Arama sonuçlarınız

1. E

Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640

Ynt: Ovit Kar Tüneli Motor Gezisi, Rakım 2640 inşallah geldiğinizde görüşelim slm ve saygılar sedat ak 0532 5656694 dostları bekliyor olacağız

2. E

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? biz rizede bir motoclup kurma sohbetlerini hep yapıyoruz ama bunu gerçeğe dönüştüremedik .nasipse 2008 yılı içinde bu işi kesinleştiririz.organize olmada sıkıntıları paylaşmada .geziler ve organizasyonlarda motocluplerin avantajları çok . tüm motoclup üyelere iyi...
  3. E

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir?

4. E

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? bmv f650 gs ben rizedeyim motorumu hem uzunyol hemde burda yaylalarda kısa mesafelerde kullanıyorum .uzunyol derken yurtdışı henuz yapmadık eski bir motorcu abimiz var bu yaz gurçistan.azerbaycan.iran üzeri geri dönüş bir program hazırladı eğer bi aksilik olmaz işimiz...
  5. E

Motosiklette GPS

Ynt: Motosiklette GPS slm arkadaşlar ben bu sorunumu motorola moto Q tlf çözdüm navtürk paketi ile tlf 700 ytl 1200 belde 500 ilçe 81 il kayıtlı kibrit kutusu kadar uydu bağlantı çıhazı var tlf buluutot la çihaza bağlanıyor ve buluoott kulaklıkla sesli yönlendirme ile motorumla gideceğim...

6. E

zirvede 2 mt kar olmasına rağmen ispire indiğimizde doğa kendini yaza hazırlamıştı zirve ile ispir 14 km

7. E

ispirgezi044.jpg şimdi bukadar kar varsa kışın nekadardı ben tahmınde zorlanıyorum[/IMG]bucket.com/albums/nn13/endurocu53/ovitveispirgezi040.jpg[/IMG] rize erzurum arası ovit dağı geçidi 2640 mt pazar günü şenlik vardı

8. E

Sülüklügöl ve Dokurcun Yaylaları

Ynt: Sülüklügöl ve Dokurcun Yaylaları donüş yolu rize ikizdere çamlık

9. E

Ynt: Sülüklügöl ve Dokurcun Yaylaları 20/04/2008 pazar rize ovit zirve 2640 mt
  10. E

Ynt: Sülüklügöl ve Dokurcun Yaylaları slm arkadaşlar biz endurocular www.endurocu.com da gezi resim ve dostluklarımızı paylaşıyorduk bu siteyi yeni buldum .bayaa güzel konular eğitiçi açıklamalar var . . ENDUROCU53 diye orda geziler toplantılar ,ve bmv...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri