Arama sonuçlarınız

1. dilemma

İnatçı Yılan

Ynt: İnatçı Yılan nasıl bir kamuflajdır o ya :o bastıgım atladıgın yere dikkat etmek lazım tabi :)

2. dilemma

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat zaten o arayı nasıl kapatcam bilmiyrum ya artık bu hafta sonu sabahlarım :D ama gerçekten burdan birşeyler ögrenmeyi çok özlmiştim. Zerrinciğim girmeye pek firsatım olmadı açıkcası zaten sadece benden kaynaklnan değilde bilgisayarımda da problemler...
  3. dilemma

Ege'den Yansımalar... :)

Ynt: Ege'den Yansımalar... :) Esracığım görüşmeyeli neler olmuş :) işten arta kalan zamanları çok güzel değerlendirmişsin çok beğendim gerçekten daha iyiside olacak eminim...

4. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) çok kötüsün ya ;D tamam belki bazı sebeplerden dolayı unutulmuş olabiliim ama gönlüm sizinleydi ya :D ya hem bayramda kendimi hatırlattıgımı düşünüyordum :) nasılsınız kaçırdığı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum ya ben yokken kimbili neler olmuştur neler...
  5. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bende hoşgelmişim ya ;D nasılsınız arkadaşlar??

6. dilemma

Hangi Kitabı Okuyorum?

Prof.Dr Ahmet Şimşirgil- Osmanlı Tarihi Kayı 1

7. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murattan adres aldım yetişmem lazım ;D iyi akşamlar sana da görüşürüz ;)
  8. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ilk fırsatta yap Esracıgım sana yakısır cok begendım ayakkabılaırını ;) bende 25 de gıtcem zaten tamam ayarlarım artık fıyatta uygun ;D
  9. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) merhaba arkadaşlar nasılsınız. umudayaşam arkadasım sende hoşgelmişşin.. Murat büyül bir enerjıyle geri dönmüşsün sırada ne var :D ayrıca Esracıgım botların hayırlı olsun siftahı nerde yapmayı düşünüyorsun ;D Murat ne zaman bitirıyor indirim ist...

10. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Emidio, teşekkürler cevabın için. ve dilemma ayrıca çevirin için teşekkür ederim sana. Başlıca doğa yüryüşü ve kampçılıkla ilgilenıyorum fakat başka doğa etkinliklerine de açığım. başka fikri olan? Thanks, D

11. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet hala Sinoptayım Kıbrısa 4 ekımde gidiyorum :) cabuk gectı tatıl. Murat sonunda yapacaksanız sorun degıl ;D
  12. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hoşgitmişşin İstanbula Murat ;D şimdiden iyi eglenceler sana ha bide Behiç beyle iyi tavaflar :D

13. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) welcome Darrly our gezenbilir family ;) you can find deretepe mountaineering group's trekking schedule after 19 october this site www.deretepe.org gezenbilir aılesıne hosgeldın Darrly. deretepe dagcılık grubunun 19 ekımden sonrakı doğa yürüyüşü...
  14. dilemma

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II arastırmacı insanlık için mi? kendin için mi?
  15. dilemma

İzmir - Menemen, Hatundere Köyü - "Sarıkaya"

Ynt: İzmir - Menemen , Hatundere Köyü - "Sarıkaya" Thank you Emidio; we will be very happy to see you in izmir at the end of the september. also I am pleased to take you rock clımbıng areas whıch are you mention. I am not ınterested ın rock clımbıng but I will guide you willingly. have a...

16. dilemma

İzmir - Menemen, Hatundere Köyü - "Sarıkaya"

Ynt: İzmir - Menemen , Hatundere Köyü - "Sarıkaya" merhaba arkadaşlar umarım hepınız güzel bır yaz gecirıyorsunuzdur. eylül sonunda izmire gelecegim, bu kayalıkları zıyaret etmek yada kaynaklara tırmanarak bırkac gun gecırmek benı cok mutlu edecek emidio
  17. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet ilk başlarda tatil yapmıs olabılırım ;D ama şimdi pek eser kalmadı :-\ gidince o dediklerini çoğundan yapcam merak etme ::)
  18. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bende zaten sırayla fotografları takip ediyorum Murat :) Fatih bey sizede hayırlı ramazanlar ve haftalar ;) tabi sizide bekliyoruz oh ya herkes tatil yapıyor ::)

19. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese merhabalar arkadaşlar. hoşgeldin Murat hoşgeldin Ulaş...
  20. dilemma

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat arkadasımız ve ben iyi akşamlar diler herkese :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri