Arama sonuçlarınız

1. E

Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet

Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet mucahit kardeşim aslen dünyalıyım insanım paylaşmayı dostluğu severim olduğu gibi görünen yada göründüğü gibi olanlardanım doğup büyüdüğüm yer olarak rize merkezdeyim çaykur genel müd yanında iç mim yapıyorum .güneysuluyum (potomya ) ;)

2. E

Ynt: Motor, Mıhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet zerrin hanım yorumunuz ve sözleriniz için teşekkürler . bulutların aşağılarda olduğu fotoğraflar için özel bir tekniğim yok digital makinem herzaman yanımda manzarayı yakaladığımda mutlaka dururum ve bunu ölümsüzleştiririm ekipte durmak zorunda...
  3. E

Ynt: Motor, Mıhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet inş toprağım beklerim o kaybana yer neresidur ne un var ne peynir var sürgünde misun kıma ne ettun adaş . ben rize çaykur genel müd arkasındayım cennetdeko ve iç mim 0532 5656694 tekrar slmlar

4. E

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz yeni geziler gelecek buraya koyduklarımızın 5-10 katı motor yada offroad gezimiz var fakat genelde bizler bahsetmiş olduğum endurocu. com da paylaşıyorduk dostlukları gezileri. şimdi 19 mayıs samsun programı var sonra artvin kafkasör motor şenlikleri var...
  5. E

Ynt: Motor, Mıhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet gerçek dostluk için çarpan tüm yüreklere maşallah teşekkürler dostum

6. E

Ynt: Motor, Mıhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet adaş yapamıyorsan tarif edeyim onuda yapamıyorsan gel sana muhlama edeyim . onuda yapamazsan yapacak birşey kalmamiştur seyretmeye devam edeceksun . inş geldiğinizde bu sorunu burda çözeriz slm lar

7. E

Ynt: Motor, Mıhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet eyvallah kerim kardeşim yüreğine sağlık dileğin dileğimdir herşey gönlüne göre olsun slm lar sedat
  8. E

Sevgili dostlar eski gezilerimizden birtanesini daha sizlerle paylaşmak istedim iyi seyirler keyifli dakikalar diliyorum takilduk buralara deduk boş durmayalum habu gezenbilure bu topik yollayalum arkadaşlar yürüdü :lol: :lol: :lol: yolu yarı ettiler 8)...
  9. E

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz tamam dur o zaman ibrahimi sezonda yanına al ve rizeye doğru yola koyul. ben burdayım dostları bekliyorum yola koyulduğumda da tüm dostlarım beni beklesin. yaşamak, paylaşmak , muhabbet güzel ömür kısa " sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz" demiş bir bilen ...

10. E

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz Eyvallah ibrahim kardeşim benim geziler genelde www.endurocu.com da bu siteye eski üyeyim ama yeni yazılar yazmaya başladım .eğer görmek istersen orayı bir dolaş . siteye gir forumlar geziler toplantılar ve ENDUROCU53 geri sayfalara bakarsan güzel...

11. E

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? aranızda görülememenin endişesi olsa gerek tekrar yazmışım teşekkürler sevtap hanım inşallah bir karadeniz organizasyonu olur ve yaylalarımızı göllerimizi billur sularımızı . belki organik olmayan hiçbirşeyin girmediği artvin macahel vadisini...
  12. E

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz ben rizede çaykur genel müd arkasındayım telekom karşısı cennetdeko ve iç mim sedat ak 05325656694 beklerum toprağum

13. E

Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar

Ynt: Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar teşekkürler mete bey hemen bakıyorum
  14. E

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz gelduğunde o cumaşkımilerlan haburda bekleyruk toprağum... ;)
  15. E

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) a. selam yüreği güzel dostum hoşbulduk inşallah bu sezon kaçkar yedi göller gezimizde bizlere katılırsın 20 gün önceden burda topik açıp duyuracağım. selam ve saygılarımla

16. E

Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar

Ynt: Suzuki Jimny ile Rize'de Zor Yollar toprağum hiç bişe göremeduk habu kaybana jimny neredu...?
  17. E

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) teşekkürler dostum inşallah güzel gezilerde ve dostluklarda paylaşımlar yaşamak dileklerimle selamlar saygılar
  18. E

Aranıyor; 89 Model Pajero için Dodik

Ynt: Aranıyor; 89 Model Pajero için Dodik teşekkürler dostum dediğin gibi işi çözmeye çalışıyorum .

19. E

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) ben sedat ak rizede iç mimariye dönük tasarım satış ve uygulama yapmaktayım . 46 yaşındayım 25 yıldır her fırsatta dağlarda yaylalardayım enduro motor ve offroad gezileri yapmaktayım balık ve olta merakım ayrı bir tutku . benim 2500 tdi 89 model pajerom ve...
  20. E

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? seday ak rize 89 model pajero 2500 tdi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri