Arama sonuçlarınız

1. menecer

97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor benzıne gecırınce duzeldı. sarsıntı lastıklerden degıl motordan oluşuyordu motor kopacakmış gıbı hıssettırdı.

2. menecer

Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 distribitör kapağı diye hangısını kastedıyorsunuz? elektronık ateşleme değilmi bunlar?
  3. menecer

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor ruzgardan esnıyen davlumbazdan avuç kadar yeri yemiş. dokunan yerlerı kontrol edıp önlemını almalıyım

4. menecer

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor ben yınede sabahları benzınle baslatıcam yada uzun sure bekledıgınde. misal bir benzıncıye gırdıgımde kısa surelı oldugu ıcın dırek gazla devam etmek bişey degıstırmez. benzınle calıştırmak yada gazla çalıştırmak pompaya zarar vermez. depo...
  5. menecer

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor yok depoyu doldurdum boş depoyla gezmıyorum. çeyrek depo benzının altında bırakmam artık. bir röleyle pompayı gazdayken devre dışı bırakıyorlarmış. bır sakıncası yoksa onuda ekletebılrım

6. menecer

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor Akü sağlam ,yağlarıda iyi çıktı. filtreler vs şuan gerek yok dedı usta. lastığı arkadaş diyebileceğim bir lastikçi ayarladı şimdilik. elinde kumho asfalt lastiği varmış temiz durumda. bunlarla yazı geçir sonra nasıl bir şey istersen ona göre...

7. menecer

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor 2 akşamdır nedir bu yakıt sıstemınden çektıgım anlamadım. bu akşamda apandist korkusuyla hastaneye kaldırıldım böbrek taşı çıktı. ben boyle bır sancı görmedim, bugunde benım sıstem arıza yaptı.
  8. menecer

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor bunada şükür ama 20 lıralık benzın koysaydılar böle olmazdı. luzumsuz bir masraf ve yolda kalma. neyse çekici hariç 260 tlye bitti bu sıkıntı. şimdi sıra 4 lastıkte. 700 tl ye sıfır kumho 600 tl ye yokohama at temiz takım (235x75x16) yada 400...
  9. menecer

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor Benzin pomapası yanık şuphesıyle depoyu sokup pompayı degıstırcekler. pompa 200 tl cıvarı işçilik 80 tl gorunuyor şimdilik :(

10. menecer

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor benzin fıltresı nerdedır tıkalımı yada benzın pompalıyormu anlıyım? basit birşeyse çekıcı çagırmıyım. şimdi aracın kaldığı yere gıdıyorm. telefondan ulaşıp bılgı verebılırsenız makbule geçer. pc den kalkıyorum. 532 264 07 47 şimdiden...

11. menecer

Aracıma bugun kavuştum ama daha evime giderken yolda kaldım. benzin ışığı yanıyordu ve çalıştırırken tekler gıbı oldu ama çalıştı lpg ile benzinciye kadar gittim. benzin aldım çalışmadı. dırek lpg ye gecırmeye calıştım olmadı. hava boğazından benzin damlattım çalıştı.kuruyunca yıne stop ettı...
  12. menecer

ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı?

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? noter işide tamamdır. şansıma hiç bir işimi tek seferde halledemedım. bankasından noterıne. bır oncekı satışta çekı demırı mevcuttur yazılsada şuankı ruhsatta yazılmamış bunu nasıl duzelttırebılrım? dodik hayalim çok acemice bir...

13. menecer

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? Evet fikir edinmek için onada bakıyorum. lastıkle bırlıkte hesaplanması gerekır dıye dodıgı arastırmak ıstedım. daha sonra tekrar lastık degısıtmek zorunda kalmıyım dedım. at lastık benım ıcın yeterlı. traktör gibi şehır ıcınde gezmek...
  14. menecer

Off Road Araçlarına Aksesuar İmalatı

Ynt: OFFROAD AKSESUAR aşırı degıl bıldiğimiz dodik işte. nedir fıyatı?
  15. menecer

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? hazıra konmak degıl nıyetım. dun gece 4e kadar arastırdım. terımlere ve araca yabancıyım bazen okudugumu anlamıyorum. program bıle yapmış bı arkadaş ama ben aracın oranlarını bılmıyorum daha. tahmınım herseyı orjınal halıdır.

16. menecer

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? mt-at-bf lastıkler gordum sıtede konusu gecen. kısaca nedır bunlar? şehır ıcı agırlıklı hafıf arazı kullanımım olacak. orjınalınde ne kullanır bu araç? 245x75x16 arazıde ok ama şehırde nekadar yakıt ve cekış gucu etkısı olur? şuan...
  17. menecer

cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır

Ynt: cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır zj için fıyat bellımı
  18. menecer

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? teşekkürler hepinize. tecrubem olmadıgı ıcın ıddıa edemıyorum ama baktıklarım içinde en derli toplusu. sıgortada bır kayıt bulunamadı. 200bin km altında araç yok zaten. oyuzden pek umursamadım şüphede etsem. döşemeye bakılırsa...

19. menecer

Ynt: OFFROAD AKSESUAR özel şipariş tuzlu olur sanırım
  20. menecer

Ynt: OFFROAD AKSESUAR telefonunuz kapalı, zj için dodık varmı? çamurluk kesmeden takılanlar ıcın soruyorum. fıyatı nedır?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri