Arama sonuçlarınız

1. korbaba

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) Merhaba, Ocak ayında siparişini abd'den sipariş yapan bir aracıya sipariş ettim. Ucuz olduğu için sipariş ebay.com dan yapıldı, fener + aksesuar kiti 55$ idi. Getirtmesi, komisyon vs. 96$ tuttu, elden teslim aldım...

2. korbaba

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) Ben de Lucido ve Petzl kafa fenerlerinden sıkılıp Fenix LD20 R5 aldım. Kampta bile artık Fenix'i kullanıyorum. Aksesuarlarını da almanızı tavsiye ederim, çok faydalı çünkü. Body clip sayesinde şapkama takıp kafa feneri...
  3. korbaba

Wenger mı Victorinox mu?

Ynt: Wenger mı Victorinox mu? Orjinal sitesinde yazıyorlar Vitorinox'un Wenger'i satın aldığını. Bkz. 2005 yılına: http://www.victorinox.com/content/history_page?lang=en&

4. korbaba

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Harikasınız Teşekkürler :)
  5. korbaba

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Murat bey, resimler ve anlatımlar nefis, elinize yüreğinize sağlık. Kamp bölgesinin gps koordinatları var mı paylaşabileceğiniz ? Selamlar

6. korbaba

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Şu gazlayarak kaçma tecrübesini nasıl ve nerede yaşadınız ?

7. korbaba

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Büyük BMW'lerde kuru debriyaj sistemi vardır aynı arabalarda olduğu gibi. Dolaysıyla yağ sadece motor ve yataklarını yağlar ve diğer yaş şanzımanlı motorlardaki gibi ayrıca şanzımanı yağlamaz. Bunun avantajı arabada olduğu gibi sadece tek baskı balatalı diskine ihtiyaç...
  8. korbaba

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Gelmiyor. Her ikisini en iyi yapan macera endurosudur (bkz. yukardaki yazıma) turing endurosu daha çok asfalt ağırlıklıdır. Şimdi burada çıkan arızaları saydırtmayın ;D millet bu markaya düşman olduğumu anlayacak yoksa, bilmem anlatabildim mi..
  9. korbaba

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? BMW 1200 GS ile Honda Varadero'lar aynı sınıfın motorları yani turing endurosu. İkisi de konforlu motorlar ve her ikisiyle de uzun yol yapmak pek keyiflidir. BMW bokser motoru ve hafif tasarımı sayesinde ağırlık merkezi epey aşağıda dolayısyla kendini tek silindirli...

10. korbaba

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Arkadaşlar, yazılanların bazılarını pek tutarlı bulmadım. Bu konuda nacizane deneyim ve bilgilerimi sizlerle paylaşmak isterim: Enduro motor dendiğinde safkan hafif olanlardan tutun gemi gibi ağır enduro motorlara kadar geniş bir yelpaze söz konusu. Fakat biraz...

11. korbaba

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Les Stroud'un kabilelerle olan bölümlerde çekim ekibi var, tek başına doğadadaki bölümlerinde yok. Serdar Kılıç'ı ben de çok beğeniyorum, keşke Les gibi o da dünyayı dolaşıp program yapsa. Fakat tabiki bunlar bütçe meselesi olsaydı kralını yapardı diye...
  12. korbaba

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Son bölümlerini izlediğimde dünya üzerinde medeniyetten uzak, hala vahşi yaşam süren kabileleri anlatıyordu. O programlarda çok enteresandı Kabilelere kendini kabul ettirmesini de biliyor..

13. korbaba

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Serdar Kılıç'ı programlarını ben de zevkle izledim, kaçıranlar youtube'dan da izleyebilirler. Ayrıca Discovery kanalında beğendiğim bir program daha var: "Beyond Survival with Les Stroud" programın adı. Youtube'a "Les Stroud" yazınca çıkıyor. Zevkle...
  14. korbaba

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. http://www.victorinox.com/product/1/100/1004/0.8461.MWCH yukarda bu link verilmişti
  15. korbaba

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. İyi bir seçim, hayırlı olsun 8)

16. korbaba

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Testereden ziyade tırtıllı kısmının bıçağın ucunda olmasına ben de yadırgamıştım ilk başta. Fakat kullandıkça kesme performansı şaşırttı beni. Bıçağın 3'te 2'si tırtıllı. Geriye kalan kısım düz. Kullandıkça keşke düz olsun diye düşünmedim...
  17. korbaba

Kamp ve trekking için fener tavsiyesi

Ynt: Kamp ve trekking için fener tavsiyesi Hayırlı olsun gülle gülle kullanın.. Ben geçen hafta sonu kampta kullandım yine müthiş keyif aldım :)
  18. korbaba

Wenger mı Victorinox mu?

Ynt: Wenger mı Victorinox mu? 2005 yılında Wenger firmasını Victorinox satın almıştır. Her iki markanın kaliteleri hemen hemen aynıdır. Bende 2 adet Victorinox var Wenger'im hiç olmadı dolayısıyla Victorinox dersem çok subjektif olmuş olurum. Forumda her ikisine sahip olan arkadaşlar varsa...

19. korbaba

Kamp ve trekking için fener tavsiyesi

Ynt: Kamp ve trekking için fener tavsiyesi Madem bu kadar yüksek fiyatlı fener düşünüyorsunuz o zaman size Fenix LD20 R5'i tavsiye ederim kesinlikle; http://www.fenixtactical.com/fenix-ld20.html Ayrıca aksesuarlarını da aldım ve kampta çok işe yarıyor.
  20. korbaba

Motoplaner ile rota oluşturmak

http://www.motoplaner.de/ Motoplaner izli rota çıkaran, herhangi bir indirme ve üye aktivisasyonu istemeyen, nette herkese açık, basit bir program. Yapan alman olduğu için ilk açılışta Almanya haritası çıkıyor, fakat küçültüp istediğiniz bölgeye getirebilirsiniz. Kullanımını biraz açıklayım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri