Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Günaydın herkese.
ben pazar günü incekte olacağım Andoff un mahalli yarışında olacağım
http://www.andoff.net/haberlerdetayicerik.aspx?id=162
eğer orada canımız sıkılırsa alacaatlıya mangala gidebiliriz,veya havadurumunda söylediği gibi sağnak...
bu arada benim masa takvimim hatalıymış yeni farkettim çarşamba günü ayın 3 üne denk geliyor...
yani havuz 3 temmuz çarşamba..
Tamadır büyüğüm
ozaman 4Temmuz çarşamba günü Saat 19:30 sizler içinde uygunsa çubuk yolu üzerinde buluşalım,
katılım listeside açalım
1.Mustafa Sever
2.Burak Mehmet Üçkol
3.Savaş Cherokee
4.Mesut Köse
5.Salih Özen
6.Murat Özbay
7.Dinçer...
Ynt: 2007 Santafe 2.2 Dizel Vs Nissan 2005 X Trail 2.0 Lpg
Merhaba,
Hyundai Yetkili servis çalışanıyım.
santa fe + ları daha fazla olan bir araç ama MTV-yakıt tüketimi gibi dezavantajlarıda var..
ikiside ağır arazi şartları yerine hafif piknik offroadunda kullanılabilecek araçlar.
Santa fe...
Tamadır büyüğüm
ozaman 4Temmuz çarşamba günü Saat 19:30 sizler içinde uygunsa çubuk yolu üzerinde buluşalım,
katılım listeside açalım
1.Burak Mehmet Üçkol
2.Savaş Cherokee
3.Mesut Köse
4.Salih Özen
5.Murat Özbay
6.Dinçer İzzet Canol...
Gönderini görmedim abim görsem boş bırakmam mutlaka cevap verirdim. Açık söyleyim genelde siteye telefondan giriyorum Ve Erkan abinin fotoğrafları yüzünden telefonumun kotası bitiyor diye sadece son sayfalara bakabiliyorum.(üşengeçliğim...
beypazarı zindancık tesisleri..
Mesut abim tüm suç benim aslında.. Dinçer abim benim yan tükkanda hasar bakmaya gelmiş çıkışta "beypazarında hasar var gideceğim" dedi, bende salça oldum benide götür diye.Sonra Murat beni aramıyorsun yazmış bu...
Yok olup gitmez... Benim bi abim var tüm fotoğrafları arşivliyor.. ;)
Erkan Nezir abim Bir leyleğin 6 tane fotoğrafını yükleyince site bile dayanmadı şerefsizim... :D:D
Abiler günaydın 1 gün giremedim ne biçim ilerlemiş sayfalar.. şimdi müsait değilim öğlen girip hepisini okurum artık ...
Ynt: Jımny 4sun-4 Sport
senin arabayı satıp üzerine bi ton para verip bunu almatansa o paranın 3te 1 i harcanıp bence senin araba canavarlaştırılabilir...
istanbula gidiyordu sanıyorum.. havuza davet ettim gelemem istanbula gidicem dedi dedim ozaman ben geleyim sen gelme la dedi..
ne yazdığımı ben bile anlamadım anlayan birisi varsa uygun yerlere virgül falan koysun...
ozaman ben bu pazartesi bi keşfe çıkayım orayı :D
üç harfli derken cin den mi bahsediyoz gay denmi bu arada ?