Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Ankarada 3 harflilerin olmadığı bi k.ören hamamı var sanırım orada da havuz yok.. Eynebey de havuz var ama 3 harfli dolu :(
bakalım bulucaz bir yer..
cancazım şu fotoğraf konusunu çok boşluyoruz hazır offroad sezonu bitmişken biraz eğilsekmiki üzerine acaba ?
Ynt: Arka Lastikleri Çiftlemek
merhaba,
Defender arazide merkezi kilide geçiyor ve iki aksıda eşit çeviriyor bu nedenle ağır olan arka aks kırılmassa eğer şanzıman viskozlarına zarar verir diye düşünüyorum...
Günaydın herkese
Erkan Nezir abim sıkılmak ne kelime çok imrenerek baktım fotoğraflarına.. Ellerine sağlık. Bu arada fotoğraf makinası farkıda çıkıyor ortaya değilmi? Eski fotoğraflara göre yenilerinin renkleri nekadar canlı...
ozaman ramazandan önce bi arife suyuna girelim 7 temmuz cumartesi hamama gidelim 8 temmuzda uyuruz 9 unda tertemiz niyetlenelim..
Ben bi hamam araştırmasına gireyim. şöyle havuzlu olursa daha iyi olur aslında..
benim arkadaki stickerin Erem abimin kapıya yansıması..
Ellerine sağlık büyüğüm çok güzel olmuş fotoğraflanması..
Bu fotğraf Çağın beye gelsin.
Çağın bey sizin aracınızın aynasında kullandığınız alternatör kayışının kullanım şekli aşağı yukarı aşağıdaki gibidir. anlaşıldımı?
çağınla murat bıradırslar alın size led aydınlatma...
Mustafa abim dün tükkana dönemedim senin iş ile bugün ilgileniyorum ..
Herkeşe günaydın...
Ynt: Chevrolet Tahoe 3kapılı 1997 Ortalama Fıyatı
Kazasına göre değişir. bazı kazalar yıpranan aydınlatma organlarının değişimine neden olur değer katar,bazısı şase eğer değer bozar...