Arama sonuçlarınız

1. Herbalist06

20 Bin Tl Ye Ne Alabilirim?

Verdiginiz bilgiler için çok tesekkur ederim. Kararımı verdim. Yarın 110 luk dizel defender alıyorum.

2. Herbalist06

1992 Midel110 Düz Dizel Defender

Defender hakkında bilgi sahibi olmadığım için vereceğiniz bilgiler benim ıçın altın değerindedir. Başka nelerine bakmam gerek
  3. Herbalist06

Sadece 5. Vitesine geçerken zor geçiyormuş. Birde üst kapak kecesinden çok hafif yağ atiyo. Keçe degişecek.. bunlar cok sorun teskil edermi.

4. Herbalist06

Değerli büyüklerim abilerim. Uzun zamandır kamp ve kışın zor koşullarda yaylaya cıkmak için arazi aracı arıyorum. Şehir içi kullanmıcam. Bütcem kısıtlı. 20 bin tl ye 92 model 85bin kilometrede- 110luk 5 kapı düz dizel defender buldum. Piyasası hakkında bilgi sahibi değilim. Arac diri ve sorunsuz...
  5. Herbalist06

20 Bin Tl Ye Ne Alabilirim?

Syn büyüklerim ve kardeslerim. Maximun 20 bin tl bütcem var. Kışın av ve yazın kamp için 4x4 arazi aracı almak istiyorum yanlız fazla bilgim yok. Lada niva hariç hangi araçları önerirsiniz? + ları ve - leri neler olur önerdiginiz aracların. Şimdiden tesekkur ederim

6. Herbalist06

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ankara çamlıdereliyim. Tomruk kepçesi kullanıyorum. Sitedeki paylaşımlar ve bilgi akışı çok başarılı. Öğrenilecek bilgi çok

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri