Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
bende de var o baskası yazdıysa benımkı gıtmıyor ama ben sıkayetcı degılım :) okuyorum ona göre degısıklık yapıyorum...
ah canım benim çok teşekkürler bende seni her zaman beklerimm ;) bende tam - Murat nerdesinn imza peşindemi acaba yoksa bizim için en güzel tatlar pesınde mısın ::)- dıye yazmıstım senden ses cıkmayınca ;D
sen niye benim hayallerimle oynuyorsun yaa neyse öyle ya da böyle bana birsey gelcek ::) Esra nerde ya yardım yardım ;D baska ne planların var :D
şey Murat şimdi gönderirsen sen yurt dışı olarak göndercen bu yurt dışı olayı pahalı oluyor demi ;D siteye fotografları yüklersen daha cok sevıncem :D
önce öglen yemeği ardından kahve ardından 5 çayı ;D tatlıları nereye alsak acaba dondurmada olabılır neyse onu ayarlar kendılerı bu konuda gayet becerıklı :D
dur ya benım bır yerlerde bardagım olcaktı... sey devırmek mı demıstın ::) hanı ben ufaklıktım nasıl cayımı koyuyum allah allah ::) o demlık benden büyük ya ;D