Arama sonuçlarınız

1. imposi

Ankarada 2 El Suzuki Parçası satan yer varmı?

Ynt: Ankarada 2 El Suzuki Parçası satan yer varmı? sanayini üsten girişimi altan girişimi ve orda iç aksam varmı motor ve janzıman mı sadece

2. imposi

Ankarada 2 El Suzuki Parçası satan yer varmı?

tüm yıldız sanayiğini altüst ettim hiç bir şey bulamadım ufak tefek eksiklikleri olan aracıma parça bakayım dedim hiç birşey bulamadım suzuki parçası satan hiç yok heleki samurai parçaları bildğiniz parça aldığınız yer varmı sıfır parçlarını birtek kanguruda buldum ama biraz daha maliyeti...
  3. imposi

Sj 413 Şanzımanın Dişlileri Küçültülebilir mi?

Ynt: Sj 413 Şanzımanın Dişlileri Küçültülebilir mi? ustam binek oto gibi olmasını istemiyorum 120 140 gibi görs yeter bahsetğiniz difransiyel dişli oranlarını nasıl yaptırtabilirim ve maliyeti nekadar tutar ve fark ne olur zaraı ne olur

4. imposi

Ynt: Sj 413 Şanzımanın Dişlileri Küçültülebilir mi? çok bişey anlamadım :) anladığım şeyde doğru anladıysam :) oranlarında pek bir fark olmadığı peki bu dişlileri bişekilde değişiklik yapmak mumkünmü
  5. imposi

Ynt: Sj 413 Şanzımanın Dişlileri Küçültülebilir mi? peki bunu benim dedğim gibi vitaranın 4 ve 5 inci vites dişlilerinin takarak son süratta artış yapılamazmı benim çok ağır arziye girdğim söylenemez en ağır tarla tapan olur :d

6. imposi

Ynt: Sj 413 Şanzımanın Dişlileri Küçültülebilir mi? ustam zaten araç gitmek istiyor ama vites oranları yetmiyor ben 1 2 ve 3üncü vitesleri arazide kulanırım aynı kalsın 4 ve 5 uzun olsun düzlükte kulanırım istiyorum arazide 4 de 5 e gerek olcağını pek zanetmiyorum tofaş şanzımanı takarsam...

7. imposi

ilk açtığım konuda belirtğim gibi aracımı yeni aldım 92 model sj413 ama bunun son sürati biraz yavaş geldi uzun yolda özelikle uzun düzlüklerde 70 ile 80 ile gitmek bana çok zor geliyor aracımın son süratini biraz artırmak istiyorum bunun için aklıma gelen ilk olarak en basit iş şanzımanın son...
  8. imposi

Suzuki Samurai Alıcam Tavsiyeleriniz

Ynt: Suzuki Samurai Alıcam Tavsiyeleriniz umarım istedğin gibi bir araç alırsın bende yeni samurayiciyim :) alırken alabilkdğin kadar yüksek modelisini tercih etmeni tavsiye ederim ve masrafsızını almaya bak yoksa canın biraz sıkar hartaplı olmasına dikkat et kışında kulanırken güzel olur
  9. imposi

Süper Suzuki Samurai

Ynt: Süper Suzuki Samurai bu aractaki lastiklerin ölçüsünü bilen varmı yada tahmin edebilen

10. imposi

SJ 413 Hakında ?..

Ynt: SJ 413 Hakında ?.. bu araçların ankarada 2 el çıkma parçalarını nereden bulabilirim bilgisi olan varmı herkes 0 mı alıyor :) cam fitilleri takosu vs. gibi parçalar lazımda

11. imposi

SJ 413 Hakında ?..

Ynt: SJ 413 Hakında ?.. :) cengavrimi bu gün aldım epeyce gezdim araziye henüz giremedim ilk izlenimim :( konfor sıfır çok zıplıyor ve çok sert oda sanırsam makaslı olduğundan artı çok yavaş :( :) şimdilik 100 dedim kaldı :) bununla uzun yol düşünüyordumda çok zor olcak fotoları en kısa zamanda...
  12. imposi

SJ 413 Hakında ?..

Ynt: SJ 413 Hakında ?.. kısmetse sj413 ümü p.tesi alacağım :) dün akşam gittim sahibiyle el sıkıştım kaporosunu verdim saolsun sahibide ilk off road deneyimimi yaptırdı çok zevkliydi normal aracları kulanırken uzaklara bakıp hep oraya basıp gitmeyi düşünürdüm :) dün bunu küçük savaşcımla...

13. imposi

SJ 413 Hakında ?..

sayın tecrübeli arkadaşlar :) aranıza yeni katıldım ve şu sıralar bir off road aracı arayış içerisindeyim kısmetse 2 gündür sj413 le pazarlık içerisindeyim ama bu aracın araştırdığım kadarıyla ş.içinde 100 km de 10 litre gibi yakıt yaktığını gördüm yabancı sitelerden ve pek inanamadım sonuçta...
  14. imposi

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Adım Osman Ankaradan katılıyorum forumu bir süredir takib ediyorum . ve farkettimki bendede off road merakı varmış :) henüz off road yapacak aracım yok ama arayış içerisindeyim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri