Arama sonuçlarınız

1. yenerh

suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi

Ynt: suziki vitara 5 kapılı 4*4 hakkında bilgi ben de 1999 otomatik var 150bn de motor şanzıman sıfır düşünürsen anlaşırız aracım da ilanda değil ........

2. yenerh

CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri

Ynt: CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri Yılmaz kardeş yine de fena olmamış 555 emeğine sağlık.. kapılar bölmeli olsa daha güzel olacakdı bir de o burabdanın kenarlarınaki vitaları yeşil boyayla kapatırsan belli olmaz daha iyi görünür iyi kullanmalar....
  3. yenerh

Vitara Arka Stop Lambası... 1.6

Ynt: Vitara Arka Stop Lambası... 1.6 bulamadım link atarsan sevinirim... :(

4. yenerh

Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100)

Ynt: Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100) Suzuki vitaralar için farklı oranlarda ayna mahritiler mevcut bunun için 4fourart Mehmet becce ile irtibata gecerseniz size yardımcı olur ön arka farklı mahruti takımı sanırım 1500TL civarıydı kesin bilgiyi adresten ala bilirsiniz... teşekkürler..
  5. yenerh

Vitara Arka Stop Lambası... 1.6

Arrkadaşlar bir yabancı site de gördüm çok hoş türkiye de bulabilirmiyiz bilgi verirseniz sevinirim.... ;)

6. yenerh

vitarada 4 cam otomatiği sorunu

Ynt: vitarada 4 cam otomatiği sorunu Taktır ben her yolu denedim son care bu... ;)

7. yenerh

Ynt: Satılık - Suzuki Diferansiyel Kilidi (%100) Ben diferansiyelleri değişmek istiyorum arazide daha devirli olsun yanı ağır devir yapmak istiyorum fiyatları nedir masrafı ne olur bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim...
  8. yenerh

off road stepne kılıfı

Ynt: off road stepne kılıfı arabanın resmini çıkartıp yapıştıracağım ...
  9. yenerh

64 willys i dizele çevirme yardım

Ynt: 64 willys i dizele çevirme yardım iyi de trafikde sorun olur arabayı bağlarlar...

10. yenerh

64 willys i dizele çevirme yardım

Ynt: 64 willys i dizele çevirme yardım bende de vardı sattım jeep 1900 ısuzu dizel 4 ileri enter şanzıman ve bizim burda genel de 2,5 tt ford transit motoru atarlar j 9 bejo da var ama hararet yapıyor kanat sayısını yukseltmek lazım... margirus atan bile var ama sen dizele ceviremezsin...

11. yenerh

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Çok güzel gezi olmuş paylaşımların için teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım...
  12. yenerh

Troff Kürtün Örümcek Ormanı 01-01-2012 Gezisi.

Ynt: Troff Kürtün Örümcek Ormanı 01-01-2012 Gezisi. Güzel olmuş emeğinize sağlık..

13. yenerh

vitarada 4 cam otomatiği sorunu

Ynt: vitarada 4 cam otomatiği sorunu Hiç biri işe yaramıyo bende de aynı sıkındı vardı elektrikciye hepsine role takviyesi yaptı şimdi canavar gibi baya hızlı inip cıkıyo 100 lira ustalıkla.. ;)
  14. yenerh

Aranıyor - Suzuki Vitara

bildik arac alın yada servise götürün önemli olam yürür aksam motor şanzıman devransiyel ... :)
  15. yenerh

yeni mi? resimlerini koyarmısınız...

16. yenerh

Ynt: CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri özelden yazdım kolay gelsin kardeşim..
  17. yenerh

off road stepne kılıfı

Ynt: off road stepne kılıfı 50 bine yaptırdım üzerine logo yaptıracağım tabelacıda...
  18. yenerh

Ynt: CJ 5 Tipi 64 Model Tuzla Jeep'in Resimleri kocaman68 kardeş onu toparlamak biraz zor baya dağıtmışlar üzüldüm walla o güzel aracı ne hala getırmişler kıymetını benım gibi bilen olmamış...:(((

19. yenerh

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri daha yenı muayne yaptırdım 20 gün oldu hiçbir sorun çıkmadı.....
  20. yenerh

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Ben 1,6 otomatık JLX 5K aracıma 40lt tekli koltuk sonuna kadar geriye yaslı iken taktırdım tam geldi ve hiçbir sorun yok.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri