Arama sonuçlarınız

1. adventure41

Feroza ilk izlenim (Kartepe)

Ynt: Feroza ilk izlenim (Kartepe) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Mustafa Bey vinç projenizi inceledim...görünümü çok doğal olmuş..yalnız, vincin bağlı olduğu plakayının şasiye bağlantı noktası sağlam oldu mu acaba? mesela farklı yönden bi kuvvet uygulansa kopabilir mi?

2. adventure41

Ynt: Feroza ilk izlenim (Kartepe) Söylediklerinizde haklısınız..uygun bir lastik bu zemin için çok daha iyi olurdu.. aracın üzerindeki lastikleri benden önceki sahibi yeni almış..lastikler yeni o nedenle bir müddet daha onları kullanmayı düşünüyorum..MT lastik, katedilen yolun çok küçük bir...
  3. adventure41

Herkese merhaba..Kardeşim Esat ve ben forumu takip ederek aldığımız Ferozamızı bu gün Kartepede test etme fırsatı bulduk...1600 metre rakımda masmavi bir gökyüzü ve parıldayan bir güneşle keyifli bir pazar günü geçirdik...Kuzuyayladan zirveye çıkan bozuk zeminli ve karlı bir yolda Feroza nın...

4. adventure41

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim..yoğun gündem arasında zaman bulabilirsem sizlerle tanışmak ve tecrübelerinizden istifade etmek isterim..ben bu gün aracın yeteneklerini sınamak için Kartepe zirveye çıktım...ilk izlenimlerim ve fotoğrafları bir başlık...
  5. adventure41

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Merhaba Arkadaşlar. Ben İzmitten Ahmet ÖZDEN.Geçen hafta İstanbul'dan aldığım 94 model Feroza yı bugün İzmit'e getirttim. aracı bu forumdaki tavsiyeleri okuyarak tercih ettim..Verdiği teknik bilgilerden dolayı herkese teşekkür ediyorum.. 1 ) Salih...

6. adventure41

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar.Öncelikle forumu hazırlayan ve bir karşılıksız paylaşım alanı haline getiren herkesin eline, emeğine sağlık. Bendeniz Ahmet ÖZDEN.Yaşım 30. Kocaeli de yaşıyorum. Bir kamu kurumunda Müfettişim. Dün satın aldığım mütevazi bir Daihatsu Ferozam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri