Arama sonuçlarınız

1. R

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi harika bu kadar zamanda bu kadar çabuk ve güzel birşey ortaya çıkmış, süper olmuş

2. R

1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle teşekkür ederim evet kötü ford oldu ;D
  3. R

istanbulda hafif arazi arıyorum :)

Ynt: istanbulda hafif arazi arıyorum :) Orda olmaya çalışıcağım

4. R

Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz Bende varım
  5. R

İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında

Ynt: İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında ne zaman gidiyoruz ;D

6. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle mangal olmazsa olmaz yanında ne iyi gider 8)

7. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle ramazandan sonraki org. daha iyi olur benim içinde, iyice çamurlara batar çıkarız ;D
  8. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle ön aksı aktif yapan Hub'ın içindeki freze sıyrık durumda onu tamir ettirir ettirmez ağır araziye çıkmayı düşünüyorum. Hafif araziye ise ilk hafif arazi org. olduğunda çıkarım.
  9. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle Teşekkür ederim, evet yakıt sarfiyatı bu boyutlardaki bir araç için inanılmaz derecede uygun. Bende her hafta en az 200 km yol kat ediyorum.

10. R

istanbulda hafif arazi arıyorum :)

Ynt: istanbulda hafif arazi arıyorum :) hafif arazi konusunda eğer çıkarsanız bende gelebilirim

11. R

Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz

Ynt: Pazar gunku kemer ağaçlı gezimiz güzel kareler çekmişsiniz, eğlenceli bir gezi olmuş
  12. R

Ynt: 1970 Ford F250 Heavy Duty sizlerle Teşekkür ederim

13. R

Aracım 1970 Model Ford F250 Heavy Duty, zamanında motoru Bedford 3.5 LT Dizel 4 silindir yüksek torklu bir motorla değişitirilmiş, ruhsatada işlendiği için geri dönüşü mümkün değil. Bende artık arazilere atıcağım kendimi ;D arazi şanzumanına ve önde dif. ayırıcı hub'lara sahip olan aracımın...
  14. R

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

1970 Model Ford F250 sahibi olarak sizi tebrik ediyorum, güzel bir projeye imza atmışsınız
  15. R

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar ben Berk istanbuldan 1970 model Ford F250 Heavy Duty araca sahibim. 25 yaşındayım. Avukatım. İstanbul Göztepede oturuyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri