Arama sonuçlarınız

1. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım hakkı bey sizin arabada resimlerini incelediğimde hidrolik direksiyon kutusunun açısı biraz dik duruyor gibi orjinal ekipman kullanarak çevirildi yoksa hilux tan çıkmamı merak ediyorum şayet başka bir aracın hd kutusu uydurularak işlem uygulanabiliyorsa aynı sistemi...

2. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım barış dökümanlar için teşekkür ederim sadece benim değil ihtiyacı olan tüm arkadaşlar için güzel bilgiler var jant konusuna gelince ben fiyat olarak cazip geldiği için o ilanları eklemiştim demekki uzak durmak gerekiyor birkaç gün önce malum sitede bir takım jant...
  3. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım hakkı bey hidrolik direksiyon konusunda yardımınıza ihtiyacım var bugün 1000 tl ye set halinde hidrolik direksiyon buldum satıcı arkadaş ln106 için olduğunu söylüyor montaj esnasında nasıl bir tadilat gerekiyor sizin tecrübeniz var bu konuda bildiğim kadarıyla

4. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım ilan no:182170028 -180614547-163157650 hoşuma giden bir kaç jant izmirde jantkolik diye bir mağaza var gidip görerek pazarlığını yapıp almak da cazip geliyor dediğim gibi acele etmek istemiyorum
  5. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım barış daha öncede dediğim gibi lastik ve jant alıcam acele edip sonradan pişman olmak istemiyorum malum sitede ilanlar denk geliyor uygun fiyatlı içime sinen bir takım jant alıp lastiği de sıfır alabilirim yada ikisinide ikinci el alabilirim duruma göre bakıcam artık

6. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım barış şuan üzarinde bulunan jant ve lastiğin toplam çapı 75-76 cm falan geliyor ilandaki lastik ve jant için ise hiçbir fikrim yok fiyatı istanbulda bulunan arkadaşlar için uygun fakat kargo ücreti ve burada sökme takma ve rot balans ayar ücreti derken fiyat yükseliyor

7. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım üzerindeki jant ve lastik 16'' ilandaki jant ve lastik 15 '' ve lastik tabanı daha geniş ilandaki lastik ve jantı takarsam göze daha hoş gelecekmiş gibi duruyor sanki üzerindeki lastiklerle leylek gibi duruyor araba :)
  8. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım standart lastikte iç lastik var ilandaki lastik ve jant gerçekten hoşuma gidiyor alsam nasıl olur diye düşünüyorum aslında lastikler M/T bozarmı yakıt durumunu ?
  9. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım evet arabanın üzerinde fotoğraftaki jant ve lastik var jant çemberli dedikleri jantlardan sizin dediğinize göre ilandaki jant ve lastiği alıp takarsam araba daha rahat olacak o zaman yakıt ve çekiş konusun da

10. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım o zaman kombinasyonu ilandaki jant ve aynı lastiğin A/T si olacak şekilde yapmak lazım arabanın yakıtını arttırıp çekişini düşürmek istemiyorum çünkü şu an üzerinde lassa ok 200 7,50/16 lastik var yakıtı ve çekişi çok iyi

11. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım evet ağır arazi şartlarında kullanmayı pek düşünmüyorum benim akımda 235/75/15 yada 235/85/16 ölçüleri var fakat nasıl durur arabanın üzerinde bilemiyorum ilan no:190459017 malum sitedeki bu tip bir lastik jant geçiyor gönlümden
  12. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım lastik ve jant almayı düşünüyorum fakat ebatları konusunda kafam karışık tüm arkadaşlardan fikir alabilirim bu konuda

13. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım ava ve balığa giderken yeterince arazide vakit geçirdiğim için özel olarak offroad yapma ihtiyacı hissetmiyorum mustafa senin arabanın üzerindeki lastik ebatı ne bilgi verebilirmisin
  14. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım valla mustafa ben offroadçu değilim ama toyota dedim pişmanda değilim japon yapmış abi :)
  15. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım tşk ederim mustafa senin arabada hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız iyi günlerde

16. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım barış işin gerçeği benim eşimi razı etmek gibi bir durumum olmadı arabayı almaya karar verdik ikimizinde içine sindi araç gidelim alalım dedik satıcı arkadaşı aradık pazarlığımızı yaptık sonrada biletlerimizi alıp gittik hilux öldürülemez isimli programı bizde...
  17. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım yakıt konusu ise arabayı almaya eşimle beraber otobüs yolculuğu yaparak gittik geri dönüşte hilux ile 1100 km yol yaptık ve 330-TL'lik LPG tükettik uzun yoldaki tüketimi ve hiçbir ayar yağ değişimi yapmadan yapılan tüketim şehir içinde ve arazide bunun biraz daha...
  18. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım barış valla benzinlinin ses düzeyi dizele göre tahminim daha düşük hilux evin ikinci arabası olarak görev yapıyor hafta sonları biniyoruz hafta içi eşimin arabasına el koydum 2008 tata inidica dlx dizel ses seviyelerini karşılaştırdığımda hangisi daha sessiz...

19. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım yazmayı unutmuşum 2 hafta önce rock slider yapıp taktım gayet güzel oldu insan kendisi emek vererek yaptımı bazı şeyler dahada güzel görünüyor gözüne
  20. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım geçen şaft askı takozunu bujilerini platin meksefesini değiştirdim küçük tadilatlar gelir elimden parça bulunabilirliği o kadarda sıkıntılı araçlar değil en azından şimdilik ihtiyaç duyduğum her şeye çok rahat ulaştım önümüzdeki günlerde motor yağı şanzıman ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri