Arama sonuçlarınız

1. yenerh

Suzuki Vitara 1600-2000 Motor Karşılaştırması

Ynt: Suzuki Vitara 1600-2000 Motor Karşılaştırması fikirleriniz için teşekkurler sağolun.......

2. yenerh

Suzuki Vitara 1600-2000 Motor Karşılaştırması

1600 MODORLAR DAHA ÇOK YAKIYORMUŞ 2000LERDEN KASA AĞIR OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR SÖYLENDİ VAR BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BENDE 16000 LER DAHA ÇOK TUTULDUĞUNU DÜŞÜNUYORUM İZLENİMLERİME GÖRE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM HANKİSİNİİ TAVSİYE EDERSİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER......
  3. yenerh

Delinen Su Hortumuna Geçici Tamir Mümkün mü? Acil!!

Ynt: Delinen Su Hortumuna Geçici Tamir Mümkün mü? Acil!! SIGARA SÜBGERİ AÇIP TELİĞİN ÜZERİNE KOYUP JAPONLA İLAVE EDERK BİR OTUN BARCASIYLA BASILI DUDUN ESKİSİNDEN SAĞLAM OLACAKDIR....

4. yenerh

Stres Atmak İsteyen Var mı?...

Ynt: Stres Atmak İsteyen Var mı?... YORULDUM VURA VURA :)
  5. yenerh

Suzuki Vitara; 1600 ile 2000 Motor Arasındaki Farklar?

herkese selam ben suzki vitara alacağım otomatik 1600 düşünüyordum fakat temiz 2000 motr buldum otomatık yakıttan kaçıyorum aralarındaki farklar nelerdir beni bilgilendirirseniz sevinirim hankisi daha çok tutulur sizin tavsiyeleriniziz bekliyorum...

6. yenerh

Gümüşhane Zigana Kayak Merkezi

Ynt: Gümüşhane Zigana Kayak Merkezi Kadırga honefder karadağ sis dağı şenlikleri süperrr olurrrr

7. yenerh

Dokurcun'un Kuzeyindeki Yaylalara Keşif Gezisi (29 Eylül - 3 Ekim 2008)

Ynt: Dokurcun'un Kuzeyindeki Yaylalara Keşif Gezisi (29 Eylül - 3 Ekim 2008) BENİM DE İLACIM YAYLA.... YAYLALARR BAŞKAA
  8. yenerh

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım trabzondan hasan burda olmakdan mutluyumm sevgi saygıylaa

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri