Arama sonuçlarınız

1. Templar

Zj Laredo 4,0 İçin Motor Yağı, Şanzıman Yağı, Direksiyon Yağı

Ynt: Zj Laredo 4,0 İçin Motor Yağı, Şanzıman Yağı, Direksiyon Yağı Konu aşağıdaki linkte konuşulmuştu. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21729.0

2. Templar

95 Grand Cherokee ZJ 5.2 Limited--Kapılardaki Düğmeler

Ynt: 95 Grand Cherokee ZJ 5.2 Limited--Kapılardaki Düğmeler Sevgili alfonse, İncelediğiniz linkte power windows bölümünde kapı içi elektrik şeması bile var. Yardımcı olamamasına şaşırdım. Belki daha sonra cam'lar ile ilgili bir sorunla karşılaştığınızda tekrar bakarsınız. Saygılarımla, Kaan
  3. Templar

95 Grand Cherokee ZJ 5.2 Limited--Kapılardaki Düğmeler

Ynt: 95 Grand Cherokee ZJ 5.2 Limited--Kapılardaki Düğmeler Selamlar alfonse, Aşağıda forum linkini kopyaladığım sayfada bulunan linkten ZJ Power Windows & Power Dorrs ile ilgili tüm ayrıntılara ulaşabilirsin. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21439.0 Saygılarımla, Kaan

4. Templar

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

Ynt: 93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı Rica ederim. Elime geçen tüm Jeep belgelerini burada Gezenbilir ailesinin fertleriyle paylaşmayı düşünüyorum. Saygılarımla, Kaan
  5. Templar

Grand Cherokee Yağlama ???

Ynt: Grand Cherokee Yağlama ??? Selamlar Barış Aşağıda forum linkini kopyaladığım sayfada bulunan linkten ZJ lubrication ile ilgili tüm ayrıntılara ulaşabilirsin. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21439.0 Saygılarımla, Kaan

6. Templar

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Nadir bey, Yazınızı gerçekten üzülerek okudum. Amacım kimseyi suçlamak veya yermek değil aksine bu ailenin üyeleri arasında bilgi paylaşımını yaymak ve yaşatmak. Forum admini olarak eminim yazılanları görebilir ve ayrımına varabilirsiniz...

7. Templar

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Konuyu sonsuza kadar kapamayı ve bir daha açmamayı öneriyorum. Moderatörlere çağrım araç listesini online bir uygulama halinde toplamaları. Bu sayede Gezenbilir üye araçlarının gerçek bir listesi tutulabilir. Bana tekrar tanışma bölümüne yazın o...
  8. Templar

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? O zaman ibrenin ucu moderatörlere dönüyor. Belki daha ayrıntılı bir envanter yapmak gerek araç listesi çıkarırken. Belki bir şablon (marka model üretim yılı motor hacmi off-road ekipmanı gibi) hazırlamalı ve doldurmalıyız veya bir web servisi ile...
  9. Templar

Avusturya ya da Mısır Menşeili Cherokee Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Avusturya ya da Mısır Menşeili Cherokee Hakkında Yardım Lütfen Merhaba, Bir Jeep'in nerede üretildiği VIN (Vehicle Identification Number - Araç Tanımlama Numarası) içinde kodlanmıştır (Bkz. ISO 3779). 11'inci karakter aracın çıktığı fabrikayı gösterir. Aracın VIN'ini aşağıdaki linke...

10. Templar

93 Jeep Grand Cherokee ZJ Tamir Kitapçığı

Sevgili Gezenbilir üyeleri, Sonunda 93 model ZJ için tamir kitapçığı için bir paylaşım sitesi oluşturabildim. Döküman büyümesin diye parçalar halinde bölüm başlıklarıyla kaydettim. JeepDocs.4shared.com Umarım faydasını görürüz. Saygılarımla, Kaan

11. Templar

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Ergun çok teşekkürler, Ben de 93 ve 97 için tamir manuelleriniğ hazırlıyorum paylaşıma. Sen de eğer tek dosya halinde paylaşabilirsen şahane olur (veya bunu yapan başka bir arkadaş) diğer türlü herkes bunları indirip kendisi...
  12. Templar

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Beatrix, gerçekten tümünü buraya sayfa sayfa eklemeyi düşünmüyorsun değil mi?

13. Templar

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Lütfen sadece konu başlığı altında kalalım. Sonra konu kapatılıyor...
  14. Templar

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Aslında tüm modellerin bir envanterini çıkarsak ne pazarlıklar edilir servislerle...
  15. Templar

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ben daha çok toplanalım yetkili servislerden yıllık bakım anlaşması imzalayalım için sanmıştım :) ama toplanırız da...

16. Templar

1993 G. Cherokee V8 5.2 Almak Zorunda Kaldım, Yardım?..

Ynt: 1993 G. Cherokee V8 5.2 Almak Zorunda Kaldım, Yardım?.. Size de iyi bayramlar, Hiç İzmit'te bir ustayla uğraşmayın. Doğrudan İstanbul'a gelin ve yetkili bir Jeep servisine gösterin. Ben de yakın zamanda aynı süreçten geçtim. Eski LPG sökülüp sıralı LPG takıldı. Eski sistem LPG'ler aracın...
  17. Templar

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Gezenbilir Jeep Grand Cherokee (ZJ) Kullananlar Listesi: 01- 1995 5.2 V8 - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 - Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8 - Barış...
  18. Templar

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı 1-Aksel 2-Dakaltan 3-DrOnder 4-Ssbman (Barış) 5-Black 6-SerdarTimur 7-Ates 8-Kaan

19. Templar

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhaba, Uzun süre forumu takip ettikten sonra en sonunda tanışma köşesine yazma fırsatı bulabiliyorum. İstanbul'da yaşıyorum ve 1976 doğumluyum. Bir ilaç firmasında IT Proje yöneticisi olarak çalışıyorum. 1993 model 4.0 6I GC Laredo sahibiyim. Offroad ve...
  20. Templar

1993 Model Cherokee

Ynt: 1993 Model Cherokee 5.9 8 silindir motor 4.0 6 silindir motorun haliyle 1,5 misli hacme sahip. Ayrıca 93 yılının ilk yarısında çıkan 4.0 modeller 2WD seçeneğine sahip. Yani aracı her zaman 4 çeker kullanmama şansına sahipsiniz ki şehir içinde kullanmak amacınıza daha da uygun düşer.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri