Arama sonuçlarınız

1. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım barış evet lsd çalışıyor senin dediğin yöntemle test edince çalıştığını anladım ben yinede yakın bir zamanda motor yağı ve gresörlük yağlamasını yaparken diferansiyel yağlarını da değiştireyim diyorum 2.2 benzinli motor ln 106 ların kaç litre yağ aldığı hakkında...

2. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım adaşım arabayı senin tavsiye ettiğin yöntemi ile test etmiş bulunmaktayım 22:45 itibariyle 4x2 konumunda sağ arka lastiği yerden 10 cm kadar keserek 1. viteste yürüdüm ve krikodan düşüp yürüdü araba şimdi bu durum lsd diferaansiyel çalışıyor demektir doğrumu ?
  3. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım bahadır bey ilginiz için teşekür ederim tem servis vecihi ustanın namını bende duydum hatta bir defa aradım istanbuldaki bir ln 65 için kendisiyle değil ama oğluyla görüştüm çok beyefendi bir şekilde bütün sorularıma cevap verdi bu konuyla ilgilide aramayı düşünüyorum

4. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım hakkı bey bugün işin yoğunluğundan elime telefonu alıp arama fırsatı bulamadım birde ayın dördü olması lazım kredi kartının hesap kesimi nede olsa bol taksitli 2 lt 75/140 yağ alabilmek için 2 litre sipariş verdikmi benim işim görür diyorsanız sıkıntı yok o zaman...
  5. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım Adaşım ilgi gösterip yazdığın için teşekkürler başım sıkıştıkça yazacağımdan emin olabilirsin çünkü aklımda bir sürü plan var aşırıya kaçmamak kaydıyla :) arabanın iki lastiğini yerden kesip işin açığı çok fazla güç uygulayıp çevirmedim sol lastiği ileri çevirdiğimde...

6. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım yarın telefon ederim olmadı ilandaki resimde limited slip yazıyor ilan sahibi kutu üzerinden aynı yazıyı okursa sıkıtı yok motulun kendi sitesinde 75/140 başkada yağ görmedim çünkü; Ben bu yağı diferansiyeli açsamda açmasamda sipariş edicem nasıl olsa dediğiniz gibi...

7. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım hakkı bey doğru söylüyorsunuz aslında ama arabayı aldığım arkadaşı aradım lsd konusunda bilgisi varmı diye oda durumdan habersiz tahminim kilit arabanın üzerinde duruyor tabiki benimki varsayım tedaş'da iken arııza yapıp sökülüp sökülmediği konusunda bir fikrim yok...
  8. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım hakkı bey 2.2 benzinli modeli ve dediğim gibi diferansiyelin üzerinde etiket var LSD yazıyor sizin dediğiniz gibi standart olarak varsa benim arabada tedaş çıkması ben hiç diferansiyeli sökmeden yağ değişimi ile tekrar çalışır hale getirebilirmiyim diyorum tahminim...
  9. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım yok nasipse o beni bırakmadan ben onu bırakmam çünkü kendisi çocukluk hayalim ve 37 yaşında sahip oldum bu hayalime karşıdan seyretmek bile çok büyük bir mutluluk benim için yani benden sonraki sahibinin elinde patlaması gibi bir durum söz konusu değil patlarsa yine...

10. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım bahadır bey cevabınız için teşekkürler yağ değişimini hafta içi yada önümüzdeki cumartesi yaptırmayı düşünüyorum yağ değişiminden sonra ötme falan yapmaz inşallah diferansiyel

11. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Ynt: Acil Lsd Kilit Yardım sn sakyuz haklısınız aslında illaki çözülmesi gereken yada olmazsa olmaz dediğim bir şey değil ama takıntı yaptım şayet araç üzerinde orjinalinden var ve dediğim gibi basit bir yağ değişimi ile sonuca ulaşırsam çok seviinicem sitede ve internette yaptığım araştırmada...
  12. hiluxln65

Acil Lsd Kilit Yardım

Arkadaşlar uzun süredir forumun üyesiyim yazmak ancak bugun kısmet oldu bundan 1-2 ay önce tedaş çıkması bir hilux ln 106 alarak sizde kabul ederseniz aranıza tam bir offroad'cu olarak olmasa'da hilux ln 106 sahibi olarak katılmış bulunmaktayım ismim Barış aslen manisalıyım ve manisada ikamet...

13. hiluxln65

1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım

Ynt: 1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/motorlu-tasitlar-vergisi-ile-ilgili-listeler bu linkten ulaşabilirsiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri