tıkmaya çalışıyor şu an 4+1 evde yaşıyorum ama baktığın zaman 1 oda kullanıyorum :))
  19. S

caretta olayı aklımda onu da alacağım öncelikli tercihim yaşam alanı oluşturmak ben halen denizlide evde yaşıyorum artık ev kavramından çıkmak için böyle bir karar verdim 7 metrelik çekme karavan 2 kişilik bir aileye yeter sanırım ama büyük mü olur diye düşünüyorum karavanı kımıldatmıcam bile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri