Arama sonuçlarınız

1. menecer

İhalede Satılacak Ducato Karavan

Ynt: İhalede Satılacak Ducato Karavan sonuç olarak reklamı yapılınca ilgili ilgisiz herkez katılmaya çalışıyor kullanıcağından değil talep çokmuş alır satarım zihniyetiyle takibe başlıyor ve kendi kendimize gol atıyoruz. emin olun teklif verenler içinde siteyi piyasa araştırması yaparken görüp...

2. menecer

Ynt: İhalede Satılacak Ducato Karavan sözlerim yanlış anlaşılıyor ve neticesiz bir tartışmaya dönüşcekmiş hissine kapıldığımdan cevabımı siliyorum. herkez özgür tabiki
  3. menecer

Ynt: İhalede Satılacak Ducato Karavan hemde günlerce kapı kapı dolaşarak

4. menecer

Ynt: İhalede Satılacak Ducato Karavan ticari amaçla alındıysa bunu yıkayıp yağlayıp sıfır dıye satarlar. sahibi aracını bu halıyle satmak ıstese düz ducato fıyatını bıle veren cıkmazdı sanırım. gümrük deyince bedavaymış sanılıyor çok elzem bişeymiş sanılıyor. ve orda hırsa kapılıp pıyasanın...
  5. menecer

97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık lacivert satıldı. yeşil iyi bir teklif olursa satabilirim

6. menecer

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık araç satıldı. yeşilide iyi bir teklife satabilirim acelesi yada ihtiyaç yok aslında

7. menecer

grand cherokee zj sol ayna camı

Ynt: grand cherokee zj sol ayna camı ısıtmalı değil. güzel bir cam füme renk ve açılı.fotosu yok. isteyen olursa getırtıcem. ben kendim için almıştım ihtiyacım kalmadı. merte verdim. mert kullanınca foto eklıycektır. ısıtmalarda farklı bır aracın yapıştırma ısıtma rezistansı. aynanın bağlntı...
  8. menecer

grand cherokee zj sol ayna camı

Ynt: grand cherokee zj sol ayna camı ihtiyacı olanlar varsa tekrar temin edebilirim. sağ sol
  9. menecer

Skyjacker Hydro 7000 amartisörler

Ynt: Skyjacker Hydro 7000 amartisörler 4 adeti satıldı , sonra ah vah çekmeyin

10. menecer

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık bir ödememden dolayı 27 nisana kadar fiyat 17500tl olmuştur

11. menecer

Ynt: 97 zj grand cherokee 2sinden biri satılık 27 nisana kadar bir ödememden dolayı fiyatı 17500tl ye çekiyorum.
  12. menecer

Ynt: Skyjacker Hydro 7000 amartisörler aracınız standartmı ve yıne standartmı olsun ıstıyorsunuz yoksa yukseltmekmı? gmc lere uygun oldugunu bılıyorum ama opel ıcın bısey dıyemıyorum. uzunluklarını ölçmeniz lazım . ön arka eşitmi bu arada? bir parçacıdan orjınalını ölçün isterseniz .yada...

13. menecer

Ynt: Skyjacker Hydro 7000 amartisörler kullanmak istediğinşz araçta kaç cm lik bir amartisöre ihtiyacınız var? yada orjinali kaç cm? bağlantı tipi aynımı?
  14. menecer

96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat ustayı boşver usta olsa sorununu bulup çözerdi. kelebekteki vidayı bi kontrol et kelebeği tam kapıyormu gör. vidayla kelebek kolunun temas ettiği yere bir jelatin koy kolayca aradan çekip alabilmen gerekir kelebeğin tam kapanmasına izin veriyorsa. kelebek...
  15. menecer

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat gaz telinin boğaz kelebeği dibi tarafında bir vida var. vida rolanti yükselsin diye sıkılmış olabilir yani gaz pedalınız basılı pozisyonda bırakılmış olabilir. kelebek tam kapanmıyorsa tuketımınız artar

16. menecer

Grand cherokee 5,2 yükseltme

Ynt: Grand cherokee 5,2 yükseltme aynı kiti bende uygulattım. 2 aydır herhangibi sıkıntı yaşamadım.
  17. menecer

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ satıp kurtulmak mı? arızalı kazalı sıkıntılı araçlarda da bu mantık vardır hep. peki size inanıp güvenip alan kişilerin gunahı nedir bu durumda? sizin aldığınız araç bu mantıkta satılmış çıksın istermiydiniz?
  18. menecer

Ynt: 96'Grand Cherokee LPG Sarfiyat üst ekranda benzin ortalamasını verir. lpg de genelde %10 fazlasıdır

19. menecer

Ynt: Skyjacker Hydro 7000 amartisörler malesef o modelın sadece 1 adetını verebilirim. kendım kullanıcam çünkü
  20. menecer

Ynt: Skyjacker Hydro 7000 amartisörler evet yağlı. fiyat güzel değilmi zaten?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri