Arama sonuçlarınız

1. yengeç

Evolite K-2 (5 Mevsim ) Hakkında Yorumlarınız

selam uzun zamandır uzaklardaydım ve geldim işte herkese selamlar. 750 mt - 1500 mt irtifada kamp planlıyoruz bu çadır aklımıza yattı gibi ama bilgisi olan varsa lütfen yorum yazsın :)))

2. yengeç

Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) dün nasıldı arkadaşlar , neler yaptınız :)
  3. yengeç

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) arkadaşlar selam hepinizden özür dileyerek yarın gelemeyeceğimi haber vermek istiyorum.Bu gün o kadar çaba göstermeme rağmen el bilgisayarımın tamirini erken saatlerde bitiremedim ve haliyle iş seyahati için manisa turgutlu ve salihliye...

4. yengeç

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) izmirin ayrıcalığı işete ne yaparsızınız
  5. yengeç

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) valla aynı fikirdeyim ama bir bilinen vardır diye karşıyaka seçildi herhalde ?

6. yengeç

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) zaman azalıyor yer konusunu netleştirmek şart ki problem yaşamayalım =) geç kalan arkadaşlar en azından gidilecek noktaya gelirler diye düşünüyorum

7. yengeç

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) 1-TezzMertek (Murat ÖZ) 2-Biophilia (Nuran) 3-XtrmPrgrmmr (Kökten Ulaş BİRANT) Smiley 4.umudayaşam(Firdevs) 5.georoad(yılmaz) 6.canaydemir (Can Aydemir) 7.eLf (Elif) 8.yengeç (hakan tanrıyakul)
  8. yengeç

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Hakan Tanrıyakul Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - İzmir Memleket: İzmir Semt: Göztepe İlgi Alanı: Doğa sporları Not: Selam ben hakan sizlerle tanışmak çok hoş benim öyküme gelince; bana ne olduysa askerde oldu ısparta eğirdir dağ komando okulunda...
  9. yengeç

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) selam ben hakan sizlerle tanışmak çok hoş benim öyküme gelince; bana ne olduysa askerde oldu ısparta eğirdir dağ komando okulunda askerlik yaparken yıllardan beri bende olan doğa tutkum (birazda zorunlu olarak) ortaya çıkıverdi işte, ama ne tutku yaşam...

10. yengeç

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) iyi yolculuklar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz