Arama sonuçlarınız

1. yengeç

Amatör Telsizci Olmak İstiyorum

Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum Bilgi sahibi oldum hatta yeni konu açtım bilenler bilmeylere haber versin diye

2. yengeç

19-01-2014 De Sınav Var Haberiniz Olsun

Önümüzdeki ayın 19 da sınav var arkadaşlar bu sen bayağ öne almışlar sınavı hayırlısı inşallah
  3. yengeç

Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum linkten adresinizi kaydettim en kısa zamanda yanınıza uğruycam alakanıza teşekkür edrim

4. yengeç

Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum adb belgesi nedir ayrıntı verirmisiniz hocam
  5. yengeç

Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum adb belgesi nedir ayrıntı verirmisiniz hocam

6. yengeç

Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum alakanıza çok teşekkür ederim izmirde bana yardımcı olacak dostların methini duyudum zaten illaki yardım talep edicem biraz karmaşık geldi bana yabancı olduğum bir konu olduğundan olsa gerek

7. yengeç

Turkiye'de Kampcilik Guvenlimi?

Ynt: Turkiye'de Kampcilik Guvenlimi? öncelikle gelin faliyette bulunu tabi ama siz yinede milli parkların civarında olun derim ne olur ne olmaz demi:) benim en sıkıntı yaşadığımdurum bazı bölgelerdeki orman köylüleri ve insanların o güzelim yerlere attıkları çöpler görünce şaşırmayın derim
  8. yengeç

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Hocam sabrına hayran kaldım ama yapacakta bişey yok farkındayım malesef tenzih edilecek ustalar var muhakkak ama abartısız % 90 ı aynı karakterde parayıda baştan verdiyseniz işin biteceğide varda bitirmezler her neyse sinirlerim bozuldu nerden...
  9. yengeç

Herkese selam uzun süreden beri bu işi kafama takmış idim ama nedense üzerine tam manasıyla düşememiştim. Burhaniyede müşterim 25 senedir trac üyesi beni tabiri caizse gaza getirip duruyor.Siz değerli arkadaşlarımdan da yorum ve yardım beklerim

10. yengeç

Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp

Ynt: Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp aladağlara gitme düşüncemiz yoktu ama yedigöllerdeki park görevlisi anlata anlata bitiremedi bizde hadi gidelim dedik yol denildiği kadar kötü değil ama çok iyide denilemez merkeze 25 - 30 km var. Milli park yok...

11. yengeç

Alibaba Com Hk.

Ynt: Alibaba Com Hk. bana ışık oldunuz hepinize teşekkür ederim
  12. yengeç

Alibaba Com Hk.

Ynt: Alibaba Com Hk.

13. yengeç

Alibaba Com Hk.

Arkadaşlar tesadüfen alibaba com' a yönlendirildim bizlerin ilgi alanları için tedarik ürünleri dikkatimi çekti sistem hakkında bilgisi olan varsa rica edrim.
  14. yengeç

Vefat

Ynt: Vefat Allah rahmet eylesin kalanlara sabır dilerim, allah taksiratlarını affetsin
  15. yengeç

Samurainin Son Hali

Ynt: Samurainin Son Hali gayet güzel kazasız sürüşler

16. yengeç

İzmir'de kamp yeri arıyorum.

Ynt: İzmir'de Kamp Yeri Arıyorum. yanı başımızda spil var olabilir. aydın paşa yaylası en ideali [yamanlar] karagöl iyi kamplar
  17. yengeç

Turkiye Getirilmeyen Araclar: Nissan Nv200 Ornegi

Ynt: Turkiye Getirilmeyen Araclar: Nissan Nv200 Ornegi selam çok haklısınız hocam bende aynı dertten müzdaribim takip ettiğim ender forumlardan ama okuyucusu var yazıcısı yok bir forum sitesi malesef dediğiniz gibi insanın hiçmi yorumu olmaz yahuuu :)
  18. yengeç

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı selam hocam yazınızı baştan sona okudum çok hoş gezmeyi görmeyi yaşamayı seviyorsa insan engel tanımaz tezinin mihenk taşı olmuşsunuz tebrikler

19. yengeç

Sonunda Defender İme Kavuştum

Ynt: Sonunda Defender İme Kavuştum kazasız belasız :-\ olsun hayırlısı olsun
  20. yengeç

Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp

Ynt: Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp evveet gittim geldim süper gidilesi görülesi yerler 2 gün yedigöller 2 gün karabük yenice kent ormanları 2 gün bolu aladağlar fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim inşallah :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri