Arama sonuçlarınız

1. korbaba

google maps den izli rota çıkarma ve iz seyreltme

Aşağıda yazdığım konuları daha önce ayrı ayrı başlıklar altında anlatmaya çalıştım ve birbirine linkledim. Bazı arkadaşlar niye linkledin keşke aynı başlık altında anlatsaydın diyince bu başlığı açma ihtiyacı duydum; maps.google.com ile kml uzantılı izli (track) rota çıkarılabiliyor. Şöyle...

2. korbaba

Garmin haritaları

Ynt: Garmin haritaları Özelime bir arkadaş soru sordu, ben özelden henüz cevap veremediğim için buradan cevaplayabiliyorum ancak: Öncelikli şart Garmin'in MapSource programı kurulu olmalı PC'nizde. Anlattığım siteden indirdiğiniz exe uzantılı dosyaya çift tıklayın ki haritalar yüklenmeye...
  3. korbaba

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal Fatih bey, ben yıllar önce Almanya'dan almıştım, Polo Motorrad mağazasından; http://www.polo-motorrad.de/de/catalog/product/view/id/97042/s/grilliput/category/2973/

4. korbaba

Kampçılar için Pratik Mangal

Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal Bende var bundan. Kurması ve temizlemesi biraz zaman alıyor fakat tüm parçaların bir boruya sığması fevkalade. Tavsiye ederim..
  5. korbaba

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Huntsman veya Camper modeli işinizi görür. Tek elle açılan çakı istiyorsanız Soldier modelini tavsiye ederim.

6. korbaba

Garmin haritaları

Ynt: Garmin haritaları Merhaba, bende Garmin gpsmap 60cs var ve içindeki harita vasat, ayrıntı çok az. Bu haritaları yüklediğimde GPS'den keyif almaya başladım. Orta Asya seyahatimde inanılmaz işe yaradı. TR haritaları da fena değil en azından orjinal haritadan daha iyi. Rica ederim, selamlar.

7. korbaba

google maps'ten izli (track) rota çıkarmak

Ynt: google maps'ten izli (track) rota çıkarmak Uzantılar hk. benim de malumatım yok. Fakat kml sanki daha sık kullanılıyor.
  8. korbaba

Ynt: google maps'ten izli (track) rota çıkarmak Doğru aynı yerde de yazabilirdim. Fakat birbirinden farklı konular olduğu için ayrı ayrı yazmayı tercih ettim. Herkes maps google'den kml uzantılı dosya çıkarmak istemeyebilir ya da çıkardığı rotayı seyreltmeyebilir çünkü.
  9. korbaba

İzli (track) rota çıkaran program (RouteConverter)

RouteConverter izli (track) rota çıkaran bir program ayrca dilediğiniz uzantıya çevirebiliryorsunuz. Ayrıca iz seyreltme veya iz atama özelliği de var. RouteConverter'i buradan indirebilirsiniz; http://www.routeconverter.de/ Ben bu pragramın izli rotaları seyreltmesini seviyorum ve genelikle...

10. korbaba

maps.google.com ile ayrıca kml uzantılı izli (track) rota çıkarılabiliyor; Rotayı oluşturduktan sonra sağ yukardaki "Bağlantı" sekmesine basın, çıkan adresi seçip web adres çubuğuna yapıştırın. Yapıştırdığınız adresin sonuna gidin "&output=kml" yazın, entere basıp pc'ye kaydedin. Böylece kml...

11. korbaba

Garmin haritaları

Garmin için dünyadaki her bölgenin haritasını buradan indirebilirisiniz, bu haritaların navigasyon özelliği (routable) de var: http://garmin.na1400.info/routable.php İhtiyacınız olan bölgeleri seçtikten sonra mail adresinizi kutuya yazın sonra "build my map" e basın. Mail adresinize gelen linke...
  12. korbaba

Garmin İçin Suriye Haritası

Ynt: Garmin İçin Suriye Haritası garmin için dünyadaki her bölgenin haritasını buradan indirebilirisiniz, bu haritaların navigasyon özelliği (routable) de var: http://garmin.na1400.info/routable.php ihtiyacınız olan bölgeleri seçtikten sonra mail adresinizi kutuya yazın sonra "build my map" e...

13. korbaba

50mm Lens Seçimi

Ynt: 50mm Lens Seçimi prime lenslerle (sabit odaklı 50mm) sabit olmayan lensleri (örneğin 17-50mm gibi) karşılaştırmamak gerekir. prime lensler hem kalite olarak hem de hız olarak daha üstündürler. geçmişte evde şu testi yapmıştım; 50mm 1.8 lensi 2.8'e getirip sabit bir yere nişan alıp...
  14. korbaba

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? champ bende de var yaklaşık 13 yıldır. evde işte doğada her ortamda kullanıyorum ve hala hayranım bu çakıya.
  15. korbaba

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-avcilik-11in1-cok-fonksiyonlu-acil-yasam-cakisi-survival-card-knife-35927375/detay

16. korbaba

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Şenol beyin yorumundan sonra ben de bir Victorinox Soldier aldım. Bugün aldığım bir silikon tüpünün plastik ucunu düz ama keskin bir bıçakla kesmekte zorlandım. Soldier'in tırtıllı tarafıyla denediğimde...
  17. korbaba

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Şenol bey, kullandığınız tek elle açılır victorinox çakınızın bıçağı tırtıklı. Kullanımı nasıl memnun musunuz? Selamlar
  18. korbaba

Aluminyum Yan Çanta ve/veya Bağlantı Demirleri Aranıyor

Ynt: Aluminyum Yan Çanta ve/veya Bağlantı Demirleri Aranıyor Teşekkürler link için. Çantalarınız güzel olmuş.

19. korbaba

Ynt: Aluminyum Yan Çanta ve/veya Bağlantı Demirleri Aranıyor linki göremedim, acaba ben mi göremiyorum?
  20. korbaba

Selam, Bir arkadaşın V-Strom DL 650 motoruna 2. el aluminyum yan çantalar ve bağlantı demirleri arıyoruz. Bağlantı demirleri olmasa bile başka motorun aluminyum yan çantaları da olur. Satıp değerlendirmek isteyenler benimle kontak kursun lütfen. Veya aluminyum yan çanta veya bağlantı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri